Отметна се основният свидетел срещу Масларова

Тодор Павлов не бил носил пачки, не е видял протокола от разпита си
Обновена: 9 май 2011 12:44 | 9 май 2011 12:44,
197
Отметна се основният свидетел срещу Масларова
Емилия Масларова. Снимка: Булфото

Основният свидетел по делото срещу Емилия Масларова отрече почти всичко, което е казал в разпита си пред съдия преди време.

Тодор Павлов, на когото прокуратурата дори бе осигурила защита, даде показания по делото срещу Емилия Масларова за присвояване на 11 милиона лева от ремонта на социалния дом в Стара Загора.

Според обвинението той е носел от Стара Загора до София парите, които се явяват разликата между реалната стойност на ремонта и отпуснатите за него средства. Парите пращал подсъдимият Венцислав Драганов.

Още по темата

Днес обаче ключовият свидетел заяви, че никога не е казвал, че е носил пликове с пари на Масларова.

Тодор Павлов поясни, че никога не е подписвал протокола от разпита си, даден в рамките на досъдебното производство. Оплака се, че след като е дал показания, никой не му е дал дори да прочете протокола.

Той призна, че е бил бит от двама неизвестни мъже и че е имал притеснения от Венцислав Драганов, защото се карали за пари. Свидетелят обаче отрече Драганов да го е заплашвал.

Именно заради тези показания на Павлов прокуратурата му бе осигурила защита за три месеца по време на досъдебното поризводство.

Пред журналисти Емилия Масларова заяви, че не познава Тодор Павлов и никога не го е виждала.

"Този процес е една инсинуация. Всичко е едно недоразумение, едно безумие", заяви екссоциалната министърка и припомни, че има решение на Административния съд, че няма нарушение на Закона за обществените поръчки при ремонта на социалния дом.

Тя разказа, че когато е прочела обвинителния си акт, не е могла да повярва на това, което е видяла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
3
 
! Отговори
шимба преди 12 години
гадни лешояди!!!ей,не се наядоха бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само хабят парите на данъкопладците вече на ГЕРБ май никой не вярва един свидетел не могат да защитят:)))))Вместо да стимулират икономиката те стимулират крадлите
185
2
 
0
 
! Отговори
до 181 преди 12 години
За тебе ли става дума?! :))))
184
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредният балон на ГЕРБ се спука :)))))) Нещастници!Хайде, ***- пак гласувайте за големите лъжци от 2009-та!
183
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пореден провал на Цвъ Цвъ и на слугинажа му в прокуратурата....
182
0
 
3
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
ох, ох....абе хора, единственото някакво решение изобщо вече в България ако искаме да я спасим е да учим право и икономика и с чисти помисли и цели да влезем в Парламента. Първите поколения ще бъдат мачкани и все пак ще има някакви наченки на оправия, а след 40-50 години млади кадри в Народното събрание може да стигнем ниво на стабилност и честност. Знучи наивно, но за какво друго решение се сещате България да се оправи? Мен ме боли, че става така с нашата нация, вижда му се края
181
2
 
5
 
! Отговори
мнение преди 12 години
Проблема на ГЕРБ беше и е, че първо хвърля клюката на народа, а чак после се замисля в стил..."ам'ся к'о шъ праим". Ако бяха къдърни и умни първо тихомълком да си водят разследването, да видят и фактите неоспорими ли са и като са сигурни в успеха си тогава да включват вувузелата.
180
1
 
3
 
! Отговори
дааа, преди 12 години
на тази възраст ,започват да се правят на .....тинейджърки!Та Масларова и тя!Абе живей си ....ПОЧТЕНО !
179
1
 
4
 
! Отговори
стари кози преди 12 години
Който си е имал кожухче ,пак ще си има ----казала Кума лиса на Кумчо вълчо !Ей ,много лисици ?
178
1
 
8
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Няма да се учудя ако за пари и мъртвите от гроба излязат! Тая за това се хили така мазно!
177
2
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
МАЗНА И ЛИГАВА ТВАР
176
2
 
13
 
! Отговори
гражданка/селянка преди 12 години
АМИ ТАКА ЩЕ Е. КАТО НЕ Я ОПЕРВАЗИХА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА. ЗА ЕДНА ГОДИНА ВРЕМЕ - РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪБИРАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОЛКО ДОКАЗАТЕЛСТВА СА СТАНАЛИ ТАКИВА, КАКВИТО ИМ ТРЯБВАТ ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ...ЕХ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ- ТЕЖКО И ГОРКО ТИ С ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ И ТАКИВА УПРАВНИЦИ!
175
0
 
10
 
! Отговори
j преди 12 години
Досега нито един за който ББ каза че ще ги разследва и т.н не е в затвора. Остави това ами Цонев , Масларова и т.н могат да съдят държавта и към парите да прибавят още пари. така е когато пожарникар и физкултурник правят неща които трябва да се правят от знаещи можещи хора. Аман от лваци, тич да си се занимават със спота , защо са в политиката се питам аз . Боже колко мъка ...
174
0
 
8
 
! Отговори
подозрение преди 12 години
Сигурно Масларова му е върнала една от пачките, и той решил че по-добре да се отметне при тези обстоятелства ;-)
173
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гадните *** от ГЕРБ очевидно няма да посегнат на своите събратя-крадци ..... Все пак една Партия-майка ги е 'раждала' и двете партийки.....
172
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво? Цвъцковата прокуратура направи и тая услуга да Масларката, че да я оправдаят и да не може повече да бъде съдена за кражбите й. След издънките с доказателствата при Цонев, сега и при тая правят същия сценарий. И как да им вярваме на тия крадци, че не са като предните крадци?!
171
5
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Пак я отърваха тая мазнярова!!!! Идват избори не може да има червени скандали - "идеите останаха същите", но печалбата се увеличава!
170
2
 
22
 
! Отговори
абв...я преди 12 години
Свидетеля е гушнал дебела сума пари за да си мълчи. После ще гушне и босилека. Я инфаркт, я инсулт ... въпрос на техника.
169
0
 
5
 
! Отговори
boro преди 12 години
Масларката нема кой да е бутне...................
168
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма граждански иск срещу Масларова,а наетият от социалното министерство,ще си вземе хонорара от 20 000 лева.От нашия джоб.Благодарим ти Цветанов,благодарим ти Борисов!