Домашен арест за шофьора, блъснал 4-годишния Паоло

Георги Сапунджиев запази мълчание пред съда
Обновена: 6 юни 2014 17:24 | 6 юни 2014 17:24, Красимир Ангелов
147
Домашен арест за шофьора, блъснал 4-годишния Паоло
Георги Сапунджиев остава под домашен арест. Снимка: БТА

Окръжният съд в Стара Загора постанови мярка "домашен арест" за Георги Сапунджиев, който в понеделник вечер блъсна и уби 4-годишния Паоло на пешеходната зона в Стара Загора. Това стана на заседание на съда днес следобед.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Апелативния съд в Пловдив. Прокурорът обяви пред журналисти, че може да обжалва едва когато прочете мотивите на съда.

Още по темата
Днес Георги Сапунджиев е изписан от болницата и с прокурорско разпореждане е приведен в ареста.

Адвокатът на обвиняемия Георги Георгиев съобщи, че клиентът му трябва незабавно да бъде опериран, защото има риск да загуби слуха с лявото си ухо.

В съдебната зала бе представена и медицинската епикриза от отделението по Неврохирургия, където Сапунджиев беше настанен. Според документа той се намира в добро общо състояние.

Обвиняемият запази пълно мълчание пред съда и не коментира случилото се.

Както Dnes.bg съобщи, 44-годишният бизнесмен Георги Сапунджиев блъсна 4-годишния Паоло по време на маневра в пешеходна зона в Стара Загора пред очите на родителите му.

Детето карало колело със сестричката си на главната улица в града в близост до училище "Васил Левски".

Същевременно стана ясно, че още няколко града ще се включат към обявения за утре "Мълчалив поход на живота”. Шестията ще се проведат на 7 юни от 11 часа в София, Стара Загора, Варна, Бургас, Пловдив, Разград, Банско, Благоевград, Русе, Плевен, Габрово, Пазарджик, Сливен, Раднево, Перник, Шумен, Ямбол и Велико Търново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
19
 
! Отговори
Ако беше...ром преди 9 години
... щяхте ли да публикувате снимката?!(в никакъв случай не го защитавам, просто се сетих...)ПОКЛОН ПРЕД МАЛКАТА ДУШИЧКА! ДА ПОЧИВА В МИР!
26
2
 
41
 
! Отговори
ппанцхо преди 9 години
Човекът Сапуджиев е нормален-нито добър нито лош.Потресаващ за мен е факта,чее направил обръщане на скорост с двутонен стар джип на главната улица в час когато има най-много хора.Не е нужно да си експерт по криминалистика =за да видиш очевидното.Убиецо,покай се и потърси сам наказането си,а не се крий.Извършил си едно от най страшните престъпления.осъзнай го!Не си трепери за кожата,тям вече не струва пукната пара.приеми вината си,за да останеш човек.
25
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАКВО Е ПРАВЕЛ БАЩАТА НА ДЕТЕНЦЕТО КЪДЕ Е ГЛЕДАЛ ЧЕ НЕ ГО Е УБИЛ НА МЯСТО? ДАНО НИКОГА НЕ МИ СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО ЧЕ ЩЕ ГО УБИЯ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО. ТАКИВА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ТЪПЧАТ ЗЕМЯТА. ЗАЩОТО АКО НЕ ГО УБИЯ УТРЕ ТОЗИ ЩЕ УБИЕ ОЩЕ НЕВИННИ ХОРА. КАТО ЗНАМ КАКВА ПРАВОСЪДНА СИТЕМА ИМАМЕ В БГ ТОЗИ НЯМА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА. ЩЕ МИНЕ С УСЛОВНА. ЗАТОВА БАЩАТА НА ДЕТЕНЦЕТО ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА РАЗДАДЕ ПРАВОСЪДИЕ.
24
2
 
12
 
! Отговори
А какво преди 9 години
стана с Максим Стависки, дето беше човек на гоцето!?
23
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам, че интелектът крещи в него.. Едва ли някога ще осъзнае какво е направил. Сигурно ще си измисли хиляди начини да се оправдава вътрешно. Самонадеян ***, превърнал се в убиец. Не ми е жал за такива. Пфу..
22
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Публичен линч за този ***!!! Не разбирам защо позволяваме това да се случва... :( В коя нормална държава се отсъжда на детеубиец домашен арест!? - в никоя ! Смъртна присъда за тоя, или не е хуманно? А хуманно ли е някой да избива децата ни? Народе спиш! А съдията кой знае колко парички лапна ... ама нищо там горе сметката се трупа, да не се чуди защо му се случват лоши неща в бъдеще! Милото детенце дано почива в мир и най-искрени съболезнования за родителите!!!
21
1
 
