Ще ви убия, ще ви извадя очите едно по едно!

Скандални телефонни записи по делото срещу Цар Киро
Обновена: 23 яну 2012 14:25 | 23 яну 2012 12:43,
192
Ще ви убия, ще ви извадя очите едно по едно!
Кирил Рашков в съда. Снимка: БТА

Запис от телефонен разговор от 112 беше пуснат днес в Асеновградския районен съд.

Това се случи на първото заседание срещу Кирил Рашков, който е обвинен в отправянето на закани за убийство по адрес на чичото и лелята на прегазения Ангел Петров от Катуница – Веселин Христов и Иван Петрова.

На записа се чува как Иванка Петрова се обажда на операторка и сигнализира за заканите на ромския барон към нея и цитира думите му: Ще ви убия, ще извадя очите ви едно по едно!

След което казва, че е била наплюта от Кирил Рашков. Жената обяснява още, че се намира в Катуница, а операторката обърква областта, в което се намира селото. След това ненадейно решава да я препрати към полицията и затваря.

Още по темата

Дежурният полицай поема сигнала и настоява по телефона да разбере за причините за заплахите. Следва съвет към жената да подаде жалба в полицията.

„Притеснявам се, че Кирил Рашков може да се върне и да изпълни заканите си“, отвръща му Иванка Петрова.

Униформеният обаче й казва: "Спокойно няма да се върне!" Разговорът им приключва.

Заканите на Цар Киро са отправени часове преди Ангел да бъде прегазен.

В съдебната зала Иванка и Веселин разказаха, че до ден-днешен се страхуват за живота си и заявиха, че заплахата от 23 септември е отправена с голяма агресия към тях.

Срещата им с Рашков е запечатана и от камера за видеонаблюдение.

Двамата пострадали се оплакаха и от системен психически тормоз, нанасян им от членовете на ромската фамилия.

„Те лъжат, защото искат да ни вземат парите“, коментира пред Dnes.bg царица Костадинка, като имаше предвид обезщетението от по 10 хиляди лева, за което претендират пред съда Иванка и Веселин заради причинените им неимуществени вреди.

В коридора на съда Цар Киро пък отрече да е отправял закани за убийство.

Трима адвокати го бранят на съдебния процес. До обед бяха разпитани петима от общо 12 свидетели.

Според показанията на полицай от София Кирил Рашков се е интересувал какви документи са му необходими, за да отиде в Сърбия, тъй като се притеснявал за сигурността на близките си.

Ако бъде признат за виновен, Рашков го грозят до 6 г. затвор.

Повече от 50 човека от Катуница следят развръзката на делото пред Съдебната палата в Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
?????????????? преди 12 години
КОЙ ПРАВИ КОМЕНТАРИ???????????????????????? БОЖЕ КОЛКО НЕГРАМОТНИ И *** ОВЦЕ СМЕ БОЖЕ, ПРОСТИ НИ!!!!!!
111
2
 
13
 
! Отговори
Таласъмчо преди 12 години
Има само един закон, който касае Киро *** пряко, който ако се приложи, ще бъде най- справедливото наказание за този ***. Това е законът на Линч.
110
0
 
5
 
! Отговори
СЛЕДВА...? преди 12 години
Кои и какви българи ,се продадоха на крал Кирил Рашков ?Затвор и за тях в Бг !
109
0
 
11
 
! Отговори
...? преди 12 години
Много е крал и много се е наср.л!От нас зависи ,дали до края ще следим делата с/у него /специално/,а по-късно и с/у други като него !ЗАЩО БЪЛГАРИ СА СЕ ПРОДАВАЛИ НА ----*** ...?ЗАТВОР И ЗА ТЯХ ,ДАЖЕ ПО СТРОГ !КОЙТО ИЗМЕНИ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ----50г.,....ЗАТВОР,ИЛИ СМЪРТ!
108
0
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Кой ще убиеш бе *** тука е БЪЛГАРИЯ
107
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 12 години
Вече му е издадена .... дано го прочете това .
106
0
 
