Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана

Лекарите в Израел оптимисти за лечението й
26 мар 2012 13:20, Красимир Ангелов
133
Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана
Израелските лекари са оптимисти за състоянието на Нана. Снимка: Булфото

Обнадеждаващи прогнози за своето здраве и бъдещо възстановяване е получила Нана от израелски лекари.

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели във Facebook, че има добри новини за състоянието на телевизионната водеща.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Онцова в профила си.

Самата Нана е в Израел, където вече премина през редица изследвания, които трябва да уточнят точното огнище на болестта.

На 11 март телевизионната водеща шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

Още по темата

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви тогава през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: НанаИскра Онцова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Израел е единствената демократична страна в Близкия изток със силно развита икономика , която не е базирана добива на петрол БВП на глава от населението е над 30 000 долара два пъти голям от нашия , пред тях в региона са само петролните шейхове от Катар , Кувейт и ОАЕ , Саудитска арабия е с по нисък също Оман и Бахрейн, а да не говориме за Иран,Ирак Ливан , Йордания и Сирия , последната пада на 5 000 долара а другите са в рамките на 10 000, стига писали глупости в Изрел медицината е на световно
70
4
 
11
 
! Отговори
aide преди 12 години
ako nemate kvo da kajete pone ne pishetze prostotii,4ukaite na darvo
69
5
 
36
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
Скъпа НАНА,пожелавам ти от сърце да се излекуваш.Болеста е много коварна и моята жена не успя да се пребори с нея/мир на душата и/,но дано късмета, и Бог са с теб.
68
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всяка новина за Израел се използва от разни прости хора за да плюят по арабите. И сега също. Новината е за Нана и нейното лечение, обаче простите едно си знаят, едно си баят.
67
2
 
0
 
! Отговори
за 79 преди 12 години
Ние там няма да ходим, но ще ги каним тях тук за инвеститори.
66
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аман от мръсни араби и палестинци... Като са ви толкова мили Саудитска арабия и Палестина , хайде чупката натам! Нямате работа в България и в български сайтове! Мразете си който искате ... Ти понеже не си злобен е завистлив ,затова се пениш на сумати мнения против евреите...
65
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами не че тя е по-важна, а е по-важна рекламата на клиниката в Израел. Заради това е тая новина. Ако се излекува, значи е заради израелските лекари, ако умре значи е била неспасяема и това е. Всичко е реклама.
64
2
 
0
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
първо отиди в Хърватско и Черна гора на екскурзия и после говори!
63
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И мен кво ме интересува ?! Колко бедни , болни деца има , с какво ТАЯ е по - важна от тях , че ни занимавате ???
62
3
 
29
 
! Отговори
успех преди 12 години
Успех Нана и нека Господ да е с теб!
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом си плаща значи лекарите ще са оптимисти, иначе оптимизмът им щеше да е изчезнал отдавна.
60
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма лошо в това евреите да си правят реклама на държавата, това е нормално. Не че държавата им е нещо особено иначе, но е нормално да си я хвалят. Но не е нормално така злобно и мръсно да плюят по всички останали държави и не само не е нормално, но дори е ненормално.
59
5
 
5
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До 54 реалист! Научи се да пишеш първо и после критикувай! А точно тези страни които си ги изредил/а, не стават за екскурзия та камо ли за живеене... Аз също не съм в България и ако се върна ще е за малко само. Но поне си обичам и тачя Родината.За разлика от държавата... До там ни докараха да се емигрираме за да има за *** и евреите. А после евреите ще разкарат *** и ето ви нов Израел на Балканите. А за Нана, не ми е приятна, но дано се оправи жената дори и без една гърда да остане
58
8
 
2
 
! Отговори
ЗА 69 преди 12 години
Бил си в Саудитска арабия ама само в нета - някоя виртуална разходка си правил, а злобата и завистта ти личат отдалеч. Не можете да им стигнете стандарта и затова така ги плюете само злобно и завистливо.
57
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Лекарите в Израел оптимисти за лечението й"ЩОМ СИ ПЛАЩА НЯМА КАК ДА НЕ СА ОПТИМИСТИ ЛЕКАРИТЕ В ИЗРАЕЛ ХАХАХАХААА
56
4
 
12
 
! Отговори
До 62 преди 12 години
Бил ли си в Сауди А? Защото там съм бил на хадж - поклонение, и мога да ти кажа само Рияд и Джедда цъфтят и то заради парите от петрола, налети в сгради. Хората там нямат права, жените още ги убиват с камъни - БУКВАЛНО, и една шепа от населението живее добре, заради кралската фамилия, която е 25 000 човека, вече може и повече. Всичко друго са просяци и индийци, които работят за по $1 на ден. Не говорете по слухове, а след като сте били там. Сауди Арабия е спонсор на тероризма с парите от петрол
55
7
 
2
 
! Отговори
за 66 преди 12 години
Ами защото е най-богата и се развива, а Израел не е нито богата, нито ще стане.
54
7
 
3
 
! Отговори
за 64 преди 12 години
Ами злобни евреи, кво да ги правиш. На тях целият свят им е крив. Завистливи, самохвални, стиснати, сметкаджии и злобари.
53
4
 
6
 
! Отговори
до 62 преди 12 години
Ти защо сравняваш страна ,която е най- богатата на петрол света със страна съществуваща по- малко от 100 години и построена на пустиня ,без каквито и да е природни богатства?Арабите ще поживеят богато още стотина години докато се изчерпи нефта ,а после ще ядат пясък! Просто защото са толкова мързеливи ,че не става нищо от тях! Петрола съвсем ги разглези...
52
5
 
1
 
! Отговори
за 63 преди 12 години
Ти си някакъв мръсен еврейски расист.