25
 
! Отговори
Гочо преди 9 години
Уж комоцио получил от удари с камък,къде са му раните на бръснатата глава.Ще стане така,че той ще излезе жертвата,а не малката ,невинна душица,чийто живот отне.Сега ще се раздават пачки на съдии и прокурори и ще го пуснат да си лекува стреса - нещо нормално в нашата държава.
20
1
 
21
 
! Отговори
оле преди 9 години
Какво е загубата на слуха на едното ухо в сравнение със загубата на дете?Тоя е много нагъл!Но Господ гледа и рано или късно връща, там където най-боли, на най-милото.
19
1
 
21
 
! Отговори
ppanch преди 9 години
Познавам човека и искам да се обърна към него:***,ти си убиец...на невинно детенце.Осъзнай факта,че ти се полага наказание и тръси изкупление на вината си.Неквсеки,който мине през мчстото на убийството види какво е направил този наглец-маневра през главната открай до край на скорост,между хората.Нагъл убиец...Убиец-как и кой да му го набие в главата?Какво наказание би изкупило тази огромна вина?
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Домашен арест за убийство? Има ли въобще закони в тая държава? Абсолютна безнаказаност дори за най-тежките престъпления! Едни крадат милиони и живеят охолно, други убиват. И двата вида остават безнаказани, защо?
17
1
 
9
 
! Отговори
Александър преди 9 години
До ПичПо точно казано не може да и да бъде .Докато не се обесят корумпираните и нагли съдии прокурори и цялата *** от съдебната система не ни чакат добри дни. Дано децата и внуците на тази съдебна пасмина изпука от свръхдоза !
16
1
 
5
 
! Отговори
теляк преди 9 години
мисля ,че е акт на човешко милосърдие на Сапунджиев да му се осигури достатъчно количество ***,кокето да му послужи в панделата...и той е човек!
15
1
 
25
 
! Отговори
Ливада преди 9 години
Ох, не е хубаво да се говори (пише в случая) така, но дано се намерят достатъчно умни мъже от фамилията на Паоло...Сигурна съм, че те ще знаят какво да направят и как.
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен000 преди 9 години
Дори с анцуг отишъл в съда...Този гнусен селянин заслужава публичен разстрел за това деяние. Законите в България за съжаление ги няма, но искрено се надявам справедливостта по един или друг начин да го застигне. Дано го убият бавно и мъчително !
13
1
 
13
 
! Отговори
81 преди 9 години
До gerbist Детето е сгазено на пешеходната зона, където е забранено движението на автомобили, ЗАБРАНЕНО !!!! И по тъпо изказване не съм чела- "Ами не може всичко да се гледа, не го е видял, случват се и такива работи.Не може сега да искат да му зачернят живота, човека все пак има бизнес, не е справедливо да го съдят за злополуката" Ти сериозно ли ?!?! Имал бизнес. Ами детето, това е човешки живот, майната му на бизнеса. Нямам думи !!!
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе що им се връзвате на троловете на бсп.....те обикновено слагат някакъв ник от сорта на gerbistи пускат провокиращи коментари ,да дразнят хората...един вид : вижте ги тези от герб какви са гадове....това в много коментари съм го забелязал
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е пълна с такива бабаити. Проблема не е, че има *** като този, проблема е, че манталитета ни е бабаитски, чалго-мутро културата е на почит. Всеки иска да е тарикат и е най-големия пич. И това идва от най-високо ниво в тази държава, управниците ни са с изключително ниска култура и интелигентност! Рибата смърди откъм главата!
10
4
 
5
 
! Отговори
хамърхед преди 9 години
Писна ми *** *** да пишат коментари,дано ви хване разстройство другари платени коментатори и не ви пуска цял работен ден
9
1
 
40
 
! Отговори
123 преди 9 години
егати и простата муцуна има този човек......такива бизнесмени с лопата да ги ринеш.......затова и бизнесът ни е такъв...на долнопробно ниво....
8
1
 
7
 
! Отговори
кингконг преди 9 години
До gerbistпо ***(и неграмотен) коментар не бях чел отдавна,детето не е било на "пътя"било е на ПЕШЕХОДНА алея(това е алея където коли не трябва да има).а както ти гледам ника 100% си *** *** човек по добре не дрънкай глупости