Новите "господари на ефира" - Ели Гигова и Любо Нейков

Шоуто "Голата истина" тръгва тази вечер по bTV
27
Новите "господари на ефира" - Ели Гигова и Любо Нейков
Снимка: Булфото

След медийни престрелки, закани за съд и в крайна сметка развод с Маги Халваджиян, шефовете на bTV пускат от днес комедийното шоу "Голата истина". Телевизията закупи лиценза на Striscia la Notizia , италианското шоу, което роди преди повече от 10 години "Господари на ефира", което върви в ефира на Нова тв.

Водещи на "Голата истина" ще бъдат популярният актьор Любомир Нейков и Ели Гигова. Тя натрупа тв опит в "Спортна треска" на БНТ и сутрешния блок на Нова тв, а през последните години бе в Брюксел в ролята на съветник на евродепутатката Илияна Йотова.

Те ще дебютират в 23:30 часа тази вечер. Шоуто ще запази най-добрите традиции на Striscia la Notizia с рубрики като "Невероятно, но истина", "Видеонаблюдение" и "Денят, какъвто можеше да бъде".

Стартът на "Голата истина" със сигурност ще доведе до явни промени в "Господари на ефира". Още миналата година bTV внесе иск за "преустановяване на неправомерното копиране на формата и нарушаването на правата на bTV".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
15
 
95
 
! Отговори
Ангел небесен преди 10 години
Двамата голи ли ще водят предаването ?
4
13
 
105
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Еми, нали трябва първо, турските простотии да се изгледат
3
17
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
шоуто на Шопара!!!
2
15
 
60
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 10 години
ТАЗИ ПАРТНЬОРА ОТ ЕФИРА ДАЛИ НЕ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА И НА ПАРТНЬОРКА В ЛЕГЛОТО ???
1
10
 
111
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Те ще дебютират в 23:30 часа тази вечер."Бе, всичко хубаво, но защо да не започва предаването в 0:30 през нощта?... Няма ли да е тогава по-удобно за хората да го гледат, ако е интересно?