Отметна се основният свидетел срещу Масларова

Тодор Павлов не бил носил пачки, не е видял протокола от разпита си
Обновена: 9 май 2011 12:44 | 9 май 2011 12:44,
197
Отметна се основният свидетел срещу Масларова
Емилия Масларова. Снимка: Булфото

Основният свидетел по делото срещу Емилия Масларова отрече почти всичко, което е казал в разпита си пред съдия преди време.

Тодор Павлов, на когото прокуратурата дори бе осигурила защита, даде показания по делото срещу Емилия Масларова за присвояване на 11 милиона лева от ремонта на социалния дом в Стара Загора.

Според обвинението той е носел от Стара Загора до София парите, които се явяват разликата между реалната стойност на ремонта и отпуснатите за него средства. Парите пращал подсъдимият Венцислав Драганов.

Още по темата

Днес обаче ключовият свидетел заяви, че никога не е казвал, че е носил пликове с пари на Масларова.

Тодор Павлов поясни, че никога не е подписвал протокола от разпита си, даден в рамките на досъдебното производство. Оплака се, че след като е дал показания, никой не му е дал дори да прочете протокола.

Той призна, че е бил бит от двама неизвестни мъже и че е имал притеснения от Венцислав Драганов, защото се карали за пари. Свидетелят обаче отрече Драганов да го е заплашвал.

Именно заради тези показания на Павлов прокуратурата му бе осигурила защита за три месеца по време на досъдебното поризводство.

Пред журналисти Емилия Масларова заяви, че не познава Тодор Павлов и никога не го е виждала.

"Този процес е една инсинуация. Всичко е едно недоразумение, едно безумие", заяви екссоциалната министърка и припомни, че има решение на Административния съд, че няма нарушение на Закона за обществените поръчки при ремонта на социалния дом.

Тя разказа, че когато е прочела обвинителния си акт, не е могла да повярва на това, което е видяла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
5
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 13 години
V TROINATA KOALICIQ VSI4KI IZLQZOHA NEVINNI DU6I4KI.TAKA 6TE E DO KATO SADA NA GOCE SA6TESTVUVA.DA IDVA PO BARZO SPECIALIZIRANIQ I AKO TOGAVA VSI4KI SA NEVINNI ....................
126
1
 
5
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
И тая, както и всички останали хайдуци ще излезе светица ....то що е зора да си в парламента, или в общинския съвет - ДА СИ ГЛАСУВАШ закони и наредби, които да узаконят кражбите ти! После - чакайте да осъдят някого, ако си нямате друга работа!Така както си съперничат предизборно, така си СЪТРУДНИЧАТ следизборно!Бате ви БоБо - как се пенявеше по неин адрес, а после я взе на екскурзия в Япония, заедно с сидеровата Капка - нея пък като каква?....
125
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забравил е срещу съответната сума разбира се
124
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е! В съда само с клюки не става, а ГЕРБ просто са си едни клюкари:)
123
1
 
7
 
! Отговори
lh'lgh' преди 13 години
съдебната система е главния проблем на държавата.а ти българино щом можеш да търпиш така да се подиграват с тебе ,нека ти е .никой няма да ти даром благата,запомни го добре!!!!
122
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
125 - Ми *** кажи на съда де:))) Прояви гражданската си инициатива и дай снимките и записите:)))
121
4
 
7
 
! Отговори
- преди 13 години
Тази с мазната муцунка ли не е крала? Погледнете снимката. Даже и детектор на лъжата не ми трябва!
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пред журналисти Емилия Масларова заяви, че не познава Тодор Павлов и никога не го е виждала."Този процес е една инсинуация. Всичко е едно недоразумение, едно безумие","Самото съществуване на ГЕЙБ и *** е едно безумие и нагла подигравка с народа!
119
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахахахахахахаха! Поредното порно дами и господа! Всеки би получил амнезия срещу един милион....
118
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
119 - Даа! Хайде да видим кой има нещо общо със СИК и ВИС:) Интересно - Б.Борисов - Ха наздлаве СИК:) Че и Пашата познава, че и ***, че и Бай Миле....абе много май:)))
117
2
 
7
 
! Отговори
БОЛ преди 13 години
Много лисица ,много нещо в 3-ната коалицийка .....?
116
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ходил съм там за това, за което я обвиняват! Там има удобства за хората с с увреждания! Не ми дреме какво мислите! Никой досега не направи нищо за тези хора и това си е похвално! Когато и Фандъкова направи такова нещо ще си я похваля, а не да ми разправят, че всички подписи на Бойко били "фалшиви" като кмет:)) Че какво е работил този човек бре:)
115
7
 
6
 
! Отговори
Пак ги изберете.,.. преди 13 години
Венци ( подставеното лице на червената крадла) си баш мафиот в Стара Загора. като бивше ченге и червен кадър никой не може да му се опъва...всички го знаем това в зарата. Естествено,че но заплашиха свидетелят........
114
8
 
4
 
! Отговори
умната Мамуна преди 13 години
На един самотен остров САЧ(Световната Академия на ***) решили да си направят експеримент.Закарали стадо маймуни и изчакали да се изгради демократична партия(Ерархия в обществото на маймуните).Естествено най лъжливите,силните и крадливите взели власта.Взели една *** от най низшите слоеве и я научили да дърпа ръчката на машинка пускаща банани.Върнали (умната ***)на острова.И какво се е случило според вас?Дръпнала умната *** ръчката и се изсипали банани.Вожда я праснал и взел бананите.Дръпнала пак и следващата по ранг направила като вожда.До като не се изредили всичките от БСП.Естествено бананите свършили и Умната останала гладна.Замислила се и си рекла:Аз защо не ви е.........мамата!Направила си сал защото била умна и така се спасила.
113
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правилно 114, да живее великата партия и нейните некрадливи, почтени, нямащи нищо общо със СИК, ВИС и т.н. труженици. Сега е време да наплюете бат Бойко и Цецо, да се успокоите и да отидете да послугувате на червените милионерчета, защото за нищо друго не ставате
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
115 - Ще искаш да правиш разбира се, как няма да искаш да правиш секс с Масларова! То само като си представиш Фидосова и Цачева и ти се отщява:)
111
3
 
8
 
! Отговори
observer преди 13 години
защо ли не сме изненадани!? поредния екс министър чист и невинен като сълза в случая по-едричка сълзичка:)Вече и за невръстен интелект е ясно, че такива ШУМНИ и ГРЪМКИ процеси се започват следизборно за радост на избирателите и около година по-късно целият фарс РУХВА този път за СЪЖАЛЕНИЕ!
110
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
110 - Че Айнщайн не е политик и не ни е съвременник:) Неудачен пример! Много си е добра България, но си харесваме крадците и мутрите, особенно последният, дето ще раздава на пенсионерите по 136 лв предизборно:)
109
1
 
7
 
! Отговори
До 105 преди 13 години
Табелите може и да струват толкова но най-вероятно ти не знаеш колко бройки и с какви размери са тия табели, не знаеш сигурно и че табелите са дублирани с такива да се четат и от слепи,в тая цена са включени и електронните информационни табла .Така казано 40 000 лв за табели звучи стряскащо ,но за да си направиш сметката ти трябва и още много друга информация
108
3
 
6
 
! Отговори
Е. Масларова преди 13 години
Какво плюете бе - знаете ли колко пенсионери приютих в хотелите си по морето, на почти преференциални цени? Вие в живота си един хотел построили ли сте? Жалки плебеи, нямате дори някакви си 10 бона за дамска чанта, тръгнали на мен сметка да искат...като не ви харесва, скачайте под гумите на бентлито и заминавайте в Орландовци.