Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив

Тежкият инцидент е станал тази нощ
13 май 2024 07:00, Александър Попов
207
Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщи Нова тв.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е загинал 21-годишният водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул.  „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
16
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
много си *** българино .не се нучи на две прости неща .да спазвашщправилника за движение и правила за безопасна съхранение на оръжието.в резултат всеки ден четем за убити ,осакатени и пр.ДОКОГА БЕ БЪЛГАРИНО!
97
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е като мафията управлява... като някаква африканска държава сме - държавните служители - полицаи, прокурори, шефове на разни агенции и министерства са най-големите бабаити и въобще не се притесняват да парадират с богатствтото си, уж собственост на "фирма". Яд ме е че не можаха да се задържат ПП/ДБ по-дълго време, не че и те са цвете но поне ги управляват от САЩ имаха потенциал да направят страната по-нормална, а сега... майка ни жална....
96
0
 
5
 
! Отговори
при 50-70 км преди 1 месец
Имаше едно предаване във щатите едни дърпат със коли друга кола към един бетон със различни скорости и дават какви са пораженията и дали вътре може да се оцелее и въобще какво остава във колата и т.н. но не обикновени краш тестове със манекени ! Със до 200 и косур километра ги засилваха и резултатите бяха като този абсурд да разпознаеш каква е колата предницата и задницата се сливат във топка във нея няма място за човек ... Със 140 пред мен се е удряла кола във стълб щетите бяха къде по малко
95
0
 
26
 
! Отговори
при 50-70 км преди 1 месец
Джиповете не се разцепват на две ! Много пъти съм казвал не е опасен пииналия който и на мравката прави път като се прибира нощем и гледа да не направи нещо ,а ХЛАПЕТИИТЕ СЪС ГЮЛЕТА ВЪВ ГЛАВАТА и тези на АМФЕТИ ! Амфетамина и кокаина те правят ,,безсмъртен,, това се е давало на войници по време на война дава се на спец части и сега им се дава ,направете си сметката този който е на кокаин сам е готов да щурмува полицейското управление камо ли да му дреме за скорост и глоби !
94
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко само за вековните чинари, а иначе другото е правилно и е в реда на нещата!
93
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Два гласа за Герб по малко. #Бойко не харесва това.
92
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И как служителка на КАТ има 200 бона за джип на 20 годишния си син?!
91
2
 
21
 
! Отговори
Бай Шиле преди 1 месец
Жалко за младежите , но те са жертва на болното ни общество ! Всички сме виновни и сега коментираме , кой крив , кой прав , надявайки се , че такава трагедия няма да се случи на нас. Медиите трябва да публикуват лицата на жертвите и техните родители , на самата катастрофа , ако има клип от камера . Всеки да види и да се замисли. Явно глоби и наказания не помагат.
90
0
 
45
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 1 месец
Само си представете каква кървава баня е шяла да стане ако е станало малко по-късно, когато хората тръгват рано за работа?! Пишат по медиите, че са се движили с около 200 км в час...в града, УЖАС!!! И от къде пари за такива луксозни возила на тия години....
89
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименНе е въпросът тук до даването на книжка. Може и да е изкарал курса и изпита нормално. Проблемът е, че това *** е с протекции и знае, че ако го спрат, ще се обади на мама в КАТ. Със сигурност не му е било за първи път - такъв вид поведение се възпитава още в семейството.
88
0
 
37
 
! Отговори
Подбор преди 1 месец
Хубавото нещо на естествения подбор е, че работи! Радвам се, че такива неадекватници се самоубиват, предпочитам го пред това утре да са на пътя срещу детето ми! Само като им видях снимките и ми стана ясно колко им е капацитета в главата. Майката на въпросният, като ѝ гледам фейсбука, е само на масата и на купон. Така че и този не е бил по различен от нея. Хубаво се накупоняса сега.
87
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
20 годишни в джип се мислят за безсмъртни, е сбъркали са. Докога ще се дават книжки на хора които нямат психика най-малко сами да се пазят да не говорим за околните?
86
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
180 км/ч е била скороста при удара. Колко мозък трябва да имаш да караш с такава скорост и то в града. Едва ли му е било първото превишаване на скоросто, но явно му се е разминавало до момента.
85
0
 
15
 
! Отговори
Даааа преди 1 месец
Така,така!Сега може пак да поспорим,кой прави повече катастрофи,младите или старите шофьори,на които ЕС иска да сложи възрастова граница за шофиране!Тия ,младите,трябва да бъдат проверявани ежегодно на изпит,а също и как са придобили щофьорски книжки.
84
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държава с прогнил морал, в която деца на държавни служители като прокурори, нападжии и катаджии са най-големите лекенца и бабаити. От тези хора по принцип се очаква да се уповават на закона, а те са вързани с мафията и възпитават децата си да се чувстват над тези неща. Дали на лекето РР за 200 бона, то си направило татуировки и се накичило... хубава работа ама...
83
0
 
26
 
! Отговори
късмет преди 1 месец
Късмет, че се е случило в часови диапазон, в който повечето нормални хора спят, защото на другия ден са на работа и децата им са на детска градина или училище. Представете си какво можеше да се случи ако беше 3:30 следобяд на същия участък. Този път на някой или някои им се размина помитането им с 200 от 2.5 тонен луксозен джип.
82
1
 
25
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Шофьора е истински мъж, който си държи на думата ! Както вече казаха други - като са се качвали им е казал "ей ся ши ва сцепя" и ги сцепил.
81
0
 
15
 
! Отговори
Бъра-дъра преди 1 месец
Висшата сила почисти земята от примитивите и тяхната бесовщина. Още много работа остава по чистенето и на новите зародиши. След като сами не може да се оправим с бързите и яростни ***, грешка на своите "производители", които са им дали жив пример , че всичко ще им бъде позволено и простено.
80
0
 
24
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Някой каза, че карал зад тях и яко дънила музика на Азис. Предполагам "Брутален", Точно в три", "Пий цяла нощ", "Колко сме пили" и накрая "Ти ме размаза", "Как боли" и "Един живот не стига" ?
79
0
 
31
 
! Отговори
7373 преди 1 месец
Децата са отражение на родителите си. Висока цена плащаме.