Задържаха още двама за побоя над Метин в София

Единият има криминални регистрации за кражба и хулиганство
Обновена: 11 ное 2013 14:12 | 11 ное 2013 11:42,
65
Задържаха още двама за побоя над Метин в София
Снимка: архив Булфото

Задържани са още двама мъже, участвали в нападението на ул. „Пиротска” в събота вечерта, съобщиха от полицията. 26-годишните Н.Т. и Д.М. живеят в столицата и са задържани за 24 часа.

Още по темата

В събота вечерта българин от турски произход беше зверски пребит на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил". Вечерта на нападението бяха задържани други двама. На тях е наложена мярка за неотклонение 72 часа.

Н.Т. е открит в центъра на столицата, а малко по-късно, в района на ж.к.”Люлин”, е задържан и четвъртият заподозрян за участие в инцидента - Д.М. /26 г./. Той има регистрации за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, кражба и футболно хулиганство. Предстоят доклад на материалите в прокуратурата. Работата на полицията продължава. На първите двама нападатели И.Т. /28 г./ и М.М. /29 г./ е повдигнато обвинение за опит за убийство.

Както Dnes.bg вече писа, пострадалият Метин беше зверски пребит в центъра на столицата от група мъже. Преди това те се опитали да проникнат в бежански център на близо. Българинът с турски произход е в кома и е на лечение във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
29
 
! Отговори
intelliROM преди 10 години
Защо такива *** са на свобода...
37
5
 
12
 
! Отговори
Моля? преди 10 години
На ъгъла на Самуил и Пиротска??? Без да съм софиянец знам, че тези улици са успоредни, т.е. НЯМА "ъгъл" между тях! Аман от провинциалисти, които се ръгат да стоят по София за да не се връщат по селата и лижат *** за да останат в столицата. А и журналисти се пишат...
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До сАбсолютно си прав, човече!
35
11
 
6
 
! Отговори
Димитър Атанасов - К преди 10 години
До АнонименЕй, кадърния, я *** посред бял ден в турско село, че да се правиш на герой. Ще те целуват *** и баща ти без глава.
34
4
 
6
 
! Отговори
Димитър Атанасов - К преди 10 години
До ?"Едно е да се бият разни българи, а съвсем друго е да се бият германци" - казал германеца и пребил придошлия от България в Германия. Авно, не си с мозъка добре! Ама не си само ти, така че продължавай!
33
3
 
6
 
! Отговори
rado преди 10 години
До Анонименkakvo zna4enie ima kakyv e, i toi e 4ovek,dobre e i ti da yadesh edin perdah ta da spresh da nasajdash omraza mejdu horata ,mejdu drugoto, tsiganite jiveyat na tazi teritoria mnogo vekove kato bulgarite,no otnoshenieto kym tiah gi e ozverilo,......
32
3
 
4
 
! Отговори
rado преди 10 години
До Siderovoshte kakva svoboda iskash be maimun,niakoi spira li te da pravish kakvoto iskash.Vie samite ne znaete kakvo iskate,mamini izrod4eta
31
1
 
6
 
! Отговори
Sinbad преди 10 години
До СалахадинСало. Салоо. Внимавай да не те объркат и теб с арабин по нощите, такива *** комплексари. Виж няма да има кой да пише *** коментари.
30
4
 
36
 
! Отговори
Варненец преди 10 години
До уменДядо на времето казваше: гледай да имаш за комшия турчин, защото ако тръгнат да те колят през нощта само турчина ще ти помогне, българина ще бяга! Дядо беше българин! Аз също!
29
5
 
17
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
До Джедай Мастър Бих искал да те питам и не само тебе, а повечето във форума, нещо направил ли ти е този човек? Познаваш ли го? Повечето се представяте като големи родолюбци, но всъщност сте едни големи егоисти!!! Замислял ли си се какво се случва с нашите сънародници в населените места с по голям % етнически Българи а? Защото аз знам!!! Омразата поражда омраза, Насилието поражда насилие!
28
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКЪВ ТУРЧИН Е ТОЯ БЕ ЧОВЕКА СИ Е НОТАРИАЛЕН *** -НЕ ГО ОБИЖДАЙТЕ.
27
3
 
11
 
! Отговори
smaZanGuLub преди 10 години
Преди да стане тотален курник и всеки да плямпа срещу другият и да убива искам ясно да напомня къде живеем и също така, че нищо което е довеждано до крайност не е успявало, а затова има политика и хора които уж са "компетентни". Без емигранти и чужденци много много от големите фирми няма да ги има, защото наще преАтели във властта крадът като за последно. От ситуацията в момента също така някой извлича дивиденти! Демек скинарите бият напразно, защото това няма да ни оправи родината.
26
15
 
17
 
! Отговори
УМЕН преди 10 години
А кога ще започнат да задържат *** (турците) които ежедневно тероризират пенсионерите по цяла БЪЛГАРИЯ
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Edin den Kato chakah na svetofarite , edna vazrastna baba sashto chakashe , qvno s vnucheto si , detenceto mardashe na lqvo i dqsno , staricata se iskreshtq , ako prodaljaval taka parvolacheto shtqla da go dade na *** a maikata na deteto na turcite , e taka vi plashat i vaspitavat ot malki ! Ami normalno e dase razvajdat skinarcheta !
24
5
 
27
 
! Отговори
alcapitan преди 10 години
Понеже вършат кви ли не престъпления, като малки и държавата не ги осъжда, понеже били малолетни тия изверги по мачовете, като пораснат стават откровенни престъпници, които оправдават болните си ненормални действия с тоя *** Волен и някъв измислен национализъм. Били сме на 3 морета...боже колко сме велик народ - толкова велик че повечето ще пукнат от глад и студ тая зима! И за да не виждаме как се избиваме и сами се крадем ни настройват да трепем хора, щот били по-черни или некви там си...
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хулиганска проява с опит за убийство - от 15 до 20 години лишаване от свобада.Честито! Къде обаче ще им се търси толкова кадърен доктор да успее да им закърпи задни..те
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ги пратят в обща килия с тумба ***
21
11
 
7
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
До Алдиналдин който нож вади от нож умира по кротко и тихо момчето не е бито нарочно да няма пак голяма екскурзия до Анадола още помниш как кюрдите ви уважиха до 9-то коляно
20
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи ко? *** дето наръга момичето като коледно прасе не можаха да го хванат, а на някаква *** и били 2 шамара и изпоарестуваха държавата. Явно наистина ги готвят за електорат.
19
20
 
11
 
! Отговори
Siderov преди 10 години
Svoboda za vsicki nationalisti,smart za predatelite