Не сме камикадзета, а мирни граждани!

Около 200 души се събраха в Пазарджик на делото за радикален ислям
Обновена: 26 сеп 2012 15:10 | 26 сеп 2012 12:32,
304
Не сме камикадзета, а мирни граждани!
Снимка: БТА

Делото в Пазарджик за проповядване на радикален ислям на два пъти днес беше отложено за по няколко часа. Очаква се заседанието да започне в 14 часа.

Отлагането се наложи поради отсъствието на адвокат Хари Харалампиев, който защитава трима от подсъдимите.

Съдия Ивета Парпулова каза, че е получила уверение, че адвокатът ще се яви по-късно днес и заседанието ще може да започне.

Около 200 мюсюлмани отново се събраха пред Съдебната палата в Пазарджик в подкрепа на обвиняемите 13 души.

Делото се гледа при засилени мерки за сигурност.

Възродителният процес в България никога не е спирал, само са сменяни формите, заяви една от протестиращите пред Съдебната палата пред Дарик радио. „Мен ме боли, това са мои братя, приятели“, обясни жената.

Още по темата
„Ние не сме опасни, не сме камикадзета, ние сме обикновени мирни граждани на тази държава. Защо държавата плаши хората с нас?“, попита друг от събралите се.

Свидетелите от Пазарджик, които трябваше да бъдат разпитани днес, бяха освободени. На разположение остават свидетелите от Смолян и Благоевград.

Делото тръгна миналата седмица в Пазарджик. Пред съда са изправени 13 души, членове на нерегистрираната организация "Ал-Уакф ал-ислями". Тя е клон на едноименната саудитска фондация и е действала на територията на областите Смолян, Благоевград и Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
6
 
! Отговори
georgi преди 11 години
Лозунги- обърнеш ли ги замирисват на ислямче......
151
0
 
9
 
! Отговори
Румен Радикал преди 11 години
Виждал съм мюсюлмани, познавам мюсюлмани, говорил съм с мюсюлмани, но това са си живи ***! *** има един Бог, но не е нито Аллах, нито Господ. Техният бог е Далавер Сурнивлачев Търмъкрадев, повелител на принадената стока, бързите ръце и лепкавите пръсти.
150
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОАЕ са главните спонсори на на този вид ислям по целия свят. Волен споменаваше за хора спонсорирали екскурзии на абитуриенти от района на Гоце Делчев, с цел поклонничество.
149
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Орново евреите сме виновни за всичко.
148
3
 
4
 
! Отговори
до 191 преди 11 години
Ало Корана. Защо не уточняваш, че това са произведения на салфити и уахабити. Които пък са произведени в Саудитска Арабия. От кралското еврейско семейство, поставено от ротшилдови.Защо ни пробутваш еврейската ислямска секта и я приписваш на целия ислям.Защо такива безумия има в исляма само там, където има еврейска ислямска секта. Защо на другите места исляма е нормална религия.Защо не уточняваш това. То е много важно. Или целиш да ни промиеш мозците и да насъскаш християни срещу мюсюлмани.
147
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И така промениха етническата карта, защото сега ако решим да разрушим гетата по примера на Саркози и Оланд, ще скочат, че това не са ***, а мюсюлмани и ще го избият на религиозна нетърпимост. Ние вече сме в цайт нот, само защото някой ги похачеданчи и на нас години не ни дремеше какво правят. А те толкова са се вживяли в новата си роля с тея фереджета и бради, че скоро бурките ще са нормална гледка и в нашата държава. Свиквайте. Радикално? Не знам, но доста хитро, нови хиляди "правоверни".
146
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе хора това сацигани ,тия не са нито Български турци нито помаци ,те са бели и със правелни черти .Тия са пакистанци какво изобщо правят във България и кои ги е пуснал . Утре ще направят някоя беля и отиде коня у барата . Защо ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ОТНЕМА ГРАЖДАНСТВО ,ЗА КАКВО СА НИ ТИЯ ТАЛИБАНИ .
145
0
 
