Диляна се оказа майстор на карантията в MasterChef

Вече по навик – Петър се оказа на стрес тест
Обновена: 8 апр 2015 09:04 | 8 апр 2015 09:01, Александър Попов
2
Диляна се оказа майстор на карантията в MasterChef
Играчите трябваше да се справят с карантия. Снимка: bTV

Кандидатите за готвач номер едно се сблъскаха с неприятно предизвикателство в кутията на MasterChef, като задачата бе да превърнат карантии в истинско гурме.

Те разполагаха с агнешка главичка, черва, черен дроб, телешки мозък, момици. Още в първите минути журито се изненада от използваните техники на част от играчите, но в крайна сметка останаха доволни от показаното.

Трите отличени чинии бяха на Диляна, Петър и Кристина. Андре, Виктор и Петър в крайна сметка избраха за ястие номер едно това на Диляна, която имаше предимството, че обича традиционните български ястия. И е била зад печката заедно със своята баба.

Диляна имаше предимството да избере за всеки състезател какво да приготви по време на теста за креативност. Той бе на тема морски и речни съкровища, като състезателите ги очакваха 13 вида риби, ракообразни и мекотели, като миди Сен Жак и Дяволски нокът, кралски скариди, лангустини, халибут, лаврак, калмари, сьомга и др.

Журито още в началото предупреди, че ще следи да няма разхищение на продуктите. Оказа се, че темата затрудни почти всички и последва истинска сеч от шеф Токев, шеф Ангелов и шеф Михалчев. Те се затрудниха да определят най-лошите чинии, тъй като наистина имаше катастрофа зад повечето печки в залата за готвене.

На стрес теста един срещу друг ще се изправят Дарин, блондинката Елена, чието ястие бе определено като позор и традиционния участник в неприятната надпревара - Петър.

За имунитет пък ще се борят Деляна и справилата се най-добре с морските дарове - Мариела.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
K преди 9 години
Ако се чудите кое ще е следващото риалити по бтв :) Просто погледайте малко нова и ще видите. То бива бива копиране, ама тия бтв вече се излагат!