Талант без прегради! Талант без предразсъдъци!

Младеж в инвалидна количка шашна "България търси талант"
16 мар 2015 11:40,
14
Талант без прегради! Талант без предразсъдъци!
Пламен Любенов. Снимка: България търси талант

21-годишно момче в инвалидна количка изправи на крака публиката и журито на "България търси талант" с танца си на сцената на шоуто.

Пламен Любенов живее във Варна, на квартира. Преди това е бил по домове – „в социалната сфера“, както каза иронично той.

Изоставен от родителите си, той не държи да ги познава, а да следва мечтите си.

Без крака и в инвалидна количка, момчето е известен танцьор, спортист и оптимист, който знае, че има още много качества, с които да дари и зарадва хората. Разчита на ръцете си, а за да поддържа форма, не спира да тренира.

Снощи журито на "България търси талант" – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев, допусна до втория кръг по-голямата част от явилите се – певци, музиканти танцьори. Дали са заслужили, е друг въпрос.

Още един талант, който се открои сред множеството, бе възрастен мъж от Банкя, който балансираше с пръчки и перо.

Методи Методиев, който сам се нарече "Властелинът на крехкия баланс", впечатли публика и жури с уменията си. Въпросът сега е какво ще балансира и с какво ще шашне драгия зрител във втория кръг.

Същинската надпревара за титлата "талант на България" ще започне през април, когато ще бъдат излъчени 6-те полуфинала и големия финал, в които участие ще вземат 12 изпълнения, допусната до края.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 9 години
Пеенето и танцуването се научават. Талант е когато правиш нещо по различно или мноооого по добре от останалите.
10
0
 
1
 
! Отговори
Одитор преди 9 години
От писанието на Златко Желев излиза, че лично е говорил с Пламен. А не е вярно: преписана информация от една статия, публикувана през лятото от варненска медия. Всъщност, много смешното е, че Пламен е работил по проект, финансиран по Програма МЕДИАНА на Съвета на Европа в Страсбург - за медийното съдържание. И словоблудството по негов адрес е възможност и колегите да се посмеят. Преди часове обсъждах с Пламен как приема информацията, че няма крака и това, че хората четат и харесват това...
9
0
 
7
 
! Отговори
Защо?? преди 9 години
Кой и защо назначи това жури ? В него са една жена на мафиот,отказала се от българското си име,един "режисьор" ,харчещ парите на майка си и един бездарен сценарист,известен благодарение на "Шоуто на слави" и играещ много зле ролята на шут!А някои от хората,които "пропуснаха" не само ,че нямаха талант, но нямаха и елементарни заложби! ТАКА НЕ СЕ ТЪРСИ ТАЛАНТ В БЪЛГАРИЯ!
8
1
 
4
 
! Отговори
Одитор преди 9 години
Здравейте! Защо пишете неверни неща: вижте снимката, която самите вие сте публикували - с инвалидната количка във въздуха, като символ на това, че духът е по-силен... Е КАК като няма крака ще е застанал по този начин? Как ще балансира: една количка е около 10 кг., а това е и неестествена позиция на тялото: с високо вдигната нагоре ръка. Пламен ИМА крака, но те просто изглеждат различно. Не знам как пишете небивалици. Това е не в полза нито на Пламен, нито на вашата медия.
7
0
 
5
 
! Отговори
Мария преди 9 години
Като за първи епизод не беше зле. Но от журито освен Ники Илиев другите въобще не ми харесаха!
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А въпросната г-жа Павлова в качеството си на какво е жури и как изобщо има наглосттад а се показва в обществеността, след като целия и живот е изграден върху кръвта, експлоатацията и измамването ан цял един народ.Това само тук може да стане - да въздишаме по съмнителни богаташи само заради парите им, вместо да ги вкарваме в затвора, където им е мястото.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги съм се възхищавал на такива хора "инвалиди", които не само не се отчайват, ами и постигат чудеса със силен дух.Бях гледал в едно предаване за човек без крака и ръце, си беше приспособил трабанта и го ползваше да кара зеленчуци и да ги продава на пазара и излъчваше невероятна увереност. Просто беше осъзнал, че няма какво да губи и беше невероятно смел.Дори са му предлагали апартамент, за да проси в Италия, но отказал.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен път този с перото най-много ме впечатли вчера.А журито е пълна пародия, доста неадекватно се държаха през цялото време.
3
0
 
14
 
! Отговори
ССС преди 9 години
С това жури , май това ще си остане единствения брой на предаването което гледахме ...
2
1
 
6
 
! Отговори
читател преди 9 години
"възрастен мъж от Банкя, който балансираше с пръчки и перо".Невероятен талант. Как сме живели до сега без тях.Точно такива ни трябват.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като цяло не ми хареса.Освен Ники и отчасти Дарина Павлова в журито другите двама си личеше ,че не стават, а преиграват.И аз се вкиснах на това че порязаха руснака който пееше страхотно,а веднага след това допуснаха един мамут от Койнаре.Както и да е.заслужаваше си един безспорен талант 8 годишното дете от Бургас и това момче в инвалидна количка.А за водещите да не говорим.Силвестърката добре,ама този лигльо до нея под всякаква критика.Определено това няма да бъде моето предаване.