Цветанов в профил, анфас и с прякор в регистъра на МВР

Бившият МВР шеф се озова с полицейска регистрация
Обновена: 9 юли 2013 14:23 | 9 юли 2013 09:19,
274
Цветанов в профил, анфас и с прякор в регистъра на МВР
Снимка: вестник "Преса"

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално влезе в криминалния регистър на МВР и се сдоби с полицейско досие, съобщава в. "Преса".

Изданието публикува и снимки, даже пръстовите му отпечатъци -  като доказателство за информацията си.

Цветанов е бил извикан в столичната полиция вчера, където му е направена полицейска регистрация с вземане на отпечатъци, ДНК и снимки.

В нея се вписват и личните данни - имена, ЕГН, адрес, дата и място на раждане, гражданство, пол, прякор, особени белези, татуировки и други.

Трябва да се отбележи, че по стандартите на МВР всеки, който попадне в регистрите на полицията, се води "криминално проявен" независимо дали има влязла в сила присъда или не.

Зам.-председателят на ГЕРБ попада в регистрите заради повдигнатите му обвинения.

Прокуратурата вече му търси отговорност за неупражнен контрол над използването на СРС.

Още по темата
Държавното обвинение му подготвя и второ дело, което пък е за отказ от използване на СРС-та срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров.

Очаква се бившият МВР шеф да бъде привлечен като обвиняем по това дело утре, в 16.45 часа, когато е извикан на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
4
 
! Отговори
фсд преди 10 години
До КГБНещастник си ти блюдолизецо!Аман от такива ибрикчиѝ,които обожават да лижат задниците на двамата си господари от герб!
215
2
 
10
 
! Отговори
Ладо преди 10 години
Интересно - сакото му е веднъж с ляво, веднъж с дясно закопчаване...Нескопосан колаж, пичове, лъжат.
214
11
 
6
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Като гледам всички които имат власт и партиите които не са в парламента са срещу ГЕРБ и най вече срещу Цветанов. Явно докато бяха на власт ГЕРБ объркаха сметките на всички, особено Цветанов с операциите по задържането на Крокодилите, Наглите, Октопода, Килърите и други операции по контрабандата и наркотиците. И сега се мъчат да изсмучат от пръстите си някакво обвинение, като това последното, с което ще предизвикат смях пред народа. А по повод решението на Конституционният съд за изборите мисля, че друго решение не очаквах, защото, ако бяха касирали изборите трябваше да снемат имунитета на Цаца
213
3
 
11
 
! Отговори
Накъде преди 10 години
Купиха им две бронирани коли за около 1 милион на Цветанов и Борисов да ги пазят от "народната любов".Но от доскоро подчиненото му министерство явно не можа да се опазиТолкова ли нямаше за какво да даде ГЕРБ тези пари.Малко ли социални домове има.В момента е пълна анархия.Не искаме едните,но ревем и от другите.Явно само господ може да ни помогне,но той отдаван вече не е българин.
212
13
 
20
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
Много му отива портрета :) . От кога искам да му видя тази снимка - доживях !
211
12
 
15
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
Много му отива портрета :) . От кога искам да му видя тази снимка - доживях !
210
16
 
16
 
! Отговори
КГБ преди 10 години
В момента ви управляват точно тези които заслужавате. *** народ, слаба държава. Пълни *** сте вие българите! Водят ви за носа както им е изгодно на ***. Заслужавате съдбата си и не се оплаквайте за мизерния си жалък живот който водите. Крадливо и мързеливо племе, което само ще се заличи от лицето на земята. Нещастници.
209
11
 
5
 
! Отговори
Алеко преди 10 години
Червените сайтове си личат по заглавията. Никаква полицейска регистрация няма. Журналистите да бяха попитали в МВР. Той е отказал и очевидно е, че материалите в червените сайтове и вестници са били подготвени предварително. Както някои от същите медии станаха за смях като обявиха Бозов за кмет на Варна. Да, ама не!
208
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не го проснаха на земята както правиха зрелищните операции ? И между другото тая снимка е най добрата която може да се направи на физкултурника.
207
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До az тя работата им се вижда навсякъде- държавния резерв, здравната каса, професионалните пенсионни фондове, калинки, авиоотряди, военни самолети и вертолети и още много други "работи" .
206
19
 
21
 
! Отговори
az преди 10 години
в целия преход ГЕРБ бяха най-работещата партия.да вкарат Пеевски в затвора
205
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Убавец!! Другите престъпници много ша го аресат !!Забравили са да му дадат да държи табелка с номерче 6Цвъ Цвъ най-после при приятелчетата си от пандиза,ще се види със стари авериОбаче не го разделяйте от Боко Будиста!! И двамата от Братя Борисови трябва да са в панделата!!Цвъ Цвъ ще купи изборите,за да го направят кралицата на затвора
204
7
 
23
 
! Отговори
Обикновен преди 10 години
Всичко ще се върне, другари.
203
4
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Браво Цветанов! Интересно, но нищочне намирам за Ивелин Банев в този сайт! Още веднъж: добра работа Цецо! Адмирации.
202
3
 
16
 
! Отговори
Аман от шарани! преди 10 години
Не виждате ли, че е един исъщи кадър, обърнат огледално! Аман от шарани! Аман от елементарни манипулации!
201
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦВЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР СЕГА ДА ЗАПОЧВА ДА ПИЩИ КОЛКО РАБОТА Е СВЪРШИЛ ЗА 3.5 ГОД. НАГЛИ МАГЛИ ОТВИЛИЧАНИЯ НЕГОВИТЕ ПАРТНИОРИ ОТ ЦРУ И ТАКА НАТАТЪК И СЕ ДЪВЧЕ ЕДНО И СЪЩО ДО КОГА БЕ ЦВЪРРРРРРРРРРР....
200
9
 
18
 
! Отговори
прякора преди 10 години
Видял Дянков-Цайсера ,че Цецо пиел чаша сок със сламка и му казал: Цветанов не си прави клизма на обществено място! И така Цветанов станал Цецо *** и профил и в анфас.
199
5
 
27
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Каква ирония на съдбата. Човекът, който щедро злоупотребяваше с израза "криминално проявен" , вече е "криминално проявен"."Днес в парламента криминално проявеният ЦЦ размени остри реплики с криминално проявения ВС на тема криминално проявения шев на БЕХ - ГХ, назначен от БСП).Каква държава, каква държавност!
198
11
 
17
 
! Отговори
stoian79 преди 10 години
CVETAN CVETANOV-PRESTAPNIK. I KATO ISTINSKI PRESTAPNIK DA PADNE NA PODA PO O4I ZA AREST.
197
19
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е най после започна истинската операция НАГЛИТЕ Сега само требва да я довършат като ги затворат начело с боко и другата герберска крадлива пасмина