Наново нищят шеф на наркогрупа ли е бил Големия Маргин

ВКС възобнови разследването срещу Красимир Маринов
7 юли 2011 19:22,
33
Наново нищят шеф на наркогрупа ли е бил Големия Маргин
Снимка: Булфото

Разследването срещу Красимир Маринов – Големия Маргин, за ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици е възобновено, съобщи БТА.

Върховният касационен съд уважи искането на държавното обвинение за възобновяването, след като в началото на годината Софийската градска прокуратура прекрати разследването.

От прокуратурата съобщиха, че има нови доказателства, които не могат да бъдат оповестени, защото са секретни.

Запознати твърдят, че повод за предприетата от прокуратурата стъпка са показанията на анонимен свидетел.

Още по темата

На 12 януари стана ясно, че прокурорът Чавдар Ангелов е прекратил наказателното производство срещу Големия Маргин за ръководене на наркогрупа. Заради това, че е подписал постановлението без знанието на останалите разследващи в екипа, Ангелов бе върнат на работа в Софийската районна прокуратура.

Междувременно в съда вече е обвинителен акт срещу Стефан Бонев – Сако, и още 12 души. Именно те бяха сочени за подчинени на Маринов.

Затова и прокуратурата обвини Сако като ръководител на организирана престъпна група, създадена с цел да разпространява наркотични вещества в страната.

Обвинението твърди, че участници в престъпната група са Ивайло Стойнов, Милен Алексиев, Стефан Гевгелийски, Иво Дионисиев, Георги Гълъбов, Теодор Велков, Томи Томов, Анатолий Янакиев, Тихомир Георгиев, Александър Кукурин, Андрей Начев и Сокол Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
15
 
! Отговори
rumen gorski преди 12 години
рекетьорите на две десетилетия трябва да знаят че доживотна присъда ги чака заедно със силистренските кривокраки.
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Маргинът според мен е слугинажа на Живковото обкръжение.Любовникът на Женито,която е дружка с някогашната първа дама и настоящ кандидат за президент.Това е мнението на един редови гражданин,който" няма "убеждението,че в медиите се тиражират само платени лъжи.
27
1
 
16
 
! Отговори
mariqn преди 12 години
otnemayte im vsi4ko v polza na dirjavatada za da razberat 4e dirjavata ne moje da sviri po tqhnata *** ve4nite le6oqdi
26
2
 
19
 
! Отговори
malkia margin преди 12 години
Това е един достоен за уважение човек, какви наркогрупи какви шефове .... той трябва да е следващият президент
25
1
 
21
 
! Отговори
селянина преди 12 години
Още няма официален отговор кой създаде мутрите.Кой им дърпа конците.Кой нарежда делата да се опорочат.Къде отиват милиардите от дрога,рекети и кражби на скъпи возила.?????? Отговора е ПОЛИТИЦИТЕ от СОЦ.време.Другари депутати,защо ритате срещу "специализираните съдилища"????Един обикновен полицай от стопанска може да установи кой "бизнесмен" е с мръсни пари,макар и прецизно изпрани с препарати от БСП.Къде е Европейския контрол????
24
1
 
18
 
! Отговори
SADA NA GOCE преди 12 години
CHIST E KATO SALZA-----E KARVAVA
23
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
за мен лично..българското правосъдие е смешно..смешно защото всякакви бандюги могат да го въртят на пръста си...а то горкото тъпче ли тъпче на место..и си задавам въпроса и за некадърност..чия е сетете се..а корупцията.това е друга тема
22
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като си помисля по времето на Серго, докато тия се вееха на свобода, колко убииства, колко магистрални грабежи, какво чудо беше!!!!
21
3
 
21
 
! Отговори
Бай Цало преди 12 години
Оставете човека, тамън се е поизлекувал и вие искате пак да го носите из съдилищата на ръце.
20
2
 
22
 
! Отговори
жезъл преди 12 години
НЕ !!! директор на детска градина малина е бил!!!!!
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Заради това, че е подписал постановлението без знанието на останалите разследващи в екипа, Ангелов бе върнат на работа в Софийската районна прокуратура"Според мен това е престъпление и наказанието трябва да бъде много по-различно от преместване в друга служба. Ако не затвор, то поне дисциплинарно уволнение със забрана да заема държавна длъжност за срок от 5 години (примерно). Скоро един "наш" човек го хванаха в крачка и го "наказаха" като го изпратиха в Брюксел с огромна заплата.
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сигурно е група за художествена гимнастика....
17
1
 
21
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
hahaha malo i goliamo znae che marginite imat po redica ostrovi prostitytki i narkotrafik v blizkite darjavi tapanari kvo se pravite che neznaete i zablujdavate horata
16
1
 
22
 
! Отговори
Bambi преди 12 години
Не бе, учител в детска градина е !!!
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като Крюшо от Люлин (ЦЦ) в едно свое "фамозно" интервю сподели, че Маргините били тормозени от Р.Петков заради Маджо, то може ли да направим връзка между "тайното" прибиране на Маджо в България и възообновяването на съдебният процес срещу Маргините. Дали пък Крюшо не си е намерил нов работодател в лицето на Маджо!??!!?!?!?!
14
2
 
25
 
! Отговори
ДС преди 12 години
ПОЛИЦАИТЕ ЗНБАЯТ ВСИЧКО НО ИМ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА МЪЛЧАТ ХВАНАТ НЯКОИ САМО ЗА ДА ОТЧЕТАТ ДЕЙНОСТ--СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИЦАИ БИЯТ НАРОДА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ДА ПАЗЯТ ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО ИМАТ НАЙ ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА ОТ НАРКОТИЦИТЕ--ТОВА Е ИСТИНАТА!
13
1
 
23
 
! Отговори
ггггггггггггггггг преди 12 години
ПАК ЛИ ЩЕ ЛЯГА ПО ПЕЙКИТЕ КАТО ПРЕДИ.ВЕЧЕ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ.
12
0
 
21
 
! Отговори
as преди 12 години
tiqПОЛИТИЦИ ЩО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ НИЩО ЗА СКАПАНИТЕ НАРКОТИЦИ БЕЕ?ПОЛИЦАИТЕ СЪЩО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ КОЙ Е ШЕФА НА ДРОГИТЕ....ПАТРУЛКИ ПАЗЯТ ДИЛЪРИТЕ В БОТУНЕЦ ДФА ПРОДАВАТ СКАПАНАТА ДРОГА АЙДЕ ШИБАЙТЕ СЕ ...МАРГИНА ГО СЪДЯТ 10 ГОДИНИ ЧОВЕКА -ТОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСЬО!БЕГАЙТЕ БЕ!
11
11
 
31
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
ГЕРБ ПОБЕДА!
10
1
 
27
 
! Отговори
Антидрога преди 12 години
Ха сега тези *** и шефовете им - офицери от ДС - наречете ВРАГОВЕ НА НАРОДА!