Остров Лодочний, до Финландия – тайната дача на Путин

Алексей Навални засне с дрон имението на руския президент
1 сеп 2017 21:02,
189

Руският опозиционер Алексей Навални разкри с помощта на дрон тайната резиденция на президент Владимир Путин.

Вилата намира до руската граница с Финландия, има луксозни апартаменти и площадка за кацане на хеликоптер, съобщи Bulgaria ON AIR.

Скъпарският имот се намира на остров Лодочний, в залива Виборг, на около 12 мили от руската граница с Финландия.

Паркът на резиденцията е на площ от 50 хектара. Там са събрани много лични вещи на Путин и дори първият му Запорожец.

Местните разказали пред Навални, че районът около вилата се пази строго с кучета и специална охрана, никой не може да пристъпи, даже взимат насила мобилните телефони на хората, за да не могат да снимат.

В официалната декларация на Путин за имотното му състояние обаче няма и дума за този скъп имот.

"Това е невероятно корупция, тя е причината за бедността в Русия", посочва опозиционният лидер и приканва руснаците да подкрепят кандидатурата му за президент.

Само за няколко часа разкритието на Навални беше пуснато в интернет и събра 2 милиона гледания. Засега няма официална реакция от Кремъл.

През март Навални показа вилата на Дмитрий Медведев, а разследването му предизвика бурни протести в десетки градове на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
И още нещо-как от въздуха определи кое какво е, кое ново, кое старо? Значи-поне 2 пъти през известно време . Дали ще го допусне охраната? И дали тази вила е частна собственост, а не държавна, както Евксиноград? Впрочем, кога ще видим имотите на нашите политици по морето, по Гърция, Испания, снимани от дрон? И смее ли някой да ги качи тук, а после кажете, че у нас е демокреция.Скоро арестуваха един ***, уж заплашвал, а представете си и снимки, ще се "самообеси" с гаранция!
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 107 Анонименда не си родил ?
72
1
 
5
 
! Отговори
до 104 преди 6 години
Па на село си е дубре. нема наркомане и ***....се там протестере дек им викат. Има си у градинчето домати, чушки , удвора кокошки овци . Рекиика , винце и си пииваме с мезе
71
1
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен96 За Жужито-не знам, ама Баце май треска го тресе, като чува колко го обича народа, и за това преди време купуваше водни оръдия, лека бронетехника, кетчъри....Да сте го чули скоро да се изказва нещо? Съветниците му го скриха, много народна любов предизвиква с изказванията си. Сега е маскиран като международен политик, и добре че му певеждат професионални преводачи, иначе и там ще лъсне в целия си интелектуален блясък , на позабравените 90....
70
0
 
3
 
! Отговори
читател преди 6 години
До 99 АнонименПрав си. В търсачката " яндекс" намирам всички материали които ми потрябват. Програми, уроци и др.
69
3
 
5
 
! Отговори
Не вярвам преди 6 години
Това е хибридна, лъжлива информация. Някой допуска ли, че вилата на Путин може да се снима ей така свободно, който си иска снима? Единствено шорошчетата (поради вродена глупост) вярват в сервирани измислици.
68
3
 
5
 
! Отговори
с настроение преди 6 години
Обожавам сутрин да чета новини за Русия, Путин и Северна Корея. Те изкарват от релсите на психическото равновесие наркозависимите сороски двуполови същества от софия.
67
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се отделя Русия от комунизма.В крайна сметка като култура са на светлинни години от българите, в смисъл, че са напред. В нета, ако търсиш книга (преводна) много вероятно е да я намериш на руски. След английският руският е езикът на който можеш да нмериш най-много информация в интернет.За преводите на филмите да не говорим. Като гледам филм с български превод доста неща ми се губят. И ако гледам същият филм с руски превод вече все едно гледам друг филм, толкова превода е по-добър.
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 96 АнонименГледай теб да не те подгони природата ....
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтоянЕ, как, не си ли гледал "Особености на руския риболов"? "Учете руски, скоро ще ви потрябва!" Те руснаците нали с това ги хранят, как "скоро ще ги газим пак", "старушката Еуропка", третополовите, трайте си само да излезне изтребитела пето поколение, намигат си съучастнически... А "Болгария не заграница" какво ти говори?
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
87 за жалост нищо не разбираш.Ако намекът ти е за "БПЦ", то да, "БПЦ" не е Църква. Но това не пречи да търсиш.Има гръцки старостилци, които пазят Вярата.Ако искаш да се докоснеш до истински християни, които не са агенти на БКП и не са псевдо християни, то можеш да отидеш в манастира в село Копиловци (Кюстендилско), при архимандрит о. Касиян. Доста българи ходят там да се черкуват. Той не е към "БПЦ".
63
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
До Стояне, чукча86Защо и Финландия ли е руска?
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Темата е за имението на Путин, те захванаха Исус Христос. Вие сте се побъркали тотално бре!
61
1
 
2
 
! Отговори
Митко преди 6 години
До Анонимен82Всъщност тя не се е казвала Мария. А се е казвала с типично еврейското име Естер. Но това е скрито естествено. И сега от фанатичните християни никой не желае, да приеме истината, че богът им Христос бил евреин както и всички негови ученици. Както знаете на 1 януари се празнува нова година, а църквата отбелязва обрезание господне. Или казано църквата чества обрязването на Христос и новото начало от там нататък. Както знаем обрязването не е християнски обичай.
60
2
 
1
 
! Отговори
Стояне, чукча преди 6 години
нашенски, я се поинтересувай откога има държава Финландия.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
84 проблемът е, че ти не разбираш Учението Му.Не си катехизиран.Чети и разбери. Какво лошо има в това да научиш Истината?
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80 какво си чел като говориш откровенни лъжи?Я вземи и прочети тълкуванията на 4-те Евангелият от светител Теофилакт Български. За жалост ги няма на български, та дано да знаеш руски (или гръцки). Явно нищо не разбираш и не си катехизиран. Прочети "Нашата Вяра" на архим. Серафим (Алексиев). Комсомолски секретар не съм бил.
57
3
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
Сега пък Путин, да не си е помислил, че Финландия е руска както крим?
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
77 ти явно си евреин, защото това е юдейското тълкуване на нещата.
55
0
 
4
 
! Отговори
Eдин Мармот преди 6 години
`Начи всичко се пази яко, прибират и мобилките, ама дрон си лети безметежно ... що наивен народ, хахах.