На Сумиста пак му лошо, подкрепя се с ябълки и шоколад

Съдебното заседание беше прекратено
28 юни 2011 22:22,
119
На Сумиста пак му лошо, подкрепя се с ябълки и шоколад
Снимка: БТА

Петър Стоянов - Сумиста отново се почувства зле в съдебна зала. Това наложи заседанието да бъде прекъснато, за да бъде прегледан от фелдшер.

На обвиняемия му бяха донесени шоколади, ябълки, месо и течности, които той прие.

Фелдшерът измери на два пъти кръвното му налягане, като при последното измерване апаратът отчете 155/95.

Стойностите от двукратното измерване на кръвната захар на Стоянов според медицинското лице са 3,7 при първата проба и 4,1 при втората.

Пред фелдшера обвиняемият се оплака от световъртеж и бучене в ушите, предаде БТА.

Адвокатът на Петър Стоянов поиска днешното заседание, което продължи над 8 часа, да бъде прекратено, а подсъдимите да бъдат конвоирани до ареста, където да бъдат прегледани от лекари.

Адвокат Розалина Апостолова заяви, че обвинителният акт се чете за подсъдимите и няма смисъл да продължават, след като те не са в състояние да го слушат.

Още по темата

Съдът уважи искането и прекрати днешното съдебно заседание. Делото ще продължи утре с изчитането на последните 2-3 страници от обвинителния акт.

Делото срещу "Килърите" започна вчера в Шуменския окръжен съд. Обвиняеми са Петър Стоянов - Сумиста, Васил Костов - Кеца, Янко Попов - Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев.

Срещу тях са повдигнати обвинения за участие и ръководене на организирана престъпна група, умишлени убийства и палежи.

По време на засезанието в понеделник на Сумиста отново му стана лошо и то беше прекъснато за около 40 минути. Оказа се, че Стоянов трябва да се  подкрепи с десерта, защото кръвната му захар е паднала, заради което му прилошало и получил световъртеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
8
 
! Отговори
chach преди 12 години
nai -golemia artist e golemia margen.a malkia kade se zagubi.nali toi ubi bobi sankov.
98
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 12 години
Да го почерпят и една ракия. За изнесеното представление си я е заслужил.
97
0
 
8
 
! Отговори
КОФТИ преди 12 години
Не случихме и на здрави ..."ГЕРОИ"!
96
10
 
0
 
! Отговори
Престъпниколюбец преди 12 години
И кой каза, че са убивали и палили? Българската милиция? Цецко Цветанов ли? Или Българската прокуратура? Това са най-компрометираните хора и институции в страната. На какво основание да им вярвам, че наистина тези са убийците, а не са им примерно конкуренти или сътрудници в незаконен бизнес, на които сега да затварят устата? Ако са такива бандити да се ДОКАЖЕ в съда. Като не могат да доказват престъпления значи са калпави милиционери и прокурори. Простичко е, нали?
95
0
 
1
 
! Отговори
НАКРАЯ, преди 12 години
ще има и медали ,"ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ ----20 Г.---ПРЕХОД"---1-ВА СТЕПЕН ,ЗЛАТЕН И ОТПЕЧАТЪЦИ НА АЛЕЯТА НА СЛАВАТА .......?
94
1
 
16
 
! Отговори
Надзирател преди 12 години
Хора, от опит ви казвам - това са циркаджии. Купуват си на черно хапове за сваляне на кръвно, за да може да припадат на делата. Все едно ги държим гладни и ги тормозим. Не им вярвайте. Здрави са като бикове. Само оправяне отзад в затвора ще ги оправи.
93
0
 
7
 
! Отговори
ДА БРЕ преди 12 години
ТИЯ ,ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИ .............................ВОЕННИЯТ ТРИБУНАЛ В ХАГА....!
92
0
 
20
 
! Отговори
бахмааму преди 12 години
В България даже мафията е менте с тези кекави престъпници. Уж големи страшилища, закоравели убийци, кумове на сръбски наркобарони, шампиони по борба и карате и бивши барети, а като ги арестуват изведнъж почва "разхлопа ми се сърцето и простатата ме алармира". Сега ще се точат пак дела 10 години половината свидетели ще забравят или ще им се случат нелепи инциденти и накрая босовете ще ни осъдят в Страсбург, че им се е влошило здравето в ареста като са спрели коката. Познайте кой ще плати сметката
91
0
 
6
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
tova e sadebnata ni sistema korumpirana
90
0
 
9
 
! Отговори
eeeeх, преди 12 години
Навихме си белята с тоя СУМИСТ...!Така или иначе присъдата ще бъде ...УСЛОВНА ама,що бавят купона ?То се разбра ,че в съд. система ,има само един термин ----"УСЛОВНО",А ТЕЗИ ,КАТО СУМИСТА СА ---"ГЕРОИТЕ НА 22Г.,----------------ПРЕХОД "!
89
1
 
9
 
! Отговори
някой преди 12 години
Тоя *** е ужас за лекарите! Да не говорим за надзирателите.
88
1
 
7
 
! Отговори
Десислава преди 12 години
Към редакцията! Това ли е най-важната информация, че нея сте извели в заглавието?! Не си ли давата сметка, че принизявате една толкова важна тема като престъпността като превръщате престъпниците в герои или в едни от нас?! Вече имаме едно загубено поколение без общочовешки ценности, ако и следващото смята, че парите са всичко и за тях може дори да се убива, просто ще изчезнем, ще се разложим като народ... Не си ли давате сметка, че журналистиката има и отговорности към общество, скъпи редактори!
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Панаир е цялата ни държава , а камо ли това дело!И то ще завърш вероятно с оправдателни или условни присъди!
86
0
 
16
 
! Отговори
галактика преди 12 години
С такова кръвно обикновенните хора се принуждават да ходят на работа...
85
0
 
4
 
! Отговори
Димитров преди 12 години
Тези вероятно са виновни, но и тук/както при делото"Белнейски"/ще се бърза с осъждането,защото "работодателите" са във всички нива на властта днес и бързат да скрият тези "бушони"в затвора,където при възможност ... да изгорят!В момента няма големи отвличания и поръчкови убийства,защото /вероятно срещу откуп/властта пази много богатите, а бедните -вълци ги яли,битовата престъпност с-у обик.хора е скочила рязко!
84
0
 
7
 
! Отговори
hubi преди 12 години
Петър да почерпи!
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е достойно за Картина "Пикник в съда" , но Моне не е жив да я нарисува
82
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като са прибрали 70 бона тогава не им е ставало лошо.айде сега вътре да види хубаво ли е
81
0
 
28
 
! Отговори
Shark преди 12 години
"На обвиняемия му бяха донесени шоколади, ябълки, месо и течности, които той прие" - какво излиза, значи в България за "ръководене на организирана престъпна група, умишлени убийства и палежи" те черпят, а ако работиш честно и си изкарваш прехраната ти съдират 99 кожи за данъци, такси, глоби и т.н простотии.
80
1
 
6
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
Е кво правим? Вдигаме банкет и се черпим за справедливата присъда!