Алексей Петров припаднал снощи

Лекари ще разясняват дали симулира
Обновена: 5 май 2012 15:36 | 5 май 2012 10:42,
128
Алексей Петров припаднал снощи
Алексей Петров бе арестуван в съдебната зала. Снимка: Булфото

Алексей Петров е постъпил в лечебното заведение на Централния софийски затвор.

Лекарите на затвора му назначили изследвания, които да установят дали действително е болен или симулира.

Според информация на TV7 той е припаднал снощи, докато източници от Министерство на правосъдието, цитирани от БТА, твърдят, че Петров се е оплакал заради свои стари заболявания и заради това е преместен. Назначено му е лечение.

Още по темата
Подсъдимият по делото "Октопод" беше арестуван в съдебната зала, след като двама от свидетелите- Донка Митева и Пламен Устинов, обявиха, че са склонявани да лъжесвидетелстват и са заплашвани от него.

Прокуратурата обясни, че според вчерашните показания действията на Алексей Петров могат да се определят като склоняване към лъжесвидетелство и съществува вероятност да бъдат извършени престъпления срещу други свидетели.

Защитата обяви искането за промяна на мярката за неоснователно, тъй като не са налице никакви нови обстоятелства, на които да се основава това искане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
21
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ТОВА Е ЦЯЛ ЦИРК ,КОЙТО СЕ ИГРАЕ ВЪВ ИМЕТО НА ВЛАСТТА НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ.ТОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКО ДРУГО НИ Е В РЕД,ТА ТОВА НИ Е ОСТАНАЛО ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ.ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И ЗА ТЯХ СЪД НЯМА И САМО СИ ТЪРСЯТ НЯКАКВИ ПРАВИЛЕГИИ,КОИТО ГИ НЯМА И НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ИМАТ.ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ЗАЩОТО СА ПЪЛНИ *** И ПРОСТИ И САМО МИСЛЯТ ЗА СВОЯ ДЖОБ.ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА В БЪЛГАРИЯ,НЯМА ЛИ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЗА НАС.САМО ЗА ВЛАСТ СЕ ГОВОРИ
29
2
 
31
 
! Отговори
Бахти кенефа преди 11 години
Галевите наркодилъри - кандидат депутати, шефа на проститутките кандидат за президент......Мръсните пари им позволяват да купуват власт, влияние ,душик..........
28
1
 
34
 
! Отговори
Той преди 11 години
А този *** беше и кандидат за президент...
27
41
 
10
 
! Отговори
ГРЕБ=МАФИЯ преди 11 години
ТОВА,КОЕТО СТАВА ТЕЗИ ДНИ В БЪЛГАРИЯ,СЪС СИЛОВОТО ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА ЗА КОНФИСКАЦИЯТА НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО,ПОСТАНОВКАТА ЗА АРЕСТА НА ПЕТРОВ.ТОЗИ ПРИПАДЪК НЕ Е СЛУЧАЕН.СПОМНЯМЕ СИ,ЧЕ ПРИ ПРЕДИШНИЯ МУ АРЕСТ БЕШЕ МАЛТРЕТИРАН Е ВЕЧЕ АБСОЛЮТНО ФАШИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЕ ДАВАТ УКАЗАНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА СЪДА.СЪДЪТ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО Е ПРИТИСКАТ ОТ ЕДИН *** ФИЗКУЛТУРНИК,НА КОЙТО ТРУДНО МУ СЕ РАЗБИРА КАКВО ГОВОРИ.УОРЛИК СЕ НАВЪРТА НАОКОЛО И ДЪРЖИ РЪКАТА НА ПРОДАЖНИЦИТЕ.
26
4
 
35
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 11 години
Бе яз га ви разправях,че Бойко беше прав за лошия мат`риал вий минуси ми цвъкахте-а вижте сега ,че и мафията е фалшива бе...тез нежни мафиоти са неначекнаха да показват колко са велики а кат ги окаушат цирикат кат мишки,сами си припадат кат недоели,та кат`ги гледаш чак жал та фане...Абе я го вижте онова мюсли Садама бе-обесиха го и не гъкна,та даже ти иде да му ръкоплескаш а наш`те вагабонти кръс ги заболел,*** ги засърбел-се по болниците лежат-никаква мафиотска дисциплина немат-лош мат`риал бе!
25
2
 
16
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
работата е по проста - не си е взел дозата, защото не е очаквал.
24
3
 
29
 
! Отговори
666 преди 11 години
100/100 мутра симулант, номера е вечен !
23
2
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Той определено не е млад!
22
3
 
34
 
! Отговори
Гоцевица преди 11 години
Горкичкия много ми е жал за него. Миличкия дано да се оправи!
21
3
 
35
 
! Отговори
спиди преди 11 години
Егати и държавата дето сме,щом и този червей беше кандидат президент.Да гние в затвора.
20
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОСЛЕДЕН ХОД НА ОТЧАЯН МАФИОТ - стари болежки, лечения, санаториуми...
19
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо лекарите ,които твърдяха,че има нужда от 3 операции не са в затвора още ? нищо му няма на помака............
18
3
 
36
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
ГОЦЭ излезе от Президентството и "независимият" български съд запя друга песен, обърна резбата... Но по-добре късно, отколкото по-късно! В България все така стават хубавите работи - по най-кривия начин!!!
17
2
 
29
 
! Отговори
врачка преди 11 години
Черни тайни таи в душата си този човек и те го разяждат отвътре.Да не се прави на болен. Да ходи да се изповяда при поп, грешника.
16
2
 
27
 
! Отговори
Родната Темида преди 11 години
Недейте така бе, не злобейте, човека е много болен, сърби го ***, нарушени са му правата, недейте коментира начииииии, това е вмешателство в "работата" на съдебната системааа!!! Ние да не сме касапи! Ние сме милозливи и уважителни към бандитите! Ще видим дали ще пусне гювеч и после ще я смятаме дали да се правим на строги!
15
1
 
39
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Трактора бил болен и затова са го отвели в болница ? Да , бе , да !Всички си спомняме как преди около година и половина той твърдеше, че бил болен и е трябвало да си направи цели 3 операции, след което неговият Пенгезов го пусна да си отиде вкъщи ...Колко операции си направи Трактора , след като излезе от ареста ? Нито една ? Ами тогава ?
14
2
 
40
 
! Отговори
Голата И С Т И Н А преди 11 години
Защо е припаднал,защото с 5-*** си адвокати си беше повярвал мутрата_рекетьор че ще излезе на бял кон и ще може да направи партия и да влезе във властта,но уви Съда най после прие свидетелските показания за достоверни и приложи закона,този както каза неговия свидетел Донка Матова е рекетьор и мафиот и мястото му е в затвора,а тя му беше най верният свидетел и се обърна срещу него,защото я притискал с заплахи и то в присъствието на адвокатите му...
13
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да го пратят в Бразилия при кокаинчо,там бързо ще открият какво му е.
12
1
 
30
 
! Отговори
pisanka преди 11 години
трябва и приятелчето му рекетьорче жечко бонев да му прави компания
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви лекари ще установяват дали е симулирал? Предполагам същите като тримата ***, които се подписаха на медицинско, че Йоско не можел да седи на *** си, докато сливенските полицаи го хващали да се разкарва до София и обратно????Или като ония докторя от Бяла Слатина, дето издадоха фалшиви медицински на ***, които се жалвали от полицейско насиие????Докато докторята не почнат да търкат наровете и да ги поебават *** - няма да се оправим!!!!