Домашен арест за шофьора, блъснал 4-годишния Паоло

Георги Сапунджиев запази мълчание пред съда
Обновена: 6 юни 2014 17:24 | 6 юни 2014 17:24, Красимир Ангелов
147
Домашен арест за шофьора, блъснал 4-годишния Паоло
Георги Сапунджиев остава под домашен арест. Снимка: БТА

Окръжният съд в Стара Загора постанови мярка "домашен арест" за Георги Сапунджиев, който в понеделник вечер блъсна и уби 4-годишния Паоло на пешеходната зона в Стара Загора. Това стана на заседание на съда днес следобед.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Апелативния съд в Пловдив. Прокурорът обяви пред журналисти, че може да обжалва едва когато прочете мотивите на съда.

Още по темата
Днес Георги Сапунджиев е изписан от болницата и с прокурорско разпореждане е приведен в ареста.

Адвокатът на обвиняемия Георги Георгиев съобщи, че клиентът му трябва незабавно да бъде опериран, защото има риск да загуби слуха с лявото си ухо.

В съдебната зала бе представена и медицинската епикриза от отделението по Неврохирургия, където Сапунджиев беше настанен. Според документа той се намира в добро общо състояние.

Обвиняемият запази пълно мълчание пред съда и не коментира случилото се.

Както Dnes.bg съобщи, 44-годишният бизнесмен Георги Сапунджиев блъсна 4-годишния Паоло по време на маневра в пешеходна зона в Стара Загора пред очите на родителите му.

Детето карало колело със сестричката си на главната улица в града в близост до училище "Васил Левски".

Същевременно стана ясно, че още няколко града ще се включат към обявения за утре "Мълчалив поход на живота”. Шестията ще се проведат на 7 юни от 11 часа в София, Стара Загора, Варна, Бургас, Пловдив, Разград, Банско, Благоевград, Русе, Плевен, Габрово, Пазарджик, Сливен, Раднево, Перник, Шумен, Ямбол и Велико Търново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Същото ще се се случи съвсем скоро и по алеите на Борисовата градина където клонинги на сапунджиев се правят на шумахер между деца на колела и майки с колички.
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Типична МУТРА УБИЕЦ !
5
3
 
10
 
! Отговори
ссс преди 9 години
до gerbistИ аз няма да съм виновен, като ти спраскам кратуната,просто защото ми се е сторило ,че е тиква.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ясно, нали е куманизки крадец, а вече и убиец. Сега бащата да му прегризе гръцмуля, като по този начин ще му спаси слуха от влошаване.
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 2:Иронията ти е на място, но само защото става дума за пешеходна зона. ако не беше, тогава да, наистина случват се такива нещастия и не трябва да се иска отмъщение само защото човек е сгрешил. Но да, този случай не е такъв
2
55
 
4
 
! Отговори
gerbist преди 9 години
Човекът не е виновен, какво да направи като детито е карало колело на пътя?Ами не може всичко да се гледа, не го е видял, случват се и такива работи.Не може сега да искат да му зачернят живота, човека все пак има бизнес, не е справедливо да го съдят за злополуката.
1
7
 
24
 
! Отговори
ТЕНЧО преди 9 години
"БЛЪСНАЛ"??????????? А ЗАЩО НЕ "УБИЛ"??? И ВСЕ ТАЯ ОТ ПРИСЪДАТА