Спецекип проверява имотите на Богомил Манчев

Под лупата на проверката са доходите и разходите и на семейството му
Обновена: 1 дек 2013 11:22 | 1 дек 2013 11:15, Камелия Цветанова
24
Спецекип проверява имотите на Богомил Манчев
Снимка: Булфото, архив

Съвместен екип на прокуратурата и Комисията срещу незаконното богатство подхваща имотите на собственика на „Риск инженеринг” Богомил Манчев, на бившите шефове на НЕК Крум Атанасов и Иво Лефтеров, както и на изпълнителния директор на „Уорли Парсънс” Събин Събинов.

Манчев е на свобода под парична гаранция от половин милион лева.

Още по темата

През октомври те бяха обвинени за изплатените над 8 млн. лева по проекта за АЕЦ „Белене” след замразяването му от кабинета „Борисов” и парламента. Съвместният екип е създаден на 29 ноември, пише в. „Преса”, позовавайки се на информация от шефа на Комисията за незаконното богатство Пламен Георгиев.

Това се случва за втори път - първият бе по делото срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков, обвинени в пране на пари.

Заради обемната информация по „енергийното дело” в екипа влизат четирима инспектори - двама юристи и двама икономисти, каза Пламен Георгиев.

Под лупата на проверката са доходите и разходите на обвиняемите и членовете на техните семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
pantudi преди 10 години
Не съм баба Ванга но мога да пророкувам - осъден няма да има!
11
0
 
5
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Вяpватe ли ? Xa ! Вяpвайте !! Kolko kradci na narodni pari do dnes sa v zatvora ? NIKOLKO !Вяpватe ли ?
10
3
 
2
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
СЪСЕЛА прецака ТИКВАТА...В следващия епизод идват комуниздите и разсрелват всички....
9
1
 
6
 
! Отговори
запознат преди 10 години
Богомил Манчев открадна за 15 години заедно с Румен Овчаров и други комунисти над 1 милиард лева. Ако не беше онзи *** Гамизов да разкрие съществуването на енергойна мафия, защото Богомил Манчев заплашваше да отвлече децата му, ако не се махне с японците от Марица Изток 2, никога нямаше нищо да му се случи на този. Но след като всичко излезе на яве, сега е късно и гущера си реже опашката.
8
1
 
3
 
! Отговори
Богомил Манчев преди 10 години
Престанете с вашите глупости.Да ви приличам на престъпник на снимката?Аз съм интелигентен,възпитан и много обширен в приказките си за *** като вас.Чудя се как преди 15 години за вас бях неприкосновен докато лаехте да си пият хапчетата по тези които искаха радикално възмездие от такива бизнесмени като мен на прехода,а днес вярвате на тези с хапчетата и реалният текст,а не на мойте възпитани и Европейски безмисленни думички.Ако продължавате да вярвате на радикални Лидери може и Затвор за Нас!
7
3
 
4
 
! Отговори
ВМ преди 10 години
Комустите реваха от бб и цц, ама сега правят същите неща. Ше ударим тука едни неудобни бизнесмени, за да дадем баница на нашти бизнесмени... И всичко това с нашите пари се прави!!!
6
0
 
10
 
! Отговори
е и какво преди 10 години
Е, и да установят несъотватствие какво ще му направят? Каквото направиха на Софиянски,на Ковачки ,на Вальо топлото,,на батко и братко? Докато има такъв "независим" съд,ще има и такива вечно вземащи,нищо неправещи олигарси.
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Самозабравиха се.Явно на България и е необходим нов Девети септември,нов Народен съд,нови Лагери.ЖАЛКО!!!Компхромиса е нова национализация,изземване на незаконното имущество и средства,отнемане на гражданство и още по-строги мерки срещу престъпниците с бели якички.Ако в САЩ направиш и най-малкото престъпление,отговорът на ИСТИНСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА е ДИРЕКТНО В ПАНДЕЛАТА и връщане с лихвите на всичко ограбено,незаконно придобито и т.н.Б,ах ти европейската ДЕМОКРАТОКРАЦИЯ.
4
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪСЕЛА СЕ ОПИТВА ДА ПРИЛАПА ЕНЕРГЕТИКАТА.
3
3
 
3
 
! Отговори
nedelino преди 10 години
Da razsledvat I kmeta na nedelino Beshirov, Manchev mu e zet
2
0
 
31
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Почнаха да подхвърлят на лъвовете (разбирай - народа), по някоя и друга неудобна рибка, ама големите риби още са си на свобода...
1
0
 
48
 
! Отговори
100% преди 10 години
АКО СЕ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ НА МУШИНГЕРИТЕ , ЩЕ ДАВАМЕ ЗАЕМИ НА САЩ И ЕС. !!!