Без вина в затвора - убийствено е!

Задържаният с кокаин Гълъбин Боевски проговори от Бразилия
Обновена: 11 дек 2011 18:18 | 11 дек 2011 18:02,
237
Без вина в затвора - убийствено е!
Гълъбин Боевски Снимка: архив, Булфото

Никога не съм правил престъпление през живота си. Аз нямам нужда да правя престъпление. Това каза в ексклузивно интервю за БНТ Гълъбин Боевски.

Вече 48 дни олимпийският ни шампион по щанги лежи в бразилски затвор.Той беше задържан с кокаин в куфарите си, но до момента няма повдигнато обвинение. Боевски твърди, че е невинен и няма представа как дрогата е попаднала в багажа му.

"Аз не съм имал нищо в чантата, аз купих три празни куфара. Взимаш чисто нови сакове, вътре няма нищо. Вътре нали има пластмаса. Никога не съм виждал такова нещо в живота си", казва Боевски.

Боевски  беше преместен в специалния затвор за чужденци "Итаи", който се намира на около 300 километра от едноименната столица на щата Сао Пауло. В килията Боевски спи на земята. При него има още четирима европейски граждани и 6 латиноамерикански. Не е имал проблеми с никого. 

Олимпийският ни шампион се оплаква, че бездейства по цял ден. Няма право да посещава курсовете в затвора, както и да работи, защото не е осъден. Адвокатът му е в постоянна връзка както със семейството му, така и с българския си колега.

Още по темата
"Всичко останало, колкото и да е лошо е преодолимо, обаче да седиш без вина в затвора, това е убийствено. Всичко се случва много бавно, докато те направят това разследване аз ще стоя на това място", обяснява той. 

"За мен най-големият проблем е това, че  ми развалиха доброто име, което съм го градил години наред. И най-малкото съм достатъчно популярен навсякъде. Аз съм олимпийски шампион и трябва да съм малоумен да направя такова нещо. Дано да ме пуснат по-скоро, за да мога да съм полезен да се  разбере цялата случка. Аз имам добър живот и добър бизнес, не ми е нужно да правя такива неща. Точните сметки адвокатите ще ги дадат на съда, сега аз не мога да ги кажа точните сметки", казва още Боевски.

Той допълни, че ако излезе на свобода, ще започне да тренира и ще стане олимпийски шампион на игрите в Лондон.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бразилците ще го оправяттоя си е мислил, че там е като тука
174
2
 
7
 
! Отговори
323 преди 12 години
Алеле майко,без вина,ама голям е пич тоя Гълъбчо,то има няма ей така раздават Кокайн,пък кадето отиде там,халал да им е на хората,тоя що се прави на луд,поне да си трае.
173
4
 
13
 
! Отговори
Дедо Манафко преди 12 години
Няма страшно Гълъбинчо,зора е първия и втория път,после като му свикнеш кво толкоз...Даже ще ти хареса.Ще има да ти правят гъзобрък в затвора всеки ден:-))).Особено пък с тия оскубанки веждички...:-)))
172
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вече ще е КОКАИН Боевски =)
171
3
 
43
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Мое близко момиче почина от свъхдоза наркотик на 19 години. Дилърите съсипаха нейния млад живот шансовете и да има деца и продължение,живота на родителити и на 40 години живота за тях свърши. Никаква милост за наркотрафикантите и у нас и в Бразилия.
170
3
 
26
 
! Отговори
M'dolla преди 12 години
На мен защо не ми намерят в новия куфар кока?Невинен - невинен... колко да е невинен...
169
0
 
6
 
! Отговори
Месия преди 12 години
Това е да си ми адаш! Мама ми казва гълъбин и там ти е слабото място! Ще се уредиш, но не стреляй в час! Един мач с щерката?
168
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не гледайте повече БНТ
167
0
 
16
 
! Отговори
jjj преди 12 години
shte go zapishem za sledvashtata olimpiada v london prez 2038
166
6
 
14
 
! Отговори
САМО ГЕРБ! преди 12 години
Свобода за всички репресирани по света членове на ГЕРБ!Мръсните *** чак до бразилия стигнаха за да маскарят нашата Партия.
165
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как пък тия куфари точно той ги е взел, тоя или е много *** или ни прави на ***.
164
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и БНТ отишла до Бразилия да му прави интервю и пи-ар?ная телевизия не е ли вече национална?? или частна?корупцио...., ела си прибери вересиите от тая скапана държава!
163
3
 
33
 
! Отговори
щангист преди 12 години
Тоя е много ***!!! Да му скъсат гъзо!!!
162
26
 
7
 
! Отговори
спортисче преди 12 години
ГАЛАБИН Е НЕВИННЕН! Да живее ГЕРП и спорта!
161
2
 
37
 
! Отговори
до 159 преди 12 години
точен, точен...колко да е точен, щом като не е успял да възпита сина си, и в училището му крещял на учителките: "***" и ги заплашвал.
160
7
 
36
 
! Отговори
Гълъбин Боевски преди 12 години
Невинен съм Невинен съм Невинен съм.Побеснявам които не ми вярва и ако си дойда в София ще ви потроша с моите приятели по тиквите с бухалки които се съмняват в моите думи.Много ви разпуснахме а добре помнете какво беше след 1990 година когато винаги ни вярвахте без грам съмнени пред нашите железа.Искам да ходя на турнира в Лондон където ще стана пак шампион.Не съм луд Не съм Луд Не съм Луд.Писна ми .Сега един усмихнат черен бразилец ми прави *** знак с пръст.Вярвайте ми че съм невинен гадни българи .Трябаше да ви избием всичките с бухалки през 1996 година.
159
3
 
37
 
! Отговори
до159 преди 12 години
Без да се заяждам , ама... г-н не го ли изловиха с допинг ?
158
31
 
7
 
! Отговори
Марио А. преди 12 години
Аз ще ти кажа пич: НЕВИНЕН Е!!! само ви пожелавам да имате какива приятели като Гълъбето... жив да ми е всичко ще се разбере!!! Тоя пич е толкова ТОЧЕН, ЧЕСТЕН, И ЖЕЛЕЗЕН... че молч който не го познава, нека не коментира, а като се прибере, в което не се съмнявам, ВИ ОБЕЩАВАМ, който пожелае, ще го запозная с него и ще видите колко точен и нормален и истински е той!!! А за глупостите колко пари дължи... жалка журналистическа помия!
157
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такам , сега моята теория .. въпросния г-н е щангист , тоест ако има нещо от което разбира то това са ТЕЖЕСТИ , е как човек който разбира от тежести не е усетил , че куфара маааааааалко му е тежичък ?! 2-ро ако има нещо с което Бразилия е известна освен футбола и самбата то това е , че е преразпределител за наркотици. Е , па извинявайте ама айде по сериозно , сорри Боевски ама не ти вярвам МЕН ! Може и да си невинен а дано , ама ... надали
156
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не мога да кажа виновен ли е ?Знам само че в Бразилия нема лабавао баце,има филми по дикавъри,направо си е е-ало майката!А и тия наште политици ако така се подиграваха там с народа жална им майка!!!!!!!!!