Наградиха Милена Милотинова и предаването "България сутрин" за положително влияние към обществото

Журналистите на Bulgaria ON AIR бяха отличени на наградите Leaders of Influence Awards 2023
15 дек 2023 19:12, Красимир Ангелов
10
Наградиха Милена Милотинова и предаването "България сутрин" за положително влияние към обществото

Нови отличия и признания привлече екипът на Bulgaria ON AIR - този път за положителното си влияние върху обществото.  Водещата на "Брюксел 1“ Милена Милотинова бе наградена с приза за медийна личност на годината в конкурса Leaders of Influence 2023, категория „Медии“. Пет организации на македонските българи номинираха Милотинова за постоянството, с което отстоява и подкрепя битката им за права, равни с всички останали части от народи в Република Северна Македония и в частност – за интервюто й с еврокомисаря Оливер Вархей, в което тя настоятелно го попита не би ли се срещнал с най-онеправданата общност в Република Северна Македония – македонските българи, и той обеща да приеме техни представители. Срещата се състоя в началото на февруари тази година в Брюксел. За първи път Leaders of Influence дава награда на медийна личност за положително влияние на обществените процеси.

Екипът на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR също бе отличен с награда от Leaders of Influence Awards 2023 в категория Leaders of Influence - Media Award за оказано от тях въздействие и положително влияние към обществото. Ежедневно сутрешното дуо Bulgaria ON AIR Мария Константинова и Виктор Дремсизов, както и продуцентите им Веселин Гарабитов и Нели Златева, събужда зрителите пред малкия екран с актуалните у нас новини и коментари, като обръща специално внимание на важни инициативи и кампании, които целят да подобрят обществото и средата, в която живеем.  

Leaders of Influence Awards 2023 отличават най-влиятелните компании и личности, които оказват въздействие върху обществото и въвеждат позитивни промени. Наградите са за бизнес лидери, организационни мениджъри, които са примери за подражание и личности с влияние, които се развиват по начин, преосмислящ цели сегменти в обществения и корпоративния живот и без които нямаше да виждаме положителното влияние около нас. Наградите се организират от b2b Media.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
в българия няма журналистика а само *** затова вече не гледаме телевизия
5
1
 
8
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Тая "телевизия"не я гледат даже и роднините на "работещите" там!!!
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 1. Не го е пуснала тя, а редакторите й. Тя нямаше никаква вина, но я махнаха, защото хората биха свързали водещия с точно това отвратително видео.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИ, ОСОБЕНО НА МИЛЕНА МИЛОТИНОВА. ОТИЧНО ПРЕДАВАНЕ И МНОГО ОБЕКТИВНО. ОТЛИЧНО ВОДЕНЕ. БРАВО ОТ МЕН!:)
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Зозо - Фейк ли беше видеото .
1
1
 
7
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 4 месеца
Тва не е ли репортерката която пусна в праймтайма на БНТ МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТА,?????? Сега награда ???