Любимо растение според зодията - вижте кое е вашето!

Близнаците имат нужда от цвете, гонещо негативната енергия
3 мар 2021 23:00, Екип на Tialoto.bg
17
Любимо растение според зодията - вижте кое е вашето!
IStockphoto
Казват, че домошарите обичат уюта, а няколко растения в хола или кухнята, за които да се грижат ежедневно, определено им го създава. Привързаността към цветята може да се предава по наследство от родителите, но има и голяма връзка с астрологичния знак, под който сме родени. Все пак рядко се срещат хора с тежки характери, които обожават теменужките или пък романтично настроени натури, които да не се ласкаят, когато получават рози или други цветя като подарък.
 
Може би не знаете, но растенията, които имате в дома ви, ще ви донесат положителна енергия и успехи, както и имат свойствата да привлекат лоши мисли и проблеми понякога, обяснява пред Wellandgood Паула Павлова, експерт по астрология.
 
Кое е най-доброто стайно растения за вас, според зодията ви?
 
Овен
 
Огненият Овен е кълбо от енергия. Той е смел, амбициозен и винаги действа преди да мисли. Тъй като хората родени под знака са по-избухливи и припрени, те не се нуждаят от растение, което да изисква твърде много грижи, а нещо, което едва ли не „се гледа само“.
 
Червена ешеверия е перфектното саксийно цвете за Овните. Отговаря на импулсивната им природа, като представя мощната и жизнена енергия, която Овенът излъчва. След като се захване добре, въпросното растение не бива да се полива често и дори да го забравят, то няма да загине. Мушкатото е друг вариант – вирее както вътре, така и на балкона, като носи хармония.
 
Телец
 
Като типичен представител на фиксираните знаци, Телецът не обича промяната. Затова му трябва цвете, което да не е твърде капризно за отглеждане подобно на Овена. Еониумът е сукулент, който е точно за него – расте и при най-екстремните обстоятелства.
 
Има различни разновидности на еониум, повече от които цъфтят през пролетта. За да им помогнете да създадат уютна хармония у дома, може да им вземете и теменужки. Като цяло те харесват по-малките екземпляри.
 
Близнаци
 
Близнаците често са определяни като едни от най-харизматичните в зодиака. С тях лесно ще завържете разговор. Те са доста упорити, но поради това, че понякога се разсейват доста, си навличат гнева на околните. А с това си патят от негативна енергия.
 
Кое растение е подходящо за останалите в зодиака, вижте материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
и така може преди 3 години
Кисело зеле в саксия!
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
к'ъв тоз плъхок бре :)
6
1
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Кучето от снимката може да Ви разкъса за секунди...
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това статия за кои растения обичат да препикават ли е?Водолей - ориз най ще му приляга.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Люта чушка, по ганьовски.
3
3
 
8
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Моето е канабис
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
1
2
 
8
 
! Отговори
Гepберюга в паника преди 3 години
Гербер