Задържаха още двама за побоя над Метин в София

Единият има криминални регистрации за кражба и хулиганство
Обновена: 11 ное 2013 14:12 | 11 ное 2013 11:42,
65
Задържаха още двама за побоя над Метин в София
Снимка: архив Булфото

Задържани са още двама мъже, участвали в нападението на ул. „Пиротска” в събота вечерта, съобщиха от полицията. 26-годишните Н.Т. и Д.М. живеят в столицата и са задържани за 24 часа.

Още по темата

В събота вечерта българин от турски произход беше зверски пребит на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил". Вечерта на нападението бяха задържани други двама. На тях е наложена мярка за неотклонение 72 часа.

Н.Т. е открит в центъра на столицата, а малко по-късно, в района на ж.к.”Люлин”, е задържан и четвъртият заподозрян за участие в инцидента - Д.М. /26 г./. Той има регистрации за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, кражба и футболно хулиганство. Предстоят доклад на материалите в прокуратурата. Работата на полицията продължава. На първите двама нападатели И.Т. /28 г./ и М.М. /29 г./ е повдигнато обвинение за опит за убийство.

Както Dnes.bg вече писа, пострадалият Метин беше зверски пребит в центъра на столицата от група мъже. Преди това те се опитали да проникнат в бежански център на близо. Българинът с турски произход е в кома и е на лечение във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
18
 
21
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Брей това МВР, да му се ненадяваш. Като наръгаха българката гръцките полицаи ни свършиха работата, ама за някакъв бит *** веднага изловиха българите. Българското МВР май не служи на българите!
17
10
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
"...за побоя над Метин..."Ех, Папазова, Папазова, баща ли ти е Метин, мъж ли ти е, че го наричаш със собственото му име? Трябвали всички ад знаем Метин? Хайде обратно на бостана, където може би сте си играли с Метин като деца.
16
7
 
28
 
! Отговори
Алдин преди 10 години
Ами тия фашаги кво правят пред джамията да бият невинни хора.Като има престъпници по селата там да ходят.Това ли им е оправданието-НА ДРЪВНИКА!
15
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bulgarite kradat parite ot danici, koito nie balamite im plashtame za da ni upravliavat. Svirshete si rabotata chengeya. Ne mi visete po sajtovete denonoshtno. Porastnaha vi ushite veche.
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mnogo seriozno ochakvame efectivni prisadi za vashte maykuni, koito prebiha Mete na verska osnova I na nacionalisticheska. Do petik! Ako ste smeli ne pravete nishto kakto obiknoveno. Otgovor shte ima, kakiv shte e zavisi ot sida.
13
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Некадърници, един *** не могат да пречукат без да ги хванат!
12
3
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
nima trqbva da pochvame da se biem nared.....kakva e tazi omraza sreshtu turcite....... sega i v Turciq da pochnat da biqt bılgarite i dokıde shte se stigne...... kakva e vinata na Metin...... da kajat tezi koito sa go bili...... neka da tırpqt zaslujenoto nakazanie...za da razberat cge e greshka tova koeto sa napravili
11
2
 
26
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
Тоя Метин какво е направил, че са го пребили? Ако бяха хванали Аладин преди да избяга в Гърция, тогава нямаше да има проблем. Сега обаче стана кофти ситуация.
10
3
 
44
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Кога ще задържат и тези за побоя на другия Метин-на конференцията на ДПС?
9
13
 
35
 
! Отговори
с преди 10 години
Типично поведение за предсавители на утрепко-фашистката фауна. Няколко обърснати *** бият един човек. С такива действия може само още повече да се навреди на положението и по никой начин да се помогне. Бежанците се превърнаха в проблем от кретеническите ни политици. Те допуснаха да се захванат с нещо, за което нямат нито капацитет, нито акъл да се справят.И сега патриотините, доста по-долни и смешни от тея, дето Ботев описва, си мислят, че елементарния бой ще оправи родината. Глупци.
8
11
 
39
 
! Отговори
4и4и преди 10 години
Ефективни присъди за тези хулигани! Поне по 2 години в затвора. Това са доказно безмозъчни ***, които разбират само и единствено от силна ръка. Ефективна присъда за алжиреца, ефективна присъда и за тези ***. Трябва да стане ясно, че законът е над всички..без значение дали са с бял, черен,жълт или кафяв цвят на кожата, христяни или мюсулмани.. все тая - никой няма право да бие, мушка и тормози друго човешко същество в 21 век.МВР има достатъчно хора да насити районите с пешаци полицаи.
7
5
 
19
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
До СалахадинОчевидно този, който наръга момичето ти е идол, щом си се кръстил на него. Вие мюслитата обичате да си помагате в престъпленията.
6
10
 
25
 
! Отговори
4и4и преди 10 години
предлагам *** ултраси да бъдат настанени в пансиона на пиротка при арабелите.за 1 седмица!
5
8
 
31
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
""Едно е да се бият разни имиграти и пришълци, друго е да се нападат брутално български турци, защото това може да доведе до гражданска война. ""........................................................................................................................................ами - не, ... едно и също нещо е !Никой няма право да напада и бие никого !Но това е твърде сложно за рептил като тебе.
4
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, война ще доведе. Ние сме живяли столетия заедно, пием си ракията заедно и така сме се омешали. Ей на тоз Метин дъщеря му се казва Преслава. И жена му е с българско име. Искаме всички да живеем по-добре. И те са хора и ние сме. Нямаме какво да делим. ДПС-то ни дели нарочно, защото слаб народ, слаба държава, слаби протести и всеки тегли каруцата в своята посока. А политиците имат интерес. Дано се оправи човекът. Някои наистина не мислят преди да действат, пък и пияни.
3
45
 
13
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Настояваме незабавно мочмчетата да бъдат освободени.
2
44
 
10
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Настояваме незабавно мочмчетата да бъдат освободени.
1
11
 
27
 
! Отговори
? преди 10 години
Едно е да се бият разни имиграти и пришълци, друго е да се нападат брутално български турци, защото това може да доведе до гражданска война.