6
 
! Отговори
Синтия преди 11 години
във втората година от престоя ми повече от полувината от тях вече не се ръкуваха с мен,а момичетата влизаха в морето с дългите риби и забрадките.Само година две след като се върнах тук там станаха големите кланета буквално на интелегенция и трдиционните мюсюлмани.Много от моите ученици,които успяха да се спасят от кланетата с етагани ножове и пребиване с чукова ми писаха предимно от Тунис,която тогава все още беше светска държава и споделяха ужаса,който са преживели и безкрайното си съжаление.
144
0
 
3
 
! Отговори
до 172 преди 11 години
Ти що не се пробваш да влезеш в руската църква без забрадка? Или в грузинска православна? Ако си жена де.
143
1
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
ПРОМИТИ ФАНАТИЧНИ *** СЪД И ЗАТВОР И С ДВЕ ОЧИ ДЪРЖАВАТА ДА ГИ СЛЕДИ КАКВО ПРАВЯТ
142
1
 
0
 
! Отговори
до 187 преди 11 години
И какво искаш да кажеш с това, че не се разбра.
141
1
 
0
 
! Отговори
до 185 преди 11 години
кой ти я натрапва? Не ги гледай и толкова!
140
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Во Скопе има 27 амии и 15 цркви. Noment!
139
2
 
3
 
! Отговори
до 181 преди 11 години
Иска ти се евреин, да сме толкова изпаднали, иска ти се. Но не сме. Ако вие в Израел сте такива, в България не сме.Много ви се иска да ни окаляте и да ни изкарате ***, които вие можете великодушно да дойдете да управлявате, срещу еврейско-българска федерация. Ама няма как да стане.По-долни сте и от тези на снимката.
138
0
 
5
 
! Отговори
Синтия преди 11 години
Повярвайте в истинноста на това,което написах току що,защото в 1987 до 87 г. работих в Алжир,като учителка и с очите си видях как само за две години жизнерадостните весели и красиви момичета и момчета ,моите ученици,се превърнаха в затворени необщителни млади хора,момичетата със забрадки,а момчетата със едва наболи,поради възрастта им,но вече оформени бради по скулите без мустаци. Тези млади хора,които в първата година от престоя ми бяха общителни ,забавни ходиха на плаж по бански костюми,
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
religiqta e sazdadena za politi4eski celi.Ima edin nov film anglijski,v kojto agent na CRU presledva terorist i sled, kato ubiva terorista vigda kak negovite hora slagat bombata,togava agenta otiva pri darjavniq sekretar na USA,vse edno Killary i q ubiva.Prosto vsi4ko e izmama,a poneje arabite sa negramotni i zatova gi polzvat. imat edin,kojto e umen i kogoto slu6at i toj e agent na CRU,no te nebiha povqrvali,4e e predatel.prosto tova 6te se povtarq postoqnno dokato sa6testvuva FED i evrejskite8
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой да се заслуша в турските сериали като се абстрахира от българския превод,Всяко изречение съдържа "аллах-аллах".Защо ни натрапват религията си?
135
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На въпроса на журналистка от НоваТв, как и защо са пуснали бради и са станали толкова ревностни мюсюлмани, защо ходят с фереджета, *** от махалата в Пазарджик казаха " ами вие не ни искате, не ни каните във вашата църква, а те ни канят". Кои са "те"? Кой ходи и ги кани да стават мюсюлмани и нашите служби защо са си затваряли очите години и продължава да се мълчи по въпроса кой ги направи мюсюлмани? хората от снимката не са турци, не са и помаци, това са ***. А *** у нас са много.
134
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 11 години
129 добре го е казал. Само допълвам още едно нещо. При тях е грях да излъжеш мюсюлманин, но не е грях да излъжеш неверник. Даже е препоръчително. Затова винаги са били лукави и лъжливи, приспиват те с песнички, докато стане късно за реакция. В Милано поискали да им се построи още една джамия. Кмета отказал, но му отговорили - ще чакаме докато нашите деца станат мнозинство и ще си построят съвсем законно 100 джамии. Тактиката е да ползват оръжията на западната демокрация срещу самата нея.
133
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
176, те се учат бе, защо мислиш че са прости. напротив турците дават най големи рушвети за да изучат децата си. много от тях са вишисти. но това не ги прави по умни и в никакъв случай по малко фанатици