Баретата под домашен арест. Делото ще тръгва наново

Причината: влошеното му здравословно състояние
Обновена: 9 ное 2010 17:08 | 5 ное 2010 16:22,
147
Баретата под домашен арест. Делото ще тръгва наново
Снимка: Булфото

Златомир Иванов – Баретата, е освободен от ареста с решение на Апелативния съд, който потвърди мярката "домашен арест" на Софийския градски съд, съобщи БТА.

Причината: здравословното състояние на Баретата, който претърпя няколко операции, при последната от които бе отстранена простатата му.

Последната медицинска експертиза, която съдът прие, препоръчваше Иванов да се лекува в домашни условия, тъй като състоянието му не се подобрява.

Още по темата

Делото срещу него и още няколко обвиняеми започва отначало през следващата седмица след ареста на един от досегашните съдебни заседатели – Петър Георгиев.

Той бе задържан при спецакция “Педофилите” за участието му в група, разпространявала материали с порнографско съдържание в интернет.

Още при задържането на Георгиев адвокатите на Баретата обявиха, че ще поискат съдебният заседател да бъде изваден от състава по делото, а самият процес да започне отначало.

Златомир Иванов – Баретата, и още 21 души са подсъдими по делото за организирана престъпна група, разпространявала наркотици на територията на страната.

В ареста по преценка на съда остават петима от групата на Иванов. Това са Филип Христов, Ивайло Борисов, Георги Йорданов, Росен Иванов и Петър Йорданов.

Според магистратите техните молби за промяна на наложените им мерки за неотклонение са неоснователни, тъй като те са обвинени за повече от едно престъпление, за което се водят и отделни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Петър Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Браво! Абсолютно съм съгласен с теб. С няколко думи обясни какъв ни е проблема. Все чакаме някой да ни оправи. Това е все едно чужд човек да влезе в двора ти и да работи за неговия просперитет.
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-вероятно, защото някой някъде е взел нещо си........
133
0
 
3
 
! Отговори
I преди 13 години
Държавата е такава, каквато народът позволи да е. В случая виждаме мълчанието на агнетата. Така че, докато нещо не се случи нищо няма да се промени. Нещата са прости, както и народът.
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Vseki neosyden prestapnik i kradec, navejda na misalta, 4e e prqko obvarzan s upravlqva6ite i gi darji s ne6o ili istina za tqh, koiato sa6o e podsadima.. Tolkova e prosto.. Dyrjavata e prestapnik, traygnal sre6u naroda, jalko za pensionerite, u4enicite i malkoto ostanali 4estni trudolubivi Bulgari Patrioti, gotovi da umrat ot glad v rodinata...
131
0
 
1
 
! Отговори
никола преди 13 години
Абе, защо няма голяма статия как пуснаха Галеви?!
130
0
 
1
 
! Отговори
aaaaa преди 13 години
Zlatomire ti si na hod.Da vidim kade iz4eznaha tezi koito svidetelstvaha sreshto teb
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баретата и Галеви, ако са хитри ще заведът дела в Страсбург срещу България , съд до дупка , да гушнат няколко милиона и не им трябва никакъв сенчес бизнес.....Народа носи, търпи на съдии и подигравки.... А е робска нация....
128
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
133,никой не вярва на "некорумпираните " български съдии.Това,което прави по знакови дела Българския съд,го вижда не само българския гражданин,но и Европейски институции.Внимавайте за кого гласувате,защото ако комунистите влязат във властта,Европа спира Еврофондовете,Златко Баретата-министър на вътрешните работи,Братя Галеви-министри по Еврофондовете,Гуцанов-министър на социалните грижи,Гергов-селското стопанство и свинеотглеждането,Доган-на водите хидромелеорацията!ИСКАМ СИ ДЕЦАТА В БГ!
127
1
 
3
 
! Отговори
DUBLIN преди 13 години
"Sadebnata sistema"-posledniqt bastion na komunistite-vijdate li s tsenata na kolko sram i mrasotiq pravqt vsi4ko vazmojno da se borqt i stiskat vlastta.
126
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Демонстративно освобождаване на престъпниците от съда под егидата на Гоце с цел компрометиране на правителството. Видите ли, Бойко и Цветанов ги пускат защото са ортаци! Но малко хора го проумяват това, повечето плюят ГЕРБ и вярват на компроматите на ***.
125
1
 
3
 
! Отговори
кореняк варненец преди 13 години
К. Йорданов е едва пионка...това е кмета ни ...той ос.а града ни, градината, комплексите, тия жалки палми - и те са с неговото благоволение купени със срок 10 години да се плаща по 1,5 млн за поддръжка - ние да лапаме мухите ,горките палми - *** курдисани в тия дървени ковчези в горещините, ама на него МУ КОМАНДВАТ, А ТОЙ СЛУШКА!
124
0
 
5
 
! Отговори
учителката ви преди 13 години
Ей, да се върнете в 1-ви клас и да учите ,че много неграмотни в правописа има - срамота бе !каква е тази "Сътбата", къде сте бляли - съДба, ама я !
123
1
 
6
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Защо ли не се учудвам вече... ИЗТЪРВАНА СИТУАЦИЯ, УТРЕПАНО ПЛЕМЕ СМЕ!!! Стягам си багажа в най-скоро време за Канада или някъде далече от нашата мила и красива родина за жалост... Значи "Фирмата" пак ще се възроди и наркотици ще има под път и над път от другата седмица. И няколко застреляни де... Да живее българското правосъдие!!! Нали и те и полицията лапат от парите от наркотиците на "ФИРМАТА", т.е. от Златко Баретата. Аман от предатели и дупедавци в тази скапана държава!!! Ще я напусна с кеф
122
0
 
1
 
! Отговори
za 125 преди 13 години
Abe proZt, ti 4ul li si na kogo e pod4inen syda ?
121
6
 
0
 
! Отговори
Посерко преди 13 години
Добре де, човеко е болен от рак. Сътбата го наказа вече...
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е хубаво де, н яма ли някой да се вживее в ролята на Хитлер и спретне една "Кристална" нощ на съдиите. . . . Държат се като еврей - ни лук яли ни лук мирисали....
119
0
 
6
 
! Отговори
до кога ще търпим? преди 13 години
И този ли ????
118
0
 
23
 
! Отговори
марти преди 13 години
Алоооооооооооооооо,другарки и другари от Независимия и компетентен(по-скоро ИМПОТЕНТЕН)български съд,да ми кажете поне едно,не искам повече,само едно име на осъден знаков престъпник???Къде са Боко и куфара му Цецо Стажа да ни обяснят как за има няма месец всички мошенници бяха оправдани,като се започне от Доган Консултантоглу,Алексей Октопода,Братя Главанакови и сега последно Златю???
117
0
 
3
 
! Отговори
аааааааааа преди 13 години
.
116
8
 
7
 
! Отговори
дон кихот преди 13 години
не се заблуждавайте мили хора Просто това правитлество нямаше контрабандни канали на дрога досега Държаха го вътре докато не се съгласи да сътрудничиНима Ц.Ц. н ее знаел че педофила е съдебен заседателПросто фин начин да из;езе и да почне да внася в поолекналата касичка на ГЕРБЕрго очаквайте още такива " гафове" то че Ц.Ц. е цар на гафовете/ *** по нашенски/ си го анем де