Мая Новоселска ще ни разкрие философията на "Едно малко радио"

Постановката е част от арт феста „София Моно 2013“
11 юли 2013 16:31, Петя Славова
3
Мая Новоселска ще ни разкрие философията на "Едно малко радио"
Мая Новоселска ще покаже за последен път за този сезон "Едно малко радио". Снимка: Булфото

За последен път този сезон Мая Новоселска ще покаже моноспектакъла си "Едно малко радио".  Постановката е част от арт феста „София Моно 2013“ и ще бъде поставена на сцена на 18 юли от 21.00 часа в парка на Военна Академия.

Режисьорът на спектакъла Теди Москов споделя, че „Едно малко радио“ е посветен изцяло на Мая Новоселска и нейните творчески търсения като артист. В своя характерен стил, авторите сплитат поетичното с комедийното и фолософското, обясняват организаторите на фестивала.

В програмата са включени още моноспектакли. На 16 юли от 21.00 часа Ивана Папазова ще ни покаже "Глас". Ден по-късно на сцената във Военната академия ще се качи Димитър Живков със своята авторска постановка „Живак“.

 19 и 20 юли са запазени за Камен Донев и неговите „Възгледи на един учител за народното творчество“ и „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“.

„София Моно 2013“ се провежда за трета поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Руси преди 10 години
"Тази жена" е един от най-приятните хора, които познавам, най-честните и най-човечни. Много ми се ще повече хора да я разбират правилно и да взимат от нейното разбиране за добрина. На добър час, Мая!
1
6
 
0
 
! Отговори
Аззз преди 10 години
Тази жена е мега неприятна, ще ми достави огромно удоволствие ако спре да се появява в медиите. Още от детството ми всяка нейна поява ме депресира адски, а гласът й е невероятно противен и отчайващ.