Microsoft "погреба" конкурента iPhone

Компанията се готви да пусне Windows Phone 7
64
Microsoft "погреба" конкурента iPhone
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Екип от специалисти и инженери на Microsoft организира погребение на макети на iPhone и BlackBerry като знак за амбицията на компанията да наложи новата си операционна система за телефони, която ще излезе следващия месец.

Microsoft погреба конкуренцията, но не е ясно дали Windows Phone 7 ще успее да се пребори с конкуренция като Android и iPhone.

Едва ли от Microsoft наистина очакват да убият конкуренцията с тази първа серия, особено в момент, когато конкуренцията им процъфтява, коментират анализатори.

LG, Samsung и HTC са сред първите, които ще предложат Windows 7 базирани телефони.

Допълнителни екстри са мобилна версия на Office, игри през Xbox Live, както и слушане на музика през Zune.


64
Още по темата: iPhoneBlackberryMicrosoftWindows Phone 7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Symbian е операционна система с отворен код, предназначена за мобилни устройства. Symbian Foundation е компанията разработваща операционната система.

На 24 юни 2008 година компаниите Nokia, Sony Ericsson, Motorola и NTT DO официално заявяват сливането на различните платформи в обща. Заедно с AT&T, LG Electronics, Samsung Electronics, STMicroelectronics, Texas Instruments и Vodafone създават некомерсиална организация - Symbian Foundation. Nokia анонсира покупката на всички дялове на Symbian Ltd. и се аганжира да предоставя изходните кодове на Symbian Foundation
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Offended?
http*://*encyclopediadramatica./Offended%3F
61
0
 
2
 
! Отговори
Pff преди 9 години
само ще вметна една новина за iPhone маняците :
Apple 'traitorware' can take your photo and shut down your jailbroken iPhone, iPad
APPLE has been accused of creating "traitorware" for trying to patent security software
that tracks down people who jailbreak their iPhones and iPads and locks them out of their devices.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Симбиан си заминава...

Тая система не може да се надгражда. Графичният им интерфейс е първобитен на фона на другите.
Питай Нокия дали смятат да инвестират много много в Симбиан. Или минават на Meego...
59
6
 
1
 
! Отговори
Геш преди 9 години
До 57:

Всичко!
58
1
 
1
 
! Отговори
lokster преди 9 години
#56 Symbian си е операционна система отвсякъде, не случайно има пазарен дял близо 50% (за разлика от мизерните 5% на Windows Mobile).
57
2
 
2
 
! Отговори
асд преди 9 години
до 47
симбиан е операционната система, колкото мозъка ти, вземи чети малко преди да дрънкаш глупости
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво им е хубавото на Apple-ските продукти?
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера, как така някои хора говорят за IPhone само след като са слушали някакъв фолклор за него, но никога не са го държали в ръцете си за повече от 1 ден или 1 седмица!
IPhone е пълен *** от каквато и гледна точка да го погледнеш. Плюс това предлаганите екстри и услуги от него не отговарят на цената си. Дето за тия пари ще си купя по-качествени телефони с повече екстри. И то не телефон, а телефони! В множествено число!
54
10
 
5
 
! Отговори
Iphone преди 9 години
Ще "погребат" iPhone . Хахахаххаххахах , има да мечтаяяят .....
53
3
 
9
 
! Отговори
Icak преди 9 години
Пак почнаха безсмислените теми apple vs win vs всичко останало. Аз лично съм фен на apple от 96-та и оттогава съм ползвал само компютри на Apple, но трябва да призная, че лично на мен Blackberry върши по-добра работа от iPhone. Но ще се радвам ако MS изкарат нещо свястно, добрата техника може да се конкурира без значение каква марка е изписана на пластмасата.
52
4
 
1
 
! Отговори
флатко преди 9 години
Знам как ще накараме М$ да фалират - като се наложи да си платят за всичката реклама, която са им направили медиите за без пари досега :) Издали нещо, Бил казал нещо, Балмър решил нещо - и хоп - медиите огласят...
Но революцията вече е налице - отворете Неткрафт.ком и вижте колко от най-големите уеб-сървъри са с Линукс - почти всички! Скоро ще се случи и с десктопите.
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам доста коментари от лениви програмисти и малко от притежатели на iPhone.
Който го е имал поне половин година, му е пределно ясно, че iPhone е измислен така, че да служи за най-важните неща, които ползва един потребител. Аз например не съм си сложил нито едно допълнително приложение. И iPhone дава този достъп по начин, по който никой друг телефон не може да го даде. Не ми сравнявайте въобще тъча на Microsoft или примерно начина, по който си включваш wifi_то.
50
0
 
4
 
! Отговори
archi преди 9 години
1) KU4E 14 Септември, 2010 в 2:12 am
Интересно, че и аз имам подобен проблем! В сряда миналата седмица реших да премина от Глобул във Виваком. Но независимо широко рекламираната услуга, че можеш да запазиш номера си, оказа се мисия невъзможна!И до ден днешен- вторник/14 09 2010/ аз нямам договор. Имали проблем в системата!А рекламата върви по телевизия и навсякъде, че всеки може да премине при друг мобилен оператор и да запази номера си. Уви това е една широко рекламирана измама!
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех Явор Колев ще му изстине мястото ако M$ потъне..
Яворе, оти не одиш да копаш думатиту вечи ъ ?
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
офф аре нема нужда .. Microsoft да помослят за собствния си ковчег и да не погребват разни неща дето скоро няма да почиват в мир.
47
8
 
3
 
! Отговори
До 45 преди 9 години
Човек, ти си много сбъркан. Живей си в загниващия Windows, никой не ти пречи. Авно ръцете са ти там - отзад, след като пишеш тези глупости тук. само са зведение, по официални данни Windows NT е пуснат на пазара с 64000 официално регистрирани бъга. Затова млъкни, и не се изказвай по въпроси, от които не разбираш' умнико!
46
11
 
9
 
! Отговори
Веселин преди 9 години
Тука е пълно с *** които цъкат минуси на смислените коментари. Сигурно сте с хуманитарно образование (ако въобще имате някакво) та не се перчете пред хората които с това си изкарват хляба и престанете да защитавате продуктите на майкрошит, защото ставате жалки :). И пак ще повторя симбиан е операционната система няма по-дбра за сега!!!
45
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, този Линукс, си го заври!Отворен код, ама за сметка на това се съшива от хора с ръце дълбоко отзад!
44
12
 
9
 
! Отговори
До 37 преди 9 години
"Лайнукс" може да е за тебе ако си с две леви ръце. Виждал съм Win админи като обучена *** да знят само за бутончета в любимия ти ***-Windows. Аз съм MCNE и Linux администратор. Познавам и двете системи и нека да ти охладя емоциите малко. Windows не ползва достатъчно възможностите на сървъра (около 15%) срещу Linux (до 60%). Ха, ха - пишеш "корпоративната ИТ среда. Там M$ са единствени", но нещо си се объркал или си правиш изводите само от нашата държавна администрация. Това вече не е така