Фънки номинира Соня и отива в спалнята на Памела

Журналистката, Къци и Орлин заплашени да напуснат VIP Brother
Обновена: 21 сеп 2012 10:43 | 20 сеп 2012 21:45,
95
Фънки номинира Соня и отива в спалнята на Памела
Снимка: VIP Brother

Орлин Павлов, Къци Вапцаров и Соня Колтуклиева са първите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother.

Номинацията на Орлин стана ясна още вчера, след като отборът му загуби от този на Фънки в игра. Водещият Къци Вапцаров и вчера и днес получи най-много гласове за изгонване.

Фънки – капитан на спечелилият вчерашното състезание тим, пък получи правото еднолично да определи кой ще бъде третият човек, отиващ на елиминации. Музикалният продуцент посочи Соня Колтуклиева.

„Тя не ми се вписва в картината и я усещам като човек, на когото не му е мястото в тази игра. Има вид на жена, която е адски резонна, не поема рискове, мисли с няколко крачки напред, което пък я прави сериозен конкурент. Малко ме дразни и това, че твърде често сменя тоалетите си”, обоснова решението си Фънки.

Той си извоюва и правото от тази вечер до края на участието си във формата да спи в президентския апартамент, подготвен за холивудската звезда Памела Андерсън.

Иначе при номинациите днес Аксиния даде гласа си за Златка, защото била "кифла". Със сълзи на очи тя номинира и Къци Вапцаров, като сърцераздирателно си спомни как като дете взела автограф от него, а той си забравил химикала у нея. Сега обаче той се борил на всяка цена да остане в къщата. Юлиан Константинов пък номинира Аксиния, защото била претенциозна и превзета, и Къци Вапцаров.

Багата определи за изгонване Ники, който му бил най-големият конкурент в спортните игри, и Къци Вапцаров. Ирен Кривошиева и синът й Владимир номинираха  Златка и Ники.

Самият Къци гласува за Златка, защото била с лабилна психика, силно конфликтна и проявявала агресивност. Втората му номинация беше за Ники Мартинов, защото бил вълк единак и голям стратег.

Орлин гласува за Златка и Ники. Журналистката Соня  Колтуклиева гласува за  Багата, тъй като според нея влизането му в VIP Brother било изнасилено, и за Ники, който не се вписвал в компанията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
12
 
! Отговори
читател преди 11 години
Този има вид на добър коледен ***, може и и само за това става...
55
3
 
22
 
! Отговори
Merry преди 11 години
Тъй като започна ВИП Брадър и спряха филмите и предаванията по другите телевизии / поне тези, които ми харесваха/, няма какво да се оправдавам - гледах го това нещо. И се учудих колко всъщност ми допадна Къци. Приятна изненада.
54
2
 
7
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Аз пък искам теб да те срещна на село и да ти разбия тъпата селска муцуна. *** смотан
53
10
 
6
 
! Отговори
Вижте го преди 11 години
На село направо му тегля острия на такъв ...той на човек не прилича,помислил се е обаче за нек'ъв интересен виждам го....искам на живо да го срещна да видя как ше ми коленичи
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Престанете да ни занимавате с подобни долнопробни предавания! Предостатъчни са и другите затъпяващи фактори в живота на българина!
51
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен страшно ме дразнят половината - Боклюклиева и патрашкова - със скандалното си поведение, бони и Златка -. с протитята си, АКсиния с лицемерието си, Фънки - с байгньовщината си, марианчето - със злобата си. Ще се зарадвам ако Къци или Юлиан константинов спечелят. Другите са измислени герои.
50
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Випове на България - Бони, Азис, Илиан, Амет, Джони и прочие
49
9
 
45
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Боже, колко ги е страх всички от Къци, асно им е, че той единственият нормален човк с популярност там и бързат да го изгонят.....Тц, тъц, тц - дано остане и спечели. напукА златка и АКсиния май вече се сдърпаха - и двете са страшно неестествени.
48
2
 
20
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
ВИП в България по ТВ няма да видим,само клоуни!!!
47
1
 
3
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
за теб къци и фънки
46
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всеки ден ли ще ни осведомявате за тая простотия? Разни закъсали за пари, набедени ВИП-ове се надправерват да показват колко са ***, а ние ще им четем историите ли?
45
1
 
14
 
! Отговори
73737 преди 11 години
Тия ВИПове са си обикновени некадърници , готови на всичко за да ги гледат по телевизията.Пълна халтура и безумна тъпота...
44
4
 
8
 
! Отговори
sdi преди 11 години
kade go davat tova predavane
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя па бегемот, седнал да дава акъл.
42
6
 
14
 
! Отговори
курю преди 11 години
няма ли вече да се плюштят аз 2 дена без секс не издържам ако съм вътре немоа издържа при наличието на никол аксиния и патрашкова
41
6
 
11
 
! Отговори
КИ преди 11 години
ТОЗИ ТЪРТЕЙ БЕШЕ НАЙ ЛОШИЯ ИГРАЧ ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Е НОМИНИРАН - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА НЕ Е ВИП А ЕДИН ОБИКНОВЕН БРАДЪР И КОЙ Е ВИП??????????? ХАРЕСВАХ ПАТРАШКОВА НО.. С НЕЙНИТЕ ЦИГАРИ ДОСТА СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ВСЕ ОЩЕ ......
40
10
 
12
 
! Отговори
акс преди 11 години
онова травеститче аксиния е от град свищов и затова трябва бъде изгонено скоро не само от шоуто,но и от софия,причината е че трябва да се срамува че е от градът ,който брутално мразя заради нещата и проблемите причинени на мен от гражданите на свищов.
39
5
 
40
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Каквато държавата,такъв Бигбрадъра,такива ВИП персоните и общо циркът е голям!!!Жалки,неприятни и смешни със самочуствието!Не си заслужава да си губи човек време от живота си и да гледа,тази глупост!
38
50
 
8
 
! Отговори
Страти преди 11 години
Златка е най готината
37
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това са ни ВИП-овете - направо да закриваме държавата....... Ни един не съм виждал, освен Къци палячото преди 15на години