Македонец триумфира в българския Биг Брадър

Лестер стана любимата реалити звезда на България
17 дек 2012 22:47,
556
Македонец триумфира в българския Биг Брадър
Лестер си тръгна като попедител. Снимка: Булфото

Македонецът Лестер спечели Биг Брадър и стана най-любимата реалити звезда на България.

Сънародничката му Цеце не скри сълзите си и приемаше поздравленията на останалите съквартиранти в студиото в Нови хан, докато македонецът си взе сбогом в къщата, с най-добрия си приятел Найден и му обеща да продължат вечерта заедно на купон.

В типичния си стил Лестер реши да напусне къщата като се покатери през оградата, но след молбите на Биг Брадър да мине през вратата, защото е по-безопасно, македонецът се отказа.

„Никога не сме си мечтали, че македонец може да вземе голямата награда”, призна Цеце. Найден пък бе лаконичен, че за него е все едно дали победителят е той или Лестер.

Първа шоуто напусна Стойка, въпреки яростната защита на водещата Марта Вачкова. Стойка прочете коледна проповед пред зрителите на шоуто, решена като приказка, но бе твърде отрицателна към останалите си съквартиранти, с които направо се подигра.

Тризначките не скриха радостта си от изгонването, докато Лили бе видимо натъжена.

След нея си тръгна Боби, който бе изпратен до вратата от Найден и Лестер, които доволно се усмихваха. Спортистът не премълча, че е разочарован от неуспеха си, а македонката Цеце мистериозно изчезна от публиката секунди преди той да се появи в студиото до Ники Кънчев, но после отново седна развълнувана до Лили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не става въпрос за България или Македония.. Става въпрос за човешки качества.. Браво, че се гласува за възпитаните и позитивни хора. Може би на българина му писна да гледа сеир.. Може би иска да гледа нещо, което да го зарежда позитивно, а не.. обратното. Най - накрая..
355
4
 
27
 
! Отговори
стефанова преди 11 години
В лицето на Никола, победи приятелството, добронамереността, и детската чистота, които са в огромен дефицит в БГ!
354
3
 
30
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Браво, това че сръбската номенклатура, управляваща Македония, е мачкала и мачка българите в област Македония, не значи че ние трябва да правим същото, колкото и силни опитити да прави да ги мразим!Е това е все едно "русенци" да мразят "старозагорци". Трябва да се подкрепят тия хора, така че да казват на децата си, че това което техните медии правят е анти-българска пропаганда, на хора които са ги мачкали и промивали мозъците с години наред!Поздравления на нас!
353
10
 
4
 
! Отговори
E преди 11 години
"Лестер си тръгна като поПедител"
352
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това никога няма да стане в Македония да дадът на българин. Ама понеже сме си мишки, нека.
351
13
 
6
 
! Отговори
Референдум преди 11 години
Как е правилно да се изпише на книжовен български Лестер?1. *** - палец нагоре (+)2. *** - палец надолу (-)
350
4
 
5
 
! Отговори
опа преди 11 години
По-точно Боби не е бил Пацо в гримьорната, а ми го е-ал и му скъсал шушона. Та Пацата ходил да му шият шушона.
349
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Любимата звезда на България-българин от провинция Македония.
348
4
 
23
 
! Отговори
до 386 преди 11 години
Къде виждаш продаване бе промит мозък. Това е една тв игра и хората са решили да изберат това момче, къде видя продаване, къде видя национално предателство?Аз лично гласувах за него, за македончето, и сигурно съм национален предател според теб..?:)))Повярвай ми, правил съм и правя за България не малко, даже нещо ме кара да си мисля, че доста повече от такива криворазбрани патриоти като теб. Весели празници!:)))
347
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙ ЛИ НЕ Е ----ТРИУМФИРАЛ---,ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ ....?Турци,германци,руснаци,американци,***,.........КОЙ ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ?
346
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що е маке ,се е лай.о ,а българина ---две лай.о!
345
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комплексираният *** грозник Боби,който за една обувка е готов да убие човек е толкова дребнав ***, че няма какво да се коментира.Как да спечели предаването като е1.Грозен2.***.3.КомплексиранСкача на бой на хора под неговата категория.Защо не скача на бой на Багата или на Кубрат Пулев?Да го видим колко е здрав!С една дума това момче е пълен ***!
344
4
 
6
 
! Отговори
до 380 преди 11 години
Къде ще пращам и колко си е мой личен проблем. Печеля над 3000лв. на месец съвсем законно и почтенно и някви 5лв. няма да ме съборят. :))Естествено е, че основния приход идва от реклами, но факта, че всички телевизии правят предавания с изпращане на смс-и говори и за допълнителни приходи. Но въпроса не е в това, казах го защото ми писна все да се търси коснпирация и прочие, факта че аз съм пратил, значи и доста други са го направили, дали е глупаво или не - е друг въпрос, но не е нагласено или п
343
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
--383А българите имаме ---ПРОДАЖНО ИЗЛЪЧВАНЕ !Продадохме се на *** и турци ,та камо ли ,...на македонци !Има ли още ....?Нациите навън ,колкото и да са по-зле ,....СЕ ПОДДЪРЖАТ,...А НИЕ?
342
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Продажността е присъща ,само за *** и българите !
341
5
 
16
 
! Отговори
жена преди 11 години
Лестър има европейско излъчване.
340
5
 
3
 
! Отговори
:--- преди 11 години
Всяко правило си има изключение което го потвърждава...За "Що е маке все е ла.но".. също е така :)
339
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Избора е реален и справедлив относно ограничения избор който имаше публиката. Това е избора ни браво на нас.
338
4
 
21
 
! Отговори
ххх преди 11 години
Като гледах македонците и поведението на всички останали - ами само те се държаха нормално. За съжаление българите бяха свадливите, заядливите, скандалджиите и интригантите. Както и да преобръщат историята - като хора и двамата македонци бяха достойни за победители!
337
1
 
3
 
! Отговори
кико преди 11 години
До малтаБожеееееее!Представяш ли си какво ще се пръкне за наследник при омешването на тези гени...бррррррррррррррр