На Сумиста пак му лошо, подкрепя се с ябълки и шоколад

Съдебното заседание беше прекратено
28 юни 2011 22:22,
119
На Сумиста пак му лошо, подкрепя се с ябълки и шоколад
Снимка: БТА

Петър Стоянов - Сумиста отново се почувства зле в съдебна зала. Това наложи заседанието да бъде прекъснато, за да бъде прегледан от фелдшер.

На обвиняемия му бяха донесени шоколади, ябълки, месо и течности, които той прие.

Фелдшерът измери на два пъти кръвното му налягане, като при последното измерване апаратът отчете 155/95.

Стойностите от двукратното измерване на кръвната захар на Стоянов според медицинското лице са 3,7 при първата проба и 4,1 при втората.

Пред фелдшера обвиняемият се оплака от световъртеж и бучене в ушите, предаде БТА.

Адвокатът на Петър Стоянов поиска днешното заседание, което продължи над 8 часа, да бъде прекратено, а подсъдимите да бъдат конвоирани до ареста, където да бъдат прегледани от лекари.

Адвокат Розалина Апостолова заяви, че обвинителният акт се чете за подсъдимите и няма смисъл да продължават, след като те не са в състояние да го слушат.

Още по темата

Съдът уважи искането и прекрати днешното съдебно заседание. Делото ще продължи утре с изчитането на последните 2-3 страници от обвинителния акт.

Делото срещу "Килърите" започна вчера в Шуменския окръжен съд. Обвиняеми са Петър Стоянов - Сумиста, Васил Костов - Кеца, Янко Попов - Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев.

Срещу тях са повдигнати обвинения за участие и ръководене на организирана престъпна група, умишлени убийства и палежи.

По време на засезанието в понеделник на Сумиста отново му стана лошо и то беше прекъснато за около 40 минути. Оказа се, че Стоянов трябва да се  подкрепи с десерта, защото кръвната му захар е паднала, заради което му прилошало и получил световъртеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слушах вчера един от адвокатите:Ако,казва,моят човек получи инфаркт в съда какво правим тогава?Как не се намери някой да му отговори:Ами когато е убивал и издевателствал и по това време получи инфаркт-какво правим.Същото.
78
0
 
23
 
! Отговори
палач преди 12 години
В Китай нямаше да му меслят много....
77
2
 
12
 
! Отговори
чуденка преди 12 години
Интересно защо мен никой не ме набеждава,че съм откраднал милиони или съм убивал/тероризирал? Ако се направи една справка за всички заведени дела - все набедени честни граждани, болни, сакати, жертви на поръчки.... един няма дето да си признае и да каже "Крадох, хванате ме, ще си понеса наказанието.".
76
6
 
1
 
! Отговори
boro преди 12 години
Честит Петровден Пеше,за много години.
75
1
 
22
 
! Отговори
ааа преди 12 години
И ся кво, тоя отвличал, измъчвал, рекетирал, убивал, а ние му купуваме шоколади, ябълки, месо, пиене?! Другия път може и някоя жрица да му закарат, малко да отпусне напрежението...
74
1
 
17
 
! Отговори
Бай Тишан преди 12 години
Каквото си е надробил - ДА СИ ГО СЪРБА!!!!! Какво го жалите?!!!Бил човек. С права... А когато издевателстваше другите нямаха ли права?........
73
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо не го заколите това дебело прасе, за да не се мъчи?
72
0
 
8
 
! Отговори
KONIA преди 12 години
ZAVARZETE MU EDNA TORBA S IADENE NA VRATA NA TOA TUPAN DA NE UMRE OT GLAD
71
1
 
15
 
! Отговори
Asgard преди 12 години
Когато е вършил престъпления,защо тогава не му е било лошо.Егати наглата мутра,дано свърши като Чората,пребит като куче.
70
1
 
14
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Тоя да не е новия клоун на цирк"Балкански",а тия в съда -зрители?Голямо ШОУ ще падне...
69
1
 
11
 
! Отговори
К'с преди 12 години
Този така както му е лошо може ли да получи някой масиран инсулт .. ама линейката да се забави с около 2 часа ако е възможно. Не съм лош човек, но нямам нищо против този да пукяса инцидентно.
68
1
 
18
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
в САЩ за едно изнасилване на доминик строс кан ще му лепнат 70т затвор а у нас престъпниците са ни национални герои и покровителствани от най високо ниво ..президент..премиер...министри ...депутати...Измислиха си закони че колективни органи не могат да си съдят и не носят отговорности за действията или бездействието си!Нормално е ако един министър или депутат наруши закона присъдата да е по тежка !Уронва се престижа на държавността в тоди случай!
67
1
 
17
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
но и двамата братя маргини се изнесоха за еспания и няма никакъв Интерпол да ги търси! живуркат си като царчета! и маджо в САЩ е добре дошъл с парите си!Ние си пишем а те си живуркат и ни бъзикат!Не сме като гърците а сме калпав материал!Българина както кучета се нуждае от тояга и здрава ръка рече боко!
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоа ше го излекува само един контролен в главата.
65
0
 
21
 
! Отговори
ТЕМИДА преди 12 години
ТОВА РЕДОВНИЯТ НОМЕР НА ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СЕ ПРЕСТРУВАТ НА БОЛНИ !!! СПОМНЯТЕ СИ Големият Маргин как се превиваше с бастуна , но като го поствиха под домашен арест се оправи все едно нищо не му е имало . А брат му как залягаше по скамейките в съдебната зала !!!
64
0
 
8
 
! Отговори
водач на стадо преди 12 години
лечение само у МБАЛ,,ГОРНА ОРЯХОВИЦА ,, ще има ефект за тези много болни хорица ,КАРАЙТЕ ГИ ТАМ
63
0
 
10
 
! Отговори
Бай Марин милиардера преди 12 години
Честит имен ден Пешко,нема да се плашиш ще ти донеса и ябълчици-петровки и шоколадче па и портокалче може ако бутнеш повечко у левия ръкав.
62
0
 
17
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
този срами българския спорт! Доживотна присъда за киларите и за порйчителите!Сякаш всичките ни мафиоти са завършили и Витиз та така симулират....Като тези съдии са некъдирни както в САЩ съберете от народа съдебни заседатели!
61
0
 
19
 
! Отговори
коко преди 12 години
когато биехте хората бяхте здрави като бици ,полежахте малко по килиите и се поболяхте и кръвно вдигнахте ,абе да *** и прасето хич да не го пускат
60
0
 
22
 
! Отговори
ddd преди 12 години
*** фарса ... *** държавата