Blizoo смени изпълнителния си директор

Ищван Полони ще бъде заменен на поста си от Бернт Андерсон
Обновена: 27 фев 2012 14:40 | 27 фев 2012 13:56, Бойчо Попов
79
Blizoo смени изпълнителния си директор
Ищван Полони вече няма да е директор в Blizoo. Снимка: компанията

Бордът на директорите на телекомуникационния оператор blizoo Media and Broadband и Ищван Полони се договориха, че той се оттегля от позицията изпълнителен директор на компанията, считано от 24 февруари 2012 г.

Бернт Андерсон ще поеме ролята на изпълняващ длъжността изпълнителен директор, докато Ищван Полони ще продължи да подкрепя борда през преходния период, пише в съобщение на компанията до медиите.

Полони пое управлението на blizoo през ноември 2009 г. след сделката, която обедини Евроком с конкурентния КейбълТел и формира нов цифров кабелен оператор и интернет доставчик в България и Македония.

През последните две години и половина Полони ръководи бизнеса на компанията от интеграцията след сливането, представянето на новия бранд blizoo, цялостната трансформация на функциите, ориентирани към обслужването на клиенти, модернизация на технологичната мрежа, до повишаване способностите на организацията. Целта бе постигането на много по-добри оперативни резултати и устойчив ръст на абонатите и приходите.

Шведът Бернт Андерсон има дългогодишен опит в кабелни компании и компании за продажба на дребно, заемайки позиции на изпълнителен и финансов директор.

Още технологични новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: blizooИщван Полони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
26
 
! Отговори
Кориас преди 12 години
След близооооооооооо 6 месечно ходене по мъките,най-после се чувствам освободен този далееееееечен оператор.Една седмица нямах цифрова телевизия,а техният отговор беше,"че ако три последователни дни нямам телевизия,имам право да се оплача".Представяте ли си каква наглост.Отказах да им платя последната такса,тъй като не съм ползвал услугите им по тяхна вида и те пак три месеца ме търсиха за пари.Ало БЛИЗУУУУУУУУ,много сте ДАЛЕЕЕЕЧЕ от истината
30
2
 
10
 
! Отговори
боли_ме_фара преди 12 години
то па има ли по-коректни и добри ... всички са един дол дренки.
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo sa slabi imam vutre6ns informaciq 4e menagement-a im e mn kuc
28
13
 
10
 
! Отговори
dabidabidu преди 12 години
на които не им харесва , кво плачат нали са се махнали, ревльовци. аз пък съм доволен и нямам проблем
27
8
 
5
 
! Отговори
@ 14 преди 12 години
Аз говоря за интернет , кабелната им телевизия не знам как е , дори не гледам телевизия , но интернета БЕШЕ без грешка (преди 4 години)
26
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
boli me gaZoooo, az sam gi mahnal tiq bokluci otdavna ;)
25
5
 
20
 
! Отговори
trendo преди 12 години
Аз се махнах от тея, още когато бяха CableTel. Супер зле са. Никой да не ходи при тях.
24
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че избягах навреме от тия мошеници!
23
5
 
25
 
! Отговори
недоволен № N преди 12 години
Голямо удоволствие е за мен да съобщя, че едногодишният ми договор най-после изтече! Никога повече тия аматьори!
22
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чуда им се акъла на някои хора да се вържат чрез близуците към интернет и тиви.
21
4
 
24
 
! Отговори
kostenurkaa преди 12 години
Пореден месец се оплаквам от качесвото и липсата на бързина за доставка на интернет. Глух щеше да ме чуе. В момента пак е много бавна връзката!
20
4
 
24
 
! Отговори
:) преди 12 години
По-некоректни от тия няма. Дори като се откажеш от тях продължават да упорстват с глупостите си - не си им върнал това, не си им върнал онова, не ти вярват въпреки, че имаш ППП.. Никой не им е виновен, че са некадърни и са го загубили.
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Андерсон от финанси може да не разбира ама от динанси е направо про. Колкото и платени репортажи да публикут, Близу пак ще са далече от истината
18
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния чужденец за изпълнителен директор на поредната чужда компания ,дошла да печели на наш гръб. Нямаше да ме е яд толкова ,ако не се държаха така сякаш ние ядем доматите с колците ,а те са супер умни и опитни...Повече от мен няма да печелят!
17
5
 
20
 
! Отговори
Хейтър преди 12 години
По-добре да нямам интернет, отколкото някакво жалко подобие на връзка и по цял ден телефонни разговори от типа "Ще предадем на техническия екип"...
16
4
 
3
 
! Отговори
тт преди 12 години
"динансов директор"Браво....
15
6
 
9
 
! Отговори
Делекуу преди 12 години
Тези папагали, които ни докарват от знайни и незнайни страни, какво зса чували за България и нейните трудови хора? Дошъл тук лапача, настанен в 7 звезди, кара каквото поиска, всичко за сметка на фирмата (разбирай клиентите) и накрая тъкмо разбере колко не е в час и съдията посочил бялата точка. така е с всичко, купено от чужди фирми. Дръжте българското, плащайте на "селски" фирми, поне познават кочинката.
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Homelan ли бе!?!?!? Тия нещастници ли?!?!?!? Нищо не става от тях, картина и звук като през комунизма при старите руски телевизори. Никакъв съпорт, чакал съм цяла седмица някой да ми обърне внимание. БЯГАЙТЕ ПРЕЗ 9 ПЛАНИНИ В 10-та!!!!
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шведът Бернт Андерсон има дългогодишен опит в кабелни компании и компании за продажба на дребно, заемайки позиции на изпълнителен и динансов директор...-----Динансов или Финансов днес.беге ?!
12
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЕГАЙТЕ НАВРЕМЕ ОТ ТИЯ .

Спонсорирани публикации