Богданов в графа "Златка и Тризначките"

Футболистът не знае за Априлското въстание и 6 септември
28 авг 2015 09:18, Александър Попов
44
Богданов в графа "Златка и Тризначките"
Не става само с мускули, трябва и акъл. Снимка: Нова тв

Ромката Ирена направи на пух и прах футболиста Богданов и го в вкара в графата на "Златките" с липсата на познания на ниво 4 клас. Двамата се изправиха в мисията Зона Матура, в която лъснаха познанията им по история и математика. Останалите пък трябваше да предположат кой ще се справи по-добре и заложиха на правилния човек - Ирена.

Футболистът отговори правилно само на четири въпроса и видимо му спадна мачовското самочувствие. Оказа се, че докато е ритал по-зелените терени е пренебрегвал часовете по история, защото не знаеше какво празнува България на 6 септември, кога е избухнало Априлското въстание и какво пише на герба на страната ни. Играта го прати директно в групата на тризначките, Черната Златка, фолкпевците Азис и Десислава, които през годините забавляваха зрителите с липсата на познания и елементарна обща култура.

"Какво ще ми промени живота това, че не знам кога е избухнало Априлското въстание?", опита да се защити Пламен, но видимо помръкнал. Той дори сподели, че е време "да сгъва цирка" от шоуто.

Тримата мачовци - Цветелин, Богданов и Кирил, срещат все по-голям отпор заради поведението си, но само един от тях попадна във вторите елиминации в Big Brother. Застрашени от изгонване са Пламен Димитров, Ирена, Братухчев, Цветелин и Никита.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Big BrotherПламен Богданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
24
 
! Отговори
Godness преди 8 години
***
4
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като ги видя с тия талибански бради потници татуировки и ланци ми се драйфа.тъпо мексиканско гето
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ся щъ дъ ревна !
2
1
 
62
 
! Отговори
Вик преди 8 години
Авторе, май и ти си от групата на тризначките. "по - зелените"...Присмял се хърбел на щърбел. 80% от нацията ни е неграмотна, проста, арогантна, но със самочувствие.
1
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не го е пращал в групата на тризначките, златка и азис, той поначало си е там.