Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана

Лекарите в Израел оптимисти за лечението й
26 мар 2012 13:20, Красимир Ангелов
133
Обнадеждаващи новини за възстановяването на Нана
Израелските лекари са оптимисти за състоянието на Нана. Снимка: Булфото

Обнадеждаващи прогнози за своето здраве и бъдещо възстановяване е получила Нана от израелски лекари.

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" сподели във Facebook, че има добри новини за състоянието на телевизионната водеща.

"Получихме добра новина от Нана и бързо я споделяме с вас. След като изследванията й са станали готови се е срещнала с лекарите, които са я обнадеждили. Подробностите ще научите скоро от самата нея. Помоли да ви предадем нейните благодарности за загрижеността, както и много поздрави и целувки!", пише Онцова в профила си.

Самата Нана е в Израел, където вече премина през редица изследвания, които трябва да уточнят точното огнище на болестта.

На 11 март телевизионната водеща шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак.

Още по темата

"На 1 март ми поставиха диагнозата рак. Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия", обяви тогава през сълзи Нана.

"Моят страх в момента не е от съчиненията и интерпретациите, които ще се направят. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба", каза водещата пред Иван и Андрей.

Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: НанаИскра Онцова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
9
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Вие не сте хора, вие сте ***. Четете за клюкини за Ким и Азис, а оплювате когато се следи здравословното състгояние на човек. Какво да направи Нана, че е известна и болна? Какво да направи, че има възможност да си позволи лечение в Израел? Заради вас - плебса - да легне сама в гроба и да не се бори ли? Има - може! Аз я подкрепям. Вие вместо да плюете, работата, за да можете и вие да помагата на болните си близки, а не да се оправдавате. Горе главата Нана. Има много хора, които ти стискат палци
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво нещо - евреите са избити с милиони през първата половина на 20 век, след това почти шепа народ почват от нищо в сегашен Израел, и пак войни, че и досега, И ВЪПРЕКИ ТОВА имат явно, едни от най-добрите клиники. Вярно, и САЩ им помагат, но какъв уникално способен и трудещ се народ, превърнал страната си в градина, за разлика от толкова други народи, правещи земите си-градини, на пустини и бунища!
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам и да се оправи въпреки , че ме отвръщава просташкото и предаване , надявам се да оздравее и да се замисли над някои неща , надявам се да не продължи тва идиотско предаване в Събота сутрин.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига не бъдете лоши.Нека жената се оправи!Факт е,че здравната ни система е под всякаква критика,лично го изпитвам на гърба си всеки месец.Затова който може да се спасява,другите ще си гнием тука докато не ни дойде времето.Успех на всички в борбата им за живот.
27
3
 
23
 
! Отговори
мим преди 12 години
Пожелавам и победа в тази тежка битка!!!
26
2
 
17
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Е много хора мразят евреите , но когато опре ножа до кокала , за много спасението е именно там.
25
9
 
29
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Сега видяхте ли защо никой и никъде не ни обича !!! Не е заради ГЕРБ нито СТАНИШЕВ ...заради ей такива комплексаркси и злобни изказвания....злобата ни яде толкова много, че всичко друго ако ще розово да е няма оправия....малко ни е на българите цял живот да сме рая малко ни е !Дано се оправи женицата и всички болни ...без значение рак ли хепатит ли спин ли квото и да е !
24
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Героиня от вицове за блондинки и то вицове за боядисани блондинки.
23
9
 
17
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
Леле колко злоба има в оскотелия мързелив народ! Дано тази умна и интелигентна жена се оправи и да се радва на внуци и правнуци. А на злобарите пожелавам здраве и никога да не се сблъскат с тази ужасяваща диагнози - нито те, нито близките им! Пък нека си злобеят на воля, на никого не пречат.
22
6
 
17
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Ок, разбирам тревогата и, ама... само тя ли е болна от рак? Колко хора така анонимно си отиват от коварната болест, ама сега - щото е НАНА - дай да тръбим на всякъде по медиите - вижте, имам рак.Че спрете се малко де...
21
18
 
5
 
! Отговори
KKK преди 12 години
Ква е тая? ... и какво ме интересува кво е мъчи ?
20
6
 
9
 
! Отговори
СМУТ преди 12 години
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЖЕНАТА,ЗЩО ЛИ ТЯ САМАТА Е СПОДЕЛИЛА ,МНОГО ЗЛОБА У ХОРАТА ОПРАВДАВАМ ВСЕКИ,КОГАТО ВСЕКИ ЧОВЕК СТРАДА И СЕ СБЛЪСКА С ИСТИНАТА Е МНОГО ТЕЖКО,НО ЗАЩО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗБИРА ИЗРАЕЛ ИЛИ КОЯТО И ДА Е БИЛА ДЪРЖАВА ЗА СПАСЕНИ Е ЧОВЕКИ ЖИВОТ ТУК Е ВЪПРОСА ДАЛИ Е НАНА,ДРАГАНА,ИВАН И Т.Н.ВОДЕЩА НЕ ВОДЕЩА,СЪДИЯ И ПРОЧИЕ ЖАЛКО ЗА ВСЕКИ КОЙТО ИЗПАДНЕ В БЕДА.
19
3
 
40
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Почти всеки има близък, приятел или познат, повален от рак. Колко могат да си позволят качествено лечение в чужбина? Дано да се оправи Нана, стискам й палци, но хиляди българи не могат да си позволят такова лечение. И умират.
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напред-сила и късмет!
17
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нана е известна наркоманка и алкохоличка. За последно ходи чак в Ямайка заедно с мъжа си наркоман, за да пушат марихуана.
16
3
 
46
 
! Отговори
тъжно, но факт преди 12 години
Да си жива и здрава,Нана! Дано лекарите от Израел ти помогнат. Жалко е само, че не всеки има възможност на отиде на лечение там. Шанса на бедните болни българи е или да умират или да станат африканци.
15
5
 
20
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
3...все пак е обществена личност...ще получи съчуствие, което може да и помогне...много хора ще застанат зад нея ! Не виждам какъв е проблема , когато можеш да си го позволиш ? ДАНО СЕ ОПРАВИ !!!
14
10
 
12
 
! Отговори
Бай Ламби преди 12 години
МЕЕЕЕСТИИИИИИИИИИИИИИИИИМ! Искаме новина за всеки раково болен моля, и ако е възможно повечето да са в средите на пагонизираните шутове, политическите ку*ви и най-долната *** и *** - юристите. Аааа и да, най-важното е да са известни, че да можете да пишете после как са преборили рака ...
13
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За някое дете би ми било жал, но за това животно нагло ? Мне...
12
5
 
44
 
! Отговори
Желев преди 12 години
По това време откриха рак /Меланома малигнум/ и на сина ми.37 годишен е.Дайте ми съвет как да го изпратя и аз в добра клиника.За съжаление сина ми не е тел.водещ.