Аплодисменти към Стефан Данаилов: Студентите му се простиха с него

В НАТФИЗ последният му клас представи дипломен спектакъл
1 дек 2019 12:00, Петя Славова
29

Настоящи и бивши ученици на Стефан Данаилов се събраха в НАТФИЗ, където последния му клас представи дипломния си спектакъл "Лодкарят".
Още по темата


"Лодкарят" е дипломният спектакъл на последния випуск млади актьори от класа на проф. Стефан Данаилов.

8 випуска актьори успява да дипломира Мастъра през годините. Учениците му споделиха пред Bulgaria ON AIR, че никога не ги е оставял да тъжат и би "почнал с шамарите", ако ги види сега.

Актьорът ни напусна на 27 ноември - дни преди да навърши 77 години. Поклонението ще се състои на 2 декември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 23Дано душата му бьде спокойна............Чичо защо кашляш? От съмнение!?
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До От МЕН 24Той излезе ВЕЛИЧЕСТВЕН на терасата на читалището да ни уважи помаха ни.......И правешкия шмекер помахваше ей така по ***, за "здраве" на стадото си! В развитите западни държави по същото време беше нещо съвсем обикновенно да гледаш каквото си поискаш по телевизията без да се счита за празник.
25
4
 
2
 
! Отговори
лора преди 4 години
До 65хайде стига глупости...дори и да им е плащал таксите-необходимо ли е да го казват.сега всички ще започнат да завиждат и да искат да им се плащат семестрите.лигава работа.глупаво е по този начин да се глезят.*** е,че такива като тия студенти се опитват да трупат дивиденти от смъртта великият ламбо.
24
2
 
19
 
! Отговори
От МЕН преди 4 години
Бях на 11 год когато гледахме с интерес и радост филма На всеки километър.За нас беше празник.А СТЕФАН ДАНАИЛОВ любимец и красив герой.Дойде в Г.Оряховица на среща с ьс зрителите в читалището.Тьлпа от хора чакахме отпред не можехме да влезем.Той излезе ВЕЛИЧЕСТВЕН на терасата на читалището да ни уважи помаха ни.Това никога НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ!Бях дете.Обичахме го.СВЕТЛА МУ ПАМЕТ.
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За него само ХУБАВИ НЕЩА!!!Иначе ако го плюете плюете себе си ГРЯХ Е!!!Той беше и Е ВЕЛИК ЧОВЕК!!!Дано душата му бьде спокойна.СВЕТЛА МУ ПАМЕТ
22
1
 
12
 
! Отговори
65 преди 4 години
До Лора:кое е принизяване на актьорската професия? Да обича учениците си,да плаща такси? Кое ти идва в повече,бе Лорче,кукувичке малка.Че има и такива хора?Или са ти по мярката ,тези дето вефнъж годишно правят дарения за баловете ,и на Коледа за деца в нужда??Я де скрий
21
2
 
16
 
! Отговори
65 преди 4 години
Гледах няколко интервюта с него в Ютуб.Най-старото беше от 1999год. във ,,Всяка неделя". Последното е от февруари т.г. в ,,Ничия земя:.Страхотен е ,с каква люнов говори за учениците си,за флиртовете,за купоните,за сина си.А с каква любов говореше за артистките в ,,Дами канят".Бил е и добър човек.Е,малко де увлече с политиката ,но разбра ,че се бори с вятърни мелници.Не го плюйте,грехота е.
20
1
 
30
 
! Отговори
Духовно богат преди 4 години
Поклон! Отиде си един обичан, усмихнат, красив, талантлив, щедър и добър човек, ПОКЛОН пред паметта му! Ако комплексарите, написали злобни и просташки коментари под тази статия, бяха наполовина толкова добри хора като Стефан Данаилов, щяхме да живеем в далеч по-прекрасно общество. Те съзнават, че са НИКОЙ, завистта ги гризе, затова са толкова жлъчни. И дребни като хора. Жалко за тях.
19
16
 
8
 
! Отговори
лора преди 4 години
До От Азда това никой не отрича-той е велик!но глезотиите покрай неговата смърт ни дойдоха малко в повече от страна на неговите студенти:как репетирали в хола му,как ги наричал мои деца,как се забавлявали,как им плащал семестриалните такси и т.н. и т.н.хайде поспрете малко и се осъзнайте и не принизявайте актьорската професия,моля.бъдете по-сериозни!
18
3
 
22
 
! Отговори
От Аз преди 4 години
Анонимен защо плюеш човека с такава злоба.СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ВЕЛИК!!!Ти кой си???БАЙ НИКОЙ.
17
4
 
26
 
! Отговори
От Аз преди 4 години
Стефан Данаилов беше готин пич!ЕВАЛА!!!Дай Боже повече такива хора да се раждат!Умен красив талантлив!СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!
16
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тодор Колев беше най-добрия български артист! Стефчо си беше връзкарче, минитчиичи и нагаждач! Добър чак толкова не беше но за там си беше! Амин!
15
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е просто! Партията го избра за лице и му даде всички роли,а той и се отблагодари с вярност докрай!
14
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Василев 11Какви са критериите за един артист или актьор да кажем, че е велик, гениален от световна класа???За реалма на Лаййннаррия основното условие е да си плиткоумен с много силно изразено анти-акълие пред хората! Второто условие е да си нагъл БКП сополан!
13
4
 
16
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
Не си е публикувал снимка,защото до Стефан Данаилов ще изглежда като филия с мас.
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Бойко Борисов не си ли е публикувал и той снимка във ФБ със Стефан Данаилов.Последната седмица е много модно.
11
16
 
5
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Какви са критериите за един артист или актьор да кажем, че е велик, гениален от световна класа???Агент Брайън Мортимор!ЦРУ!!!
10
7
 
29
 
! Отговори
Морския преди 4 години
Не ви ли е срам поне малко.Ама малко не много.Че колко велики артисти сме имали бе.Защо не пишете, сигурно сме единствената държава в света построила паметник на пилотите избивали гражданите и.Половин София е била срината.Но не,тръгнахте да ровите костите на мъртвия.
9
2
 
18
 
! Отговори
Василев тролиш преди 4 години
До ВасилевНещо не си в час. Когато се е снимал филма, изброените лагери отдавна са били закрити.
8
4
 
34
 
! Отговори
PinCode преди 4 години
Вече няма толкова добри бг актъори. Ние вече и кино нямаме за жалост .....