Обвиниха Феим Чаушев за посредничество при откуп

Остава за 72 часа в ареста, после ще искат удължаване на мярката
9 мар 2011 18:45,
72
Обвиниха Феим Чаушев за посредничество при откуп
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Софийската районна прокуратура повдигна обвинение на бившия зам.-министър на външните работи Феим Чаушев за посредничество при искан откуп, съобщи говорителят на прокуратурата Руси Алексиев.

Чаушев беше арестуван късно снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за открадна джип, собственост на турски гражданин.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Освен Чаушев бе задържан и Ивайло Геков, който е посредник в схемата. Геков бе задържан при предаването на 23 000 евро, предназначени за откуп за скъпия автомобил.

Колата била открадната на 18 февруари от паркинга на столичен хотел. Ден по-късно собственикът подал сигнал в полицията, а след още няколко дни потърсил за съдействие Феим Чаушев.

Бившият зам. външен министър му казал, че може да съдейства, но това ще му струва 25 000 евро. Впоследствие цената е намалена до 23 000 евро.

Феим Чаушев ще остане в ареста за 72 часа, а след това прокуратурата ще поиска постоянното му задържане, каза Руси Алексиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
22
 
! Отговори
витко преди 13 години
КЪДЕТО ВИДИТЕ СЪДИЯ, А АКО ИМАТЕ ТАКЪВ КОМШИЯ И ВИЕ ПОД РЪКА БОЙ ПО КАНЧЕТО ДО СПУКВАНЕ. вСЕ ИМА ЗА КВО ДА Е ВИНОВЕН, ДЪ ГЕЕ, Й-Е-Е-Е!
8
0
 
18
 
! Отговори
ХА, ИЗбИРАЙ СЕГА преди 13 години
Нали си спомняте, че наградиха съдиите дето оправдаха Маргините и Наглите за 2010 година. Значи съдиите трябва да са много прости, че да осъдят Феймчо: Първо няма да спазят това, за което са ги назначили от тройната коалиция - да не закачат техни хора. Второ няма да вземат пари от резняка. Трето няма да получат награда за 2011.
7
3
 
16
 
! Отговори
Тъжна картинка преди 13 години
Ченгетата пак са се ***. Арестували са Геков преди той да се срещне с Феим и да му предаде сумата от откупа, Феим не е пипал белязаните мангизи. Съдът ще оправдае Феим.
6
0
 
15
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Аве ей алоу, МъВъРъ-то! Що напрягате човека, ще вземе да вдигне кръвно и да скъса някой минискус. Какво толкова, само 25 хиляди евро е взел.
5
0
 
21
 
! Отговори
аз преди 13 години
наскоро четох интервю с него във вестник -абсолютен ***, тарикат, хитрец. две искрени думи не върза в изречение, без да го усуква
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
баси съдействието!!!!:)
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какво звучно българско има Феим Ага
2
9
 
8
 
! Отговори
Бойкова РБ преди 13 години
Ми човека просто искал да му помогне кво толкова. Ако това беше го направил г-н Борисова нямаше да има нищо нали?
1
3
 
25
 
! Отговори
БГ Съдия преди 13 години
Споразумях се с човека, прояви разбиране и е готов да спонсорира новата ми къща в Пампорово, ще бавим делото 2 години и после ще го пусна.