Крум Савов поема спорта в bTV

Журналистът наследява Красимир Минев на поста
20 фев 2014 15:39, Александър Попов
42
Крум Савов поема спорта в bTV
Крум Савов със съпругата си Мая. Снимка: Булфото

Крум Савов се присъединява към новинарския екип на bTV и заема позицията Главен редактор "Спорт" в дирекция "Новини, актуални предавания и спорт" от 1 март тази година. Той ще отговаря за спортното съдържание на всички медии в групата на bTV, съобщиха от телевизията.

"Продуктът, който bTV създава за Шампионска лига и Лига Европа, е на нивото, на което играят Барселона и Байерн Мюнхен. Ще вкараме повече журналистика в спортните предавания, като наблегнем на авторски и ексклузивни материали, интересни гости в студиата и различни подходи към важните спортни събития. Ще развием още повече интеграцията между телевизионния и интернет продукт на bTV, за да имат зрителите 24 часа достъп до най-интересните и бързи спортни новини в България", заяви вижданията си Крум Савов.

"Крум Савов е утвърден професионалист и съм сигурен, че неговото присъствие ще засили силната журналистика в спортните новини и другите спортни предавания в каналите на bTV Media Group”, каза от своя страна новият директор "Новини, актуални предавания и спорт" Венелин Петков.

Крум Савов е работил в БНТ, Нова тв и Канал 3. Преди да се присъедини към bTV Media Group, Крум Савов е главен редактор на сайтовете от групата LiveMedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: bTVКрум Савов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая е 26 години по-млада от дедо Крумчо. Как нема да е яка.
33
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм учуден, *** винаги са били на почит в БиТиВи. Иначе тоя Крум Савов се изживява като някакъв мега капацитет, а всщъщност си е обикновен головодняк. Иначе жена му е доста хубавка де.
32
0
 
35
 
! Отговори
осветител преди 10 години
изключително съм изненадан че не отиде репортер при идола си дико сашов отново?ето тази новина осветли и осмисли живота м занапред
31
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ ПЪК *** КОЙ ГО ГЛЕДА И ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ?
30
0
 
44
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
ами живота му мина в сладки приказки със тези дето се вкчючват директно в предаването му КАК ЩЕ ОСТАРЕЕ ?ДА НЕ Е РАБОТИЛ НЕЩО?
29
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе всичко може да е,ама бихте ли му дали на крума 53 години.поддържа си се човека
28
1
 
40
 
! Отговори
коко боков чоков преди 10 години
А какво стана с Краси Минев
27
3
 
59
 
! Отговори
Кристоф преди 10 години
Несериозно е подобен поръчков журналист да заема какъвто и да е пост в медия от калибъра на бТВ! Мястото му е точно там където се намираше до момента-в долнопробна кабеларка. Явно Павел Станчев е решил да съживи цялата *** работила някога в Нова Телевизия. Назначения като това са срам за българската журналистика!
26
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Умее да прави предаванията интересни. Краси Минев не е глупав човек, може би е по-интелигентен от Крум Савов, но е малко скучен.
25
3
 
34
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
А ти кой си...
24
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От снимката виждам че Мая се е направила на фолкаджийката Емилия ,а Крум се е направил на Коко Динев -бяла ризка ,тъмни очилца.Крум и Мая имитират идолите си .ДОБРЕ Й СЕ Е ПОЛУЧИЛО -АКО НЯМА ОБЯСНЕНИЕ ПОД СНИМКАТА МОЖЕ да се объркаш
23
2
 
43
 
! Отговори
смешко преди 10 години
най забавно коментиран мач от шампионската лига бе навремето,ония от дарик радио,като коментираха,наистина беше супер забавно..Крум е *** тъпака,много дразнещ,прави се на голям,а е шълна 0,по канал 3 се караше с всеки зрител,хората звъняха само да го хранят...
22
3
 
39
 
! Отговори
Aksel преди 10 години
Краси Минев толкова години как не се усетиха, че е пълна дупка. Няма такав скука като при него, слаби интервюта, никаква статистика, гостите в студиото обикновено заспиваха. Крум Савов е една идея по-интересен, но пак е на светлинни години от предаванията на Диема. Коментаторите на BTV също започнаха да издишат, особено откакто са само по един човек на мач.
21
3
 
32
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Ха, италианското първенство имало повече фенска маса? На мачовете на Юве, Милан, Интер и Наполи общо има 30-50 000, а само на Реал и Барса са близо 200 000.
20
0
 
47
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Какво стана с Краси Минев?да не е вече при Пеевски?
19
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той е добър журналист браво!
18
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
прилича на изрусена ромка
17
1
 
56
 
! Отговори
АНАЛНОТО преди 10 години
Е-е-е-е-е , ТОЗИ ***... ПАК ЩЕ МИ ВОДИ СПОРТНИ ПРЕДАВИНИЯ СЪС СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА, РАЗКОПЧАНИ СЕЛСКИ РИЗКИ И ЩЕ ГО СНИМКАТ В ПРОФИЛ СЪС СЕРИОЗНО ИЗРАЖЕНИЕ
16
5
 
44
 
! Отговори
мда... преди 10 години
жена му е много яка..
15
0
 
49
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Крум е малко жълт журналист,стил а-ла Сашо Диков и никога няма да достигне Красимир Минев.Все пак му желая успех в новата работа!