Алексей Петров припаднал снощи

Лекари ще разясняват дали симулира
Обновена: 5 май 2012 15:36 | 5 май 2012 10:42,
128
Алексей Петров припаднал снощи
Алексей Петров бе арестуван в съдебната зала. Снимка: Булфото

Алексей Петров е постъпил в лечебното заведение на Централния софийски затвор.

Лекарите на затвора му назначили изследвания, които да установят дали действително е болен или симулира.

Според информация на TV7 той е припаднал снощи, докато източници от Министерство на правосъдието, цитирани от БТА, твърдят, че Петров се е оплакал заради свои стари заболявания и заради това е преместен. Назначено му е лечение.

Още по темата
Подсъдимият по делото "Октопод" беше арестуван в съдебната зала, след като двама от свидетелите- Донка Митева и Пламен Устинов, обявиха, че са склонявани да лъжесвидетелстват и са заплашвани от него.

Прокуратурата обясни, че според вчерашните показания действията на Алексей Петров могат да се определят като склоняване към лъжесвидетелство и съществува вероятност да бъдат извършени престъпления срещу други свидетели.

Защитата обяви искането за промяна на мярката за неоснователно, тъй като не са налице никакви нови обстоятелства, на които да се основава това искане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
пешето преди 11 години
*** тоя па копой веднага започна с болежките дори не ги бави за секунда
89
0
 
3
 
! Отговори
уууууууу преди 11 години
Айде и този се разболя,голям го вадеше сега припада
88
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Абе хора вие всички сте изперкали Абе гледайте си вашия живот и престанете да си мислете, че някой ще ви оправи живота
87
3
 
7
 
! Отговори
дан преди 11 години
чистокръвен ***...като е много ербап каратист и се праска, че може да бие който си иска, нека се държи като мъж, не да се *** и симулира...в крайна сметка до вчера не е припадал и като е рекетирал е бил добре
86
1
 
2
 
! Отговори
hit преди 11 години
как ще припадне бе?..........да не е'' пеперуда'' като онези смешни женоря,Цветанка и Роси Боривсови......онзи е мъжкар поне!
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак взеха да се *** с бате Сергей...ама пак ще го пуснат..кьорфишеци колкото щеш за да натопиш някого..тъй че ще видим какво ще се случи
84
1
 
6
 
! Отговори
НВ преди 11 години
Тоя всяка вечер ли припада , вчера пак четох същата новина :)
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви изследвания в затворническата болница?-кръвно, пулс,температура.
82
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На път е да се присъедини към другите неудобни(не че ми е симпатичен), ама голям мор настана-на Мишо Бирата женската, и още ще умират внезапно, Бойко така работи от 92.
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 111Виж в кое село беше на посещение *** и тогава говори кой какъв е.Има и снимки в днес.бъ-гъ.
80
3
 
9
 
! Отговори
Попи преди 11 години
бат Бойко като кръстника ги подкара за един ден митничари, галевци, трактори дали не е бил на кръщене през това време или сватба ли беше не се сещам
79
13
 
19
 
! Отговори
ало ало преди 11 години
да викнат ГОЦЕ ТРИПЕРА ДС ПРЕЗИДЕНТА масонското БКП да го напомпи, нали са ПОМАЦИ и двамата!!!!!
78
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAKVO ZNAEM ZA "TRAKTORA"?TOVA KOETO NI SE PODNASQ V "OBEKTIVNATA PRESA" E IZVESTNO. A KOGATO B.BORISOV E BIL S NEGO V EDNA FIRMA, KAKVO S "TURGUVALI"? A SUS ZLATKO BARETATA? KAKUV E BIL BEZNESA?? KOGATO BORISOV BE GLAVEN SEKRETAR KAKVO NAPRAVI SRE6TU TEZI PREDVARUITELNO OPREDELENI ZA PRESTUPNICI? NI6TO!!NE SE LI PITATE, KOLKO IMA ZA ZATVORA KATO BIV6I PRERMIERI, FINANSOVI MINISTRI,PREZIDENTI KOITO RAZBIHA BULGARIQ I Q DOKARAHA DO PROSE6KA TOQGA, DA E OT4AQNA I BEZ NADEJDA.ZA6TO NE SE RAZSLEDVAT
77
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам всички известни престъпници да са в затвора и по 5 пъти на ден да ни ги показват на живо какво правят,какво ядат и ......т.н
76
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ся остана да му излезнат и хемороиди кат тикви и цирка ще е пълен! егати и държавата! не можа да случи ни на управляващи, ни на бандюги!
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aleksei petrov, mom4e poma4e, zavarshil milizionersko u4ilishte v Pazargik, kadeto nai-redovno u4itelkite biaha onojdani ot vaspitanizite si i pod vdahnovenieto na vsi4ki tiq zennosti stanal nadejden potenzial na DS zashtoto na tqh takiva im triabvat- prosti selianduri, al4ni, motrensko jestoki i gotovi da prodadat sobstvenata si maika.
74
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Казваха ,че Ал.Петров е мостта нежду престъпността и политичаската власт.Щяха да бъдат разкрити мнооого престъпници облечени във власт.Празни приказки,сапунени балони и стигнахме до кривата круша.И селското момче стана най-големия виновник.А къде се другите, синчета на партийци,щерки на генерали и кой ли още не.Чисти като сълза на тибетски монах.
73
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този се мислеше че твърд ,като Кидонец...а е усра, кат мишка
72
2
 
32
 
! Отговори
Глас народен преди 11 години
Тракторното л*йне е само едно момче за мокри поръчки. ......Кога сляпата Темида ще се отърве от Главния Пазач на червените крадци , шумкарската издънка Велчев????Кога шефа на трактора , Триперливия собственик на мезонети у нас и в чужбина ще бъде проснат на пода ??
71
25
 
12
 
! Отговори
ПАШАТА преди 11 години
СИК е на власт! Да живеят групировките. Кой ми реже минуси ? Е сега ви е.... майката!Пак да гласувате за нас, ей! И кюфтета ще има, и к.... за десерт!