Баретата под домашен арест. Делото ще тръгва наново

Причината: влошеното му здравословно състояние
Обновена: 9 ное 2010 17:08 | 5 ное 2010 16:22,
147
Баретата под домашен арест. Делото ще тръгва наново
Снимка: Булфото

Златомир Иванов – Баретата, е освободен от ареста с решение на Апелативния съд, който потвърди мярката "домашен арест" на Софийския градски съд, съобщи БТА.

Причината: здравословното състояние на Баретата, който претърпя няколко операции, при последната от които бе отстранена простатата му.

Последната медицинска експертиза, която съдът прие, препоръчваше Иванов да се лекува в домашни условия, тъй като състоянието му не се подобрява.

Още по темата

Делото срещу него и още няколко обвиняеми започва отначало през следващата седмица след ареста на един от досегашните съдебни заседатели – Петър Георгиев.

Той бе задържан при спецакция “Педофилите” за участието му в група, разпространявала материали с порнографско съдържание в интернет.

Още при задържането на Георгиев адвокатите на Баретата обявиха, че ще поискат съдебният заседател да бъде изваден от състава по делото, а самият процес да започне отначало.

Златомир Иванов – Баретата, и още 21 души са подсъдими по делото за организирана престъпна група, разпространявала наркотици на територията на страната.

В ареста по преценка на съда остават петима от групата на Иванов. Това са Филип Христов, Ивайло Борисов, Георги Йорданов, Росен Иванов и Петър Йорданов.

Според магистратите техните молби за промяна на наложените им мерки за неотклонение са неоснователни, тъй като те са обвинени за повече от едно престъпление, за което се водят и отделни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Петър Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще видим какво ще стане със специализирания съд след Нова година. Може и да има някаква промяна тогава.
54
4
 
3
 
! Отговори
Somebody преди 13 години
Току що каза една пълна глупост! Със заповед на министъра на правосъдието съдии могат да се сменят, не ме карай да вадя законите и да пействам членове и алинеи! Явно Бойковата политика хубаво те е изманипулирала и теб! А и законите могат да се променят от парламента, в който мнозинство е ГЕРБ...
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
52 parvanov mrazi gerp i boiko i my pravi nomerca za da kajat xorata eto vijdate li boiko ne si var6i rabotata i decata go znaqt tozi nomer
52
2
 
1
 
! Отговори
Somebody преди 13 години
Ами да се справи с тях! Вече година го чакаме! Или какво - лошите с еоказаха по-силни от добрите в България ли? А че добро утро- то 20 години вече е така и още 20 ще е ! Нали и аз това казвам! Да прочисти съдиите бре! Знаеш ли колко безработни юристи има! То все от някъде трябва да се почне!На принципа и вълка сит и агнето цяло нищо няма да стане... Обаче ако тръгнат да сменят ще извадят доста истини и за тях... А идат избори!
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти знаеш ли какво говориш? Всеки един съдия е независим и никой не може да му нарежда. Министъра отговаря да имат сгради, компютри, тоги и да им се разпределя бюджета за заплати. Съдиите са независими, че и несменяеми, могат да разиграват такива циркове до гроб. Лошото е, че хора като теб, които не са запознати, вярват точно на такива като Яне,и после гласуват!!! Е затова трябва да има образователен ценз за гласуване, така *** и тия дето нямат цент представа как работи една държава увисват
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква изпълнителна власт те гони бе, мечтател? Нали Авджи Гоце фон Сирищник държи съдебната система, която иначе е "независима".
49
6
 
1
 
! Отговори
Somebody преди 13 години
Какъв Първанов те гони! Изпълнителната власт е в ръцете на Бойко! Аз да видя, че изпълнителната власт си върши работата, пък Първанов нека е виновен! Обаче щом и министърът на правосъдието не взема мерки явно ГЕРБ е същия *** като предните!
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
47 a znae6 li kolko sa lo6ite kadeto my pre4at na boiko da raboti kakto trqbva
47
1
 
4
 
! Отговори
Препоръка преди 13 години
То се е видяло, че Прокуратурата и Съдът разиграват театър пред народа и пред ЕС, ала театърът им стана вече ептен аматьорски ! И за деца не става. Даже ми се струва, че това се прави нарочно, за да не ни приемат в Шенген. Тъй, тъй главните "обвиняеми" са все ваши червени ченгета, поне си ги назначете отново в МВР и Прокуратурата, а защо да не да ги издигнете и за депутати !
46
6
 
0
 
! Отговори
Somebody преди 13 години
Всички магистрати са подчинени на министъра на правосъдиито! Той е от правителството на ГЕРБ! Какво прави то тогава? Ами нека гиизволни! Или поне да ги накара да работят! Очевадно това не се получава - значи това правителство е същия *** като всички останали до момента! Явно съм ***, щом ми прави впечатление!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 40 za6to ti e vinoven boiko tio nerazbrali 4e parvanov pravi vsi4ko
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е, фенките му трябва да са най-доволни,нали се радват на смъртта на наркомани
43
0
 
6
 
! Отговори
Дон Кихот преди 13 години
Гоцето,Гоцетоооо!Сега ще си ги вземе всички тези бандюги в АБВ-то да му свършат някоя и друга работа.
42
1
 
9
 
! Отговори
iffaylo преди 13 години
Когато, простАтата алармира, доверете се на Темида.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
****ка им съдии скапани долни корумпирани, абе народе, дайте да направим нещо да притиснем скапаните магистрати, щото станахме за резил!!!!
40
6
 
5
 
! Отговори
Somebody преди 13 години
Борисов, какво се е променило за година и половина от как твоя ГЕРБ спечели изборите Батка? - Баретата - free, Галеви - free ... Ко стана - май някой скръцна със зъби? Хайде вдигни сега осигуровките, замразявай пенсии и заплати и всенародната любов ще ти засвири в *** и на теб ... Нито от Станишев си по-различен, нито от който и да било... Тази държава винаги ще се управлява от всеки друг , само не и от политиците... Abroad forever!
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne e vinoven cvetanov a parvanov i sadiite 4e gi pyskat
38
0
 
8
 
! Отговори
boza преди 13 години
kato che li njakoy e ochakval nesto drugo .
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Горкият!!! Остана си без простата, жив да го ожалиш. Пък и вкъщи го настанили, че да му осигурят комфорт, да не се травмира, да е спокоен, че да си върти далавеите. Защото на Бойко не му идва наум как сам да ги върши тези работи.
36
0
 
8
 
! Отговори
Гоце преди 13 години
Следва връщане на позиции,вразумяване на свидетели,наказване на конкуренцията и борба за цялата страна с подкрепата на гръмки арести