15
 
! Отговори
Гурлев преди 12 години
Адвокат на Цар Киро се измъкна с 200 лв. глоба за 4 т алкохол без акцизПубликувана: Вторник, 15-ти Ноември 2011, автор(и): Екатерина Терзиева; прочитания: 2705; коментари: 3Адвокат на Цар Киро се измъкна с 200 лв. глоба за 4 т алкохол без акцизЦар Киро Снимка: АрхивЕдин от адвокатите на Кирил Рашков - бившият полицай Васил Марков и съпругата му, се отървали само с 200 лв. глоба за намерени 4 т безакцизен алкохол. Семейството успяло да събори 4 от 5 наказателни постановления в съда, съобщиха вчера от Агенция "Митници".Наливният алкохол без платен акциз бе намерен на 10 ноември 2009 г. в бащиния двор на адвоката в с. Моминско, Пловдивско. Дни преди това в с. Катуница митничарите разбиха цеха на Кирил Рашков, който произвеждал по 4 тона дестилат на денонощие.Напитките в двора на бай Георги, баща на Васил, се съхранявали в сграда в близост до лицензирания данъчен склад за алкохол, стопанисван от ЕТ "Кети-94". Фирмата е на Катя Маркова, която управлява бизнеса със съпруга си Васил. Наливните напитки се продавали в пластмасови туби. Митничарите се престорили на клиенти и си купили по литър водка и ракия, за която платили общо 5,60 лв. Продавачът им дал подобие на касова бележка, написана на ръка. В барака в двора на къщата били складирани 4166 туби с ракия, водка, мента, мастика и уиски. Предотвратените щети за бюджета санад 30 000 лв., изчислиха тогава от митниците.Марков заяви, че за нелегална дейност и дума не може да става. "Някой взел напитки от баща ми, който си е купувал алкохола години наред от търговията и си го е складирал. Оказа се, че бил митничар", каза Марков. Той подчерта, че с жена му са законни производители на марките "Кралска водка", "Кралски джин", "Седефена мастика", мента "Нефрит" и 11 вида ликьори.
105
0
 
31
 
! Отговори
КАКВИ ---ДО 6 г. преди 12 години
крал,крал,крал ,всичко и навсякъде ---крал ,ток ,вода,злато,сребро,пари ,влияние ,закани,....не плащал данъци /"соц.слаб"/,и НАКРАЯ -----ДО 6 г.,........ЩО?-----100 г.,....ЕФЕКТИВНО ,пък да се жалва на когото си иска ....иначе ,ние ставаме ,като тях ----*** !
104
0
 
17
 
! Отговори
константа преди 12 години
Такива ,като него,...до сега не са ОСЪЖДАНИ----ЕФЕКТИВНО----ФЪФ Бг!
103
0
 
22
 
! Отговори
fire_ice преди 12 години
Мразя расизма и ***.
102
1
 
11
 
! Отговори
NACISTA преди 12 години
AI DA UMIRA 6TE MU *** MAIKATA I MIRIZLIVIQ ***
101
0
 
25
 
! Отговори
LOCUST преди 12 години
Г-н Илиян Велков, Вие сте написали тази статия. Ако това е така спрете да цитирате този престъпник и жена му като титуловани особи . Държавата , в която живеем има друг тип йерархия. Обидно ми е този *** и крадливата му жена да се титуловат като "Цар" и "Царица" !!! Иначе оставам с убеждението , че си им придворен слуга.
100
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Малко ли се излагаме пред целия свят та още продължаваме бре ,о непросветений юроде ????? *** нали по този начин сами си признаваме ,че сме нация от *** ,щом царя ни е ***. После се сърдим за слабия генетичен матрял. Ами слаб е я ,щом царица ни е Костадинка. Мисли преди да пишеш Българино ,мисли.
99
0
 
12
 
! Отговори
eti преди 12 години
Кирил Рашков го защитават трима адвокати единият от които носи фамилия Марков. Вие които сте на заплати а не на социални помощи можете ли да си позволите това ??? Хайде да се обзаложим че в крайна сметка ще се окаже, че докато си е стоял мирно у тях той е бил нападнат и заплашван. Тъжно нали?
98
0
 
6
 
! Отговори
до 122 преди 12 години
Притеснява ме -----"ДО"-----,значи от "0" до 6 г. ,-----а"Споразумение и Условно ",не е ли също ---"ДО" 6 г. ....!
97
0
 
10
 
! Отговори
ПРАВОСЪДИЕ преди 12 години
ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА Е ОСЪДЕН .А ЗАЩИТНИЦИТЕ МУ СА *** - *** ЗА ПАРИТЕ НА ***.ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА СЪБРАНИ ОТ ГОДИНИ ДО СЕГА ЗА ДА МУ СЕ ИЗДАДЕ ЕДНА ДЪЛГОСРОЧНА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА.НО ЗА ЖАЛОСТ - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.КОРУМПИРАНА ОТ ВСЯКЪДЕ.А НАИСТИНА МНОГО ВЯРВАХВ БОРИСОВ- ЗАЩОТО СИ ИМА ВСИЧКО - БОГАТСТВО СИЛА НО ЯВНО НЕДОСТАТЪЧНО ВОЛЯ ЗА ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА В РОДИНАТА СИ
96
0
 
13
 
! Отговори
аз преди 12 години
Ако бъде признат за виновен, Рашков го грозят до 6 г. затвор.Толко струва живот на момчето??? ако ибили дете на судийка или полицай? *** държава!
95
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ша нъсилвъм всичкото ром. Киро е първо !
94
0
 
3
 
! Отговори
bai mango преди 12 години
do 111 nemoje dami e car kato vseki grajdanin na BALGARIQ imam prezident i primier aza toq samozvanec ne puka kakvo kato sam *** i 99 procenta ot mangalita sa na tova mnenie
93
0
 
4
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
Има ли разлика м/у ....цар Симеон -2,и цар Кирил Рашков ,.....еднакво лъжат и крадът,само ---КОНСУМИРАТ ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ -----в Бг!