Разпитват отново основния свидетел по "Октопода"

Частният обвинител не присъствал на последното заседание
Обновена: 27 фев 2012 14:48 | 27 фев 2012 12:15,
8
Разпитват отново основния свидетел по "Октопода"
Алексей Петров в съдебната зала. Снимка: Impact Press Group

Основният свидетел по делото срещу Алексей Петров – Георги Цветанов, най-вероятно ще бъде разпитан отново, заяви адвокатът на бившата барета Васил Василев.

Причина за това е отсъствието на частния обвинител Венцислав Толешков от последното заседание на Софийския градски съд в петък.

В края на заседанието прокурор Светлозар Костов е представил болничен лист на Толешков, което е уважителна причина за отсъствието му.

Още по темата

"И съдът, и ние разбрахме в края на заседанието, че Толешков е отсъствал по извинителна причина, след като ние бяхме провели разпита на Цветанов. Не знам защо той не е изпратил до съда болничния лист", обясни адвокат Васил Василев.

Той поясни, че не вижда логиката в действията на частния обвинител.

Толешков не се появи и на днешното заседание на СГС, тъй като все още е болен. Съдиите правят опити да се свържат с частния обвинител.

Dnes.bg припомня, че Георги Цветанов бе разпитван цял ден в петък.

Присъствалите на заседанието коментираха, че свидетелят е отговарял неясно на повечето въпроси и основните му отговори били "Не знам", "Не си спомням" и "Нямам спомен".

След делото Алексей Петров коментира, че след две години лош сценарии и усилени репетиции и лоша режисура, главният герой по процеса му си е забравил репликите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
someone преди 12 години
Поредният фарс... Сякаш НАРОДЪТ не знаеше или пък не се досещаше как ще се развият нещата...
6
14
 
6
 
! Отговори
до № 5 преди 12 години
Аз не вярвам,а съм сигурен че ти си "многоумен" ГЕРБераст..на "Винету" ли се правиш.що ли ? пп.Всеки е невинен,до доказване на противното.Това за "бивши"кокунисти,милиционери и мутри не се отнася.Просто няма бивши ***,нали ?
5
8
 
20
 
! Отговори
едно голямо нищо преди 12 години
Баси наглеца тоя събира пари силово,заплашва хора,изнудва хора,отвлича хора,бие хора и накрая ще ставал президент,е нашата държава ли е най идиотската бе хора,със всеки изминал ден виждам само отчаяни хора и всеки повтаря едно и също,голям глад,просто няма за какво да бачкаш,да робуваш цял живот без развитие и нищо,а такива като тоя Алексей ще се кандидатират за президенти,оле боже.Наглостта и алчнотията нямат граници,тия пусти пари как развалят хората,мисълта за още и още..Алексей невинен ужас.
4
12
 
7
 
! Отговори
до-3 ти преди 12 години
Ние пък вярваме че ти си ***,знаем го от тъпите ти изводи.
3
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Останаха ли наивници които още да вярват на комуниста/член на БКП/ и милиционера от ДС другаря Цветан Цветанов за някаквиси миди,стриди,калмари и октоподи ? Аз пък вярвам...че шесте/ 6-те /апартамента на мислителя от ВИФ са купени с мръсни пари,а вие ???
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И се почва едно безконечно разболяване,неявяване,забравяне,изчезване на папки.Така няколко години ще ни играят втръсналият ни се до болкя театър.Поне малко да сменят сценария.После идва щастливия край и изпращаме А.П.с извинения и стискане на ръце.Нещастна Българио!!!На какво се надяваш.....
1
8
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Така ще е, докато Шерлок Холмс, Мосю Поаро и т.н. ги има само в романите, които нито Премиера, нито г-н Цветанов са чели, а не в МВР и там се работи по системата .... на пресконференция МВР - шефа заявява, че този е виновен за еди кое си и трябва да има такова наказание, а обвинителните актове изглеждат като есета на свободна тема на петокласници ... така ще е и лошото, че никой не иска да имаме компетентни разследващи органи, все пак събирането на доказателства е само 23-35 стр. в НПК!?!