Три закачливи машинописки ще открият себе си в кабарето

Сентиментал Суингърс с “Аз не правя така”
Обновена: 15 май 2013 14:17 | 15 май 2013 14:17, Петя Славова
0
Три закачливи машинописки ще открият себе си в кабарето
Снимка: Momentum

Към всички, които обичат живота и неслучайната му прилика с изкуството, е отправена поканата да открехнат вратата към един по-различен свят на 18-ти май в Sofia Live Club. Сентиментал Суингърс, нетърпеливи да се впуснат в горещи приключения през лятото, ще представят новия си кабаретен спектакъл, чието мото е и заглавие на новата им авторска песен - “Аз не правя така”.

Помощник в режисурата на спектакъла ще бъде театралният режисьор Росица Обрешкова, а в хореографията - Ани Тодорова-Дамова. Сценограф на проекта е Ева Вентова. В главните роли, освен трите дами, ще видим актьорите Биляна Петринска и Данаил Обретенов, който ще бъде конферансие на цветното кабаре. Разбира се, вечерта няма да e същата без неотлъчните партньори на Сентиментал Суингърс на сцената - музикантите от Михаил Йосифов Секстет.

Лайтмотив на “Аз не правя така” е противопоставянето между желанието да бъдеш себе си и ограниченията - вътрешни или наложени чрез социални норми. В началото на спектакъла откриваме Сентиментал Суингърс в ролята на сектретарки на строг и властен военен (Данаил Обретенов), който се противопоставя на кабарето.

Жаждата за свобода и вярност към себе си обаче надделява, превръщайки бившите машинописки в звезди на кабаретната сцена. Ще намерят ли сила трите покорителки на публиката да запазят общия си път и докъде ще доведе търсенето на същността им, предстои да разберем.

Ключов момент от предстоящия спектакъл е и представянето на новата песен на Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет “Аз не правя така”. В неповторимия си суинг стил триото смесва игриво настроение и ефирен вкус на летни емоции в хитова комбинация по текст и музика на Михаил Йосифов. Така полученият кабаретно-музикален коктейл може да бъде опитан от всички ценители на доброто забавление - на 18-ти май в Sofia Live Club от 22.30 часа.

Тази събота Sofia Live Club ще се превърне в истинско кабаре и пространство за танци – без маси и столове. В клуба ще има само 50 седящи места с прекрасна видимост към сцената, билетите за които са достъпни единствено на предварителна продажба.

За желаещите да се потопят в кабаретното настроение ще се погрижат професионални коафьори, които ще им направят уникална кабаретна прическа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари