Христо Мутафчиев съдия в Dancing Stars

Танците не са чужди на актьора
12 фев 2014 14:10, Александър Попов
14
Христо Мутафчиев съдия в Dancing Stars
Снимка: Нова тв

Председателят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев става четвъртият член на журито в новия сезон на Dancing Stars. Актьорът ще бъде съдия в шоуто заедно с познатите вече Илиана Раева, Алфредо Торес и Галена Великова.

"Продуцентите на Dancing Stars ми направиха предложение, което не можах да откажа. Част от професията ми е да наблюдавам артистичността. Затова ще оценявам не само танците, а цялостното поведение на двойките – от момента, в който излязат на сцената, до момента, в който слязат от нея", обяви Мутафчиев.

Съдбата среща Христо с танците още в техникума по дървообработване и вътрешна архитектура в Пловдив, където той е част от група по брейк денс. „Танцувахме в „Младежкия дом”, по улиците и по мостовете на Марица” – споделя той, а в средата на 80-те печелят дори републиканското първенство.

Истински екшън заради танците се разиграва, когато тогавашният министър на образованието Александър Фол издава заповед за вечерен час. Групата на Христо затваря движението на улицата, на която излизат да изразят протеста си с танц. Полицията арестува част от младежите, а друга, заедно с Христо, успява да избяга.

"Скочих от моста в Марица и успях да избягам благодарение на това, че тренирах 6 години плуване и преплувах реката. На другия ден бяхме остригани нула номер", разказва актьорът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
:):):) преди 10 години
Сега пък *** го изкараха...
12
1
 
4
 
! Отговори
Tonka преди 10 години
Този труп не спряха да го съжаляват - какво разбира от танци един отвратителен човек като него? Понякога лошите неща се случват на лошите хора и при него това се потвърди, но дори след инсулта не се промени!
11
2
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Явно добре...плащат там,иначе за какво би участвал;за да го видят колко...красив ли е,или духовит.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя пък какво разбира от танци?!
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя алкохолик ли бе.провал на състезанието
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комбинацията Раева - Мутафчиев съдии по танци ще докара нервен срив на зрителите!
7
2
 
5
 
! Отговори
"""&q преди 10 години
*** на Герб -затова не го харесвам.Интелигентен човек никога не говори пред цяла България че ще чупи главите с камъни на хора които мрази.Омразата не е признак на добро възпитание-жалко че такова поведение може да демонстрира председателя на съюза на артистите.Между другото това шоу на Нова телевизия ли е -защо ли ми хрумват такива идеи,нали там събират герберчетата.
6
3
 
15
 
! Отговори
Пфу преди 10 години
Мутафчиев освен че е *** - българомразец е и алкохолизиран наркоман (какво ли шмъркаха с Андрей Баташов че така да се бастисат едновременно). Той е и уникален *** и не на последно място - партийна ***. Подобни недоразумения трябва да се изринат от българските културни среди, ако някой иска да остане поне някаква култура в тази държава.
5
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Харесвам го и като актьор, и като гражданин. Ще ми бъде интересно да го видя и като съдия в това забавно предаване. Имаме нужда от разтоварване.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
българите са големи познавачи.....особенно някои....ха)
3
3
 
14
 
! Отговори
Drinking Stars преди 10 години
Христо Мутафчиев съдия в Drinking Stars
2
5
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
На едно шише водка как танцува!
1
4
 
13
 
! Отговори
varg преди 10 години
Особенно *** кючеци много ги владее Мутафчиев.