Македонец триумфира в българския Биг Брадър

Лестер стана любимата реалити звезда на България
17 дек 2012 22:47,
556
Македонец триумфира в българския Биг Брадър
Лестер си тръгна като попедител. Снимка: Булфото

Македонецът Лестер спечели Биг Брадър и стана най-любимата реалити звезда на България.

Сънародничката му Цеце не скри сълзите си и приемаше поздравленията на останалите съквартиранти в студиото в Нови хан, докато македонецът си взе сбогом в къщата, с най-добрия си приятел Найден и му обеща да продължат вечерта заедно на купон.

В типичния си стил Лестер реши да напусне къщата като се покатери през оградата, но след молбите на Биг Брадър да мине през вратата, защото е по-безопасно, македонецът се отказа.

„Никога не сме си мечтали, че македонец може да вземе голямата награда”, призна Цеце. Найден пък бе лаконичен, че за него е все едно дали победителят е той или Лестер.

Първа шоуто напусна Стойка, въпреки яростната защита на водещата Марта Вачкова. Стойка прочете коледна проповед пред зрителите на шоуто, решена като приказка, но бе твърде отрицателна към останалите си съквартиранти, с които направо се подигра.

Тризначките не скриха радостта си от изгонването, докато Лили бе видимо натъжена.

След нея си тръгна Боби, който бе изпратен до вратата от Найден и Лестер, които доволно се усмихваха. Спортистът не премълча, че е разочарован от неуспеха си, а македонката Цеце мистериозно изчезна от публиката секунди преди той да се появи в студиото до Ники Кънчев, но после отново седна развълнувана до Лили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
376
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам кой е трябвало да спечели, по простата причина, че този свинарник - Биг брадър никога не го гледам. но щом маке - маке да е. то и без това като се окъпе едно маке и му падне мърсотията след баня - става българин.
375
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех Балкан ти роден наш!
374
3
 
37
 
! Отговори
MAHAФЧО преди 11 години
АЗ СЪМ ОК ЗА ЛЕСТЪР. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЧЕ СЕГА МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ ЩЕ ПИШАТ ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА СТАНАТ МАКЕДОНЦИ
373
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо е нямало български участник в Балканския Биг Брадър? Ние да не би да не сме на Балканите?
372
4
 
42
 
! Отговори
kiril преди 11 години
Вие луди ли сте ? Изобщо не ме интересува дали е македонец, марсианец или абориген. Беше един от двата положителни героя с Найден, един от двамата заслужаваше да е победител.
371
2
 
18
 
! Отговори
Таня преди 11 години
До turnovec - каква аристократичност искате от Стойка, писна ми да слушам как тя израстнала във времето, в какво - в злобата си, в надменността си, или фалшивата театралност. Това момиче ми харесваше повече в предишния сезон защото беше себе си, но от както живее в София взе да се взима на много сериозно. Много хляб трябва да изяде, за да се ошлайфа, което ме съмнява. Преди всичко трябва да се научи на толерантност и е хубаво, че е дружка с Лили, поне от нея да научи нещо, което ме съмнява...
370
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
v 6outo triabva6e da badat vkarani balgarin makedonez turcin ziganin sarbin rusnak i drugi da vidite kakav 6te e rezultata ot glasuvaneto i nikoi koito ne e glasuval niama pravo da izkazva mnenie takae i na izbori marzi ni da glasuvame bez znacenie za koi a posle za6to dps e faktor glasuvaite bez znacenie za koi za da ni upravlivat balgari
369
5
 
10
 
! Отговори
Pimp C преди 11 години
Някой има полза да се делим българи,сърби,македонци,румънци и др. славяни ,как може Германия и Франция които са и изнасилвали жените преди 50-60 години да са дупе и *** ние не можем.Малък, но много *** народ!
368
4
 
29
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Спечели точно този който заслужаваше!!!
367
2
 
5
 
! Отговори
Tatyana преди 11 години
До Анонимен - Никола го каза в предаването, че като дете е гледал филма "Булет" със Стийв Макуин, чиито герой във филма се наричал Лестър. И като всички деца си харесал героя и името и от тогава му казват така.
366
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много неуки хорица пишат тук. Да кажат на бялото - черно /на македончето - чужденец/ !?!?Страх ме хваща, че и гласуват с тази си самотна сива клетка.
365
3
 
20
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Еми македонците са българи, а не гърци, и много ясно, че гърците ще го изгонят!
364
2
 
15
 
! Отговори
малта преди 11 години
Ако Лестер участваше в Гръцки ББ, щяха да го номинират и изгонят още на първите номинации.Гърците са много озлобени хора, личното ми впечатление.
363
5
 
2
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
Плитка политическа машинация,сега следете,колко поръчки ще спечелят фирмите на Тупарев ...... Мазния селски бек отново извърши ритуално фелацио !
362
6
 
8
 
! Отговори
... преди 11 години
Ако чуя още веднъж думата "позитивен", ще се застрелям! :)
361
11
 
6
 
! Отговори
ние-от 4-ти километъ преди 11 години
Като истински българи-патриоти щяхме да гласуваме за Нед,но като типични българи-инатчии,гласувахме за макето-на пук!!!
360
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Референдум не даваш опция, за която да гласувам. Аз избрах българското Никола :-)
359
3
 
5
 
! Отговори
До 387 преди 11 години
Хора които печелят по 3000 лв на месец нямат време да висят като теб по форумите ине а пишат по сто коментара и още толкова replies ! Още по-малко пък, човек които печели 3000лв би се изтъквал за приходите си в анонимен форум!
358
2
 
29
 
! Отговори
mhm преди 11 години
Пак проявяваме "българския манталитет"-да злобеем на успеха на другите....момчето беше толкова добронамерено към българския народ- с една дума спечели най-позитивния човек!P.S."Велики брате, дека ми е куферот:)))"
357
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На финала останаха Македонец и Шоп. Другото са празни приказки. Все българин спечели.