Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!

Борис Велчев отказа да даде оценка на прокуратурата
Обновена: 30 авг 2012 15:07 | 30 авг 2012 12:17,
83
Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!
Снимка: архив, Булфото

Дейността на евентуалната престъпна група в България, свързана с хванатия кокаин на кораба "Свети Николай", ще бъде внимателно разследвана.

Така главният прокурор Борис Велчев коментира пред журналисти въпроса за задържаните у нас Руслан Колев и Дойчин Дойчев, които бяха обвинени като организатори на трафика на наркотика.

Още по темата


Екипажът на кораба беше задържан в Испания, след като на борда на плавателния съд бяха намерени три тона кокаин. Колев и Дойчев бяха арестувани у нас, но Специализираният съд ги освободи заради липса на доказателства за вината им.

Попитан какво означава евентуална престъпна група, главният прокурор заяви: "Ако има такава престъпна група".

Борис Велчев отказа да даде оценка на работата на прокуратурата у нас, като посочи, че предстои да се запознае с детайлите по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
За държавата Норвегия чувал ли си.Брейвик е осъден на максималното наказание - 21 години.
66
0
 
1
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Ами почвайте - едните са в Испания , а другите се връщат от посещение в Израел !
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе ,кой внася наркотика в България и кой го е внасял . И понеже е на високо ниво ,сега друг номер" Ако има " Чакайте ние в правотаздаването нямаме такава терминология " Престъпна Група" -това са си нашенци . Докъде стигнаха Испанците ? До лафа на Бойко - до под кривата. круша ?
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ami prastapnata grupa ste vie ti BORIS VEL4EV,CVETAN CVETANOV.BOIKO BORISOV. I O6TE DRUGI MAFIOTI POZNATI I NE POZNATI
63
0
 
5
 
! Отговори
"WAKE$HELP" преди 11 години
Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!
62
2
 
5
 
! Отговори
Правилния преди 11 години
Борис Велчев отказа да даде оценка на прокуратуратаПравилно, той няма нищо общо с прокуратурата, единственото е супер високата заплата, която получава, за да не прави нищо.
61
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 11 години
обзалагам се, че ще се установи че няма група. Със сигурност 1 човек си е поръчал 3 тона кокаин за лична употреба, натоварил го е на кораба и си го е подкарал към къщи. Добре че го задържаха испанците, иначе наште съвсем независими съдии щяха да му го върнат да си го употребява
60
1
 
9
 
! Отговори
краси преди 11 години
Велчев комуниста забрави за крадлата Масларова!Др.Велчев и подчинените му след катасрофата на бившия заместник министър на Милен Велчев Кр.Катев с двама загинали водят дело срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител и вече никой нищо не говори!Милен Велчив от яхтата в Монако играе карти с убития като куче Доктора.Милен Велчев дето превъртя външния дълг на РБ от долари в евро и държавата загуби един милиард!А икономисваме от болници ,училища,пенсии и детски градини!
59
0
 
7
 
! Отговори
e преди 11 години
Този-"нашия прокурор' най-после излезе да си покаже новия костюм и тридневната си брада"Ален Делон"но не смее да си върши работата,най-вероятно понеже и той като "вътрешния" е зависим от външни спътникови "Флашки"
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яснооо, вратичка за поредния "неизвестен извършител"
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кво би следвало да значи това ? да не би спонтанно някакси да е станало всичко ?или по-скоро би могло и да значи "абе знаем кои са, ама не ни отърва да ги споменаваме публично, камо ли да ги обвиняваме в нещо " ?
56
0
 
1
 
! Отговори
ANDRESHKO преди 11 години
NAI GOL.EMATA MAFIA E TAM V UPRAVLENIETO.I OZENKATA NA SADAT E USLOVNO.TOVA GO NEMA V NITO EDNA DARJAVA,KOETO E PRI NAS .VARNAHA NI 50 GOD.NAZAD.NEMA SVARSHVANE.DA MU MISLI NARODA.ZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .NEMA KONTROL NA SADA ZATOVA E TAKA.PRI PUTIN IMA KONTROL I VSI4KI SA NA MESTOTO SI .
55
2
 
8
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
,,Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!" Прекрасно казано.Иначе как да признае човека че я има и Бойко и Цецо са и тарторите? А така ,,Ами не открихме такава" и край!
54
1
 
8
 
! Отговори
мен преди 11 години
Ако има престъпна група? А, дали няма? Или има съмнения? А, престъпна амфетаминовагрупа има ли? И ако има, дали случайно някой с ивициали Б.Б. не е... ръководител, така да го кажем? Докога ще се чуди правосъдието, дали да нарече нешата с истинските им имена? Защото простолюдието отдавна знае кой и какво. Защото или бандитите ни са *** и прости като ***, или просто не им пука, защото правосъдието е тяхно? Май е второто, а? А, някои стигнаха и до ръководни длъжности в държавата... Май, нали?!
53
0
 
4
 
! Отговори
Endo преди 11 години
До 62-по-скоро си мисли-ехх къде ли е водката?И кво ме занимавате с тъпотий, много ясно няма виновни.Ама тоя път се ***, защото в случая е замесена дуга държава и сега нямат токова сили баш....
52
0
 
3
 
! Отговори
проКУРор преди 11 години
Ако евентуално има някакво престъпленийце, ние от прокуратурата ще напишем два листа хартия, ще ги пренесем през 7-8 стаи и после ще продължим да си редим пасиансите на компютъра.
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕХ КОЛКО СИЛНО СЕ Е ЗАМИСЛИЛ КАК МОЖЕ ТОЗИ КОКАИН ДА НЕ СЕ ДОСТАВИ В БЪЛГАРИЯ???
50
0
 
3
 
! Отговори
аналник преди 11 години
барманче с лице на дупе
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбирам от пправо но нека ни обесни как ще установиш ако не разследваш ,че има престъпна група????
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ах,този клоун със загрижената физиономия.....