Дончева ще защитава семеен приятел на Масларова

На съда му дават политически дела, смята ексдепутатката
9 май 2011 11:44,
22
Дончева ще защитава семеен приятел на Масларова
Емилия Масларова. Снимка: Булфото

Бившият депутат от "Коалиция за България" Татяна Дончева пое защитата на един от подсъдимите заедно с Емилия Масларова – Венцислав Драганов, който е семеен приятел на екссоциалния министър.

Масларова и още петима души са подсъдими за присвояване на 11 милиона лева при ремонта на социален дом в Стара Загора.

Още по темата

Татяна Дончева определи делото като политическо.

Не е редно в съда да има политически дела, но тях не ги прави съдът. На него просто му ги дават, заяви бившата депутатка.

По отношение на показанията на свидетел, който казва, че е носел пари на Емилия Масларова, Татяна Дончева заяви, че МВР трябва да обърне внимание и на човек, който твърди, че е разнасял половин милион лева в пазарска чанта из центъра на София. Очаква се именно този свидетел да даде показания днес.

„Силно ме смути обстоятелството, че някой, който носи половин милион в пазарска чанта, бил посредник на присвояване по такъв начин”, коментира Дончева.

Според нея се упражнява натиск върху свидетели и се манипулират дела, а напоследък се използва познатият похват със свидетели, които са държани за други неща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
qfjxzowomw преди 12 години
Bohg2p <a href="uipzwhokxcgm/">uipzwhokxcgm</a>
18
0
 
0
 
! Отговори
uepwatjlrrm преди 12 години
vYLNFk , [url=aadjgwlffmru/]aadjgwlffmru[/url], [link=hktnkaholnae/]hktnkaholnae[/link], uncedhkhwytn/
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А,бе ,тази грозотия Татяна Дончева защо не вземе да си спретне едно семейство и да си налегне парцалите,ами е тъгнала да защитава все крадци!Голяма работа е тази партия-кърмилница,не се насукаха толкова години!
16
0
 
2
 
! Отговори
Н. преди 13 години
За тази стара мома Дончева всичко е политика. Ако някой се прежали да я ..., наистина ще е политика /комунистическа/ "на всекиму според нуждите"!
15
1
 
2
 
! Отговори
Този семеен приятел, преди 13 години
явно си пада по здравеняци .
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
GOSPOZO MASLAROVA ISKAM DA SE ZAPOZNAEM TAKA STE POZNAVATE EDIN DETO NIAMA DOSIE V POLICIATA I NE E BIL OSAZDAN SE V KONTINGENTA SE DVIZITE BA TI KLETKOFOBIATA STE RAZVILA
13
1
 
7
 
! Отговори
Излъгана преди 13 години
Като не им отърва - свидетелите виновни. Те пак чести. Да вземем да ги канононизираме викам. Така невинни - дори децата не са (те пакости правят). Що не се покрият вече някъде. Може и да се опитат да поработват от време на време - не че знаят как става. То да се краде по-лесно.
12
4
 
12
 
! Отговори
Тато преди 13 години
Друарки и дриари,Свидетеи сме на пооредната провоокация на американската агентура!Този път насочена не срещу коого да е, а среещу..... срее една бедна и беззащитна друуарка, трууженичка на наашето дело ...., кояято , другари, както виждате е скромно облечена, приветлива и не се пооддава на западното влияние! По нея друугари можете да видите само медали и значки от великата Съветска страна!Стаа дума , както .. вече се доосещате за др. Масларова!Ние треба като един да я защитим!
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Татяна Дончева и за "Мултигруп" е работила...Сега е политически труп и вони като всички т.нар. бг политици
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като мина през снимката и не мога да изтърча лойта от монитора.....
9
5
 
18
 
! Отговори
въх преди 13 години
Др.Масларова,както др.Луканов,др.Виденов,др.Р.Овч,др.Вальо Топлото,др.Ахм.Доган и всички останали другари е светица,света вода ненапита.Тя като достойно щерка на Партията даже и не може да си помисли да открадне държавна чужда стотинка.Всичко туй е проганадна на загниващия капитализъм,който идва да внесе смут в нашето РСО.Да защитим др.Масларова-новата светица на Партията!Да я издигнем за Президент!И лозунг измислих-като др.Масларова-без срам по масло да крадем и да ги нае..оберем!
8
3
 
17
 
! Отговори
МАРКС преди 13 години
ПРИНЦИПА НА КОМУНИЗМА Е:"ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ!"За способностите не знам, но виж потребностите си ги знам:Мешана скара и бяло вино на корем, Мерцедес и вила на Сънни биич!А бе що ме излъгахте за тоя комунизъм!Не че сте изпълнили някое друго обещание, ама това си беше най-якото!!!
7
3
 
18
 
! Отговори
Марк до комунистките преди 13 години
Другарко, Дончева, Другарко Маслароваы искам да ви отпера следния въпрос:А , КАКВО СТАНА С КОМУНИЗЪЪЪМА, КОЙТО ОБЕЩАВАХТЕ ПРЕДИ 89 Г. НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА Е ГОТОВ ДО 2000 Г.?А БЕ НАЛИ ТОДОР ЖИВКОВ МИ ГО ОБЕЩА БЕ?СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ПАЗАРУВАМ В МОЛА БЕЗ ПАААРИ!!!ЩО МЕ ИЗЛЪГАХТЕ БЕ?
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мазна комунистическа ***, веднага в затвора!!!
5
1
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
s koito iskate moga da se xvana na bas 4e ,nito Maslarova nito,V.draganov 6te badat osadeni
4
1
 
20
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Филията е невинна бе! Та налисеки нормален човек ще си направи ремонт за 3000 евро на квадратен метър?
3
5
 
24
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
- Какво е общото между Ванко 1 и Филия Масларова? - Татяна Дончева ги пази!
2
5
 
18
 
! Отговори
repeat po temata преди 13 години
Ще приема исляма най-сетне, за да може като освободят алкайда България да спретнем едно съдене на цялата комунистическа бесепарска и крадлива депесарска мафия по законите на шерията! Тая Масларова и тоя Гергов-мергов не трябва до края на дните си да видят небе без решетки, те ще ги изкарат невинни! Мамка му и комунистически съд. Долу бсп, долу мафия дпс и ндсв!
1
2
 
28
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
Ха... какво политическо вижда тази в кражбата на пари?!?