Microsoft "погреба" конкурента iPhone

Компанията се готви да пусне Windows Phone 7
13 сеп 2010 19:06,
64
Microsoft "погреба" конкурента iPhone
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Екип от специалисти и инженери на Microsoft организира погребение на макети на iPhone и BlackBerry като знак за амбицията на компанията да наложи новата си операционна система за телефони, която ще излезе следващия месец.

Microsoft погреба конкуренцията, но не е ясно дали Windows Phone 7 ще успее да се пребори с конкуренция като Android и iPhone.

Едва ли от Microsoft наистина очакват да убият конкуренцията с тази първа серия, особено в момент, когато конкуренцията им процъфтява, коментират анализатори.

LG, Samsung и HTC са сред първите, които ще предложат Windows 7 базирани телефони.

Допълнителни екстри са мобилна версия на Office, игри през Xbox Live, както и слушане на музика през Zune.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: iPhoneBlackBerryMicrosoftWindows Phone 7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
4
 
! Отговори
стг преди 13 години
има 2 философии, тая на Айфон и андроид, е каквото ти предложат това ще позлваш ние знаем по добре от тебе, и тази на Майкрософт, ползвайте каквото си искате.
22
9
 
5
 
! Отговори
Бай Ландо преди 13 години
Ха-ха-ха имал си таратанци! С такъв телефон могат да се правят доста неща, стига да имаш технически познания над средното ниво и интерес, разбира се. А батерията им държи един ден, ако телефона е види много зор. При нормална употреба батериите им държат 4-7 дни.
21
5
 
7
 
! Отговори
МММ преди 13 години
"Да, Така е било навремето и с Ейпълите. Майкрософт краде и печели."Съгласен съм! Ейпъл направят нещо прекрасно, и после си легнат на лаврите и мрънкат що им били крадели идейте. Изобщо няма да съм учуден ако съвсем скоро MS размаже конкуренцията и при мобилните телефони.
20
10
 
6
 
! Отговори
Iwan преди 13 години
Виндоса съм го отсвирил отдавна, а и като се огледам около мене все по масово почва да се ползва Убунтото, опьн офис и т.н., така че на кой му пука за майкрософт
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей дървени философи-абре на каква ОС пишете,сърфирате и т.н(ааааааааааа и гледате порно).А ЛИЦЕНЗНА ЛИ Е ???всеки да си ползва каквото си иска-какъв е проблема ?! щом комшията си харесва жена-аз не съм длъжен-както и той моята-ТАКА,ЧЕ ВСЕКИ ПО СВОЯ ПЪТ
18
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това само човек, който няма допир с ОС-а на айфон може да го каже. Не е задължително да си отваряш ОС-а, за да дадеш пълна креативност на създателите.Майкрософт са на всяка манджа меродия. То не беха ос-и, не бе бизнес софтуер, не бяха мобилни телефони, не бяха бази данни... И нищо не им е като хората даге.
17
3
 
7
 
! Отговори
KARTOFF2 преди 13 години
В 2 изречения "конкуренцията" е повторено 4 пъти :))) нямате ли си редактори
16
15
 
36
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
Мен тия smartphone-и нищо не ми говорят, едвам ги понасям. Имал съм всичко, от Iphone до Нокия и кво ли не и винаги ми писват на втората седмица, само IPhon-a издържа малко повече.Големи са, бъгави са, батерията държи не повече от ден и т.н.Малко са тия дето ги използват за нещо повече от това да звънят или да пращат смси/имейли.Повечето си ги взимат щото е фешън и да се направят на голямата работа като сложат телефона на масата в кафето.Уиндоус, ОSx, андроиди и компани, един дол дренки са.
15
5
 
24
 
! Отговори
Димитър преди 13 години
А Apple не правят ли най затворените платформи или нещо бъркам?
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да сравняваш Win. Mobile с Android е все едно да сравняваш Bing с Google по иновативност. Пътят до успеха на Google e ***: чрез тяхната стратегия позволяват на хиляди инженери и програмисти да развиват свободно техните идеи, докато Microsoft разчитат на затворен кръг от бачкатори.
13
14
 
12
 
! Отговори
а преди 13 години
До Microsoft power:Взе ми се образовай и ще разбереш, че Майкрософт не само, че не командват парада, ами и чичко Бил вече няма нищо общо с тях. Майкрософт единствено забавят развитието на човечеството с тези техни принципи за затвореност на софтуеъра.
12
31
 
22
 
! Отговори
Microsoft power преди 13 години
Microsoft са винаги номер 1. Време е отново да покажат кой командва парада в света на операционните системи. Ние сме с теб, чичко Бил!
11
20
 
21
 
! Отговори
.|. преди 13 години
Хаааа-ха-ха! По-скоро да вземат да погребат Windows-а тея са откачили май от зор, че съвсем ще духат супата! Майкрософт и конкурентност - пълен абсурд! Бозаджиии!
10
12
 
16
 
! Отговори
ceko преди 13 години
кво приказвате кви приложения Windows mobile е супер може да има 20 програми ама ефективни за половината приложения на iphone и android са пълна глупост само ей така за гъзарията :)
9
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Болните амбиции на Майкрософт...
8
10
 
9
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Едва ли са толкова полезни, интересни и безплатни като тези за Андроид. Освен това за какъв хардуер става дума през 2003, когато са се разработвали на майкросфт приложенията. Да не говорим колко са зле откъм управлението на оперативната памет и повече от 3-4 процеса при Уиндоус мобайл.
7
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, Така е било навремето и с Ейпълите. Майкрософт краде и печели.
6
4
 
7
 
! Отговори
iKoko преди 13 години
hahaha
5
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще погребе грънци Iphone и Ipod touch и Macputers имат безрезервна подкрепа и са обичани от милиони в родината си в Щатите.
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
3, всъщност мобилните версии на Windows имат най-много приложения, тъй като съществуват най-отдавна(телефонът ми с Win Mobile 6.5 от 2009-та е съвместим с приложения писани за Win Mobile 2003 например)Android също се очертава като интересен играч... даже мисля да пробвам да сменя в бъдеще.

Спонсорирани публикации