Спряха процедурата за избиране на председател на ВКС

Съмняват се, че решението на Панов да се оттегли е взето съзнателно
Обновена: 10 дек 2014 19:55 | 10 дек 2014 19:53,
9
Спряха процедурата за избиране на председател на ВКС
Снимка: Архив Булфото

Висшият съдебен съвет спря за една седмица процедурата по избор на председател на Върховния касационен съд.

Още по темата
Част от членовете на Съвета се усъмниха дали подаденото заявление за оттегляне от Лозан Панов, един от кандидатите, който пострада при катастрофа, е писано от него, пише БТА.

Членовете на Съвета също се усъмниха дали решението да се откаже от кандидатурата си е направено съзнателно, защото при инцидента Панов е получил комоцио.

До следващата сряда членовете на Съвета ще изчакат Панов да се подобри и да препотвърди или да оттегли заявлението си, с което се отказва от конкурса.

Вчера Панов пострада на пешеходна пътека сутринта в близост до Южния парк. Той е излязъл на сутрешен крос и прибирайки се към вкъщи, неизвестен до момента автомобил го е блъснал и е избягал.

Това е втори инцидент със служители от Върховния административен съд тази седмица. Съдебният помощник от ВАС Тодор Тодоров бе пребит зверски в понеделник вечерта от трима непознати пред дома му в столицата с тръби и винкели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
?!? преди 9 години
В момента поне четирима гамени дето бият съдии се разхождат спокойно на свобода. Пародокса е в това че самите те го докараха до чуството на абсолютна беззаконност, така че може да смятаме боя за заслужен и все пак неприемлив.
6
0
 
2
 
! Отговори
Х преди 9 години
Само докато го чакат да се подобри да не го влошат внезапно и да не излезе жив от болницата.Да не забравяме,че Лазаров каза ,че станалото няма нищо общо с кандидатурата му без да са хванали кой го е блъснал.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ провежда радикална реформа в съдебната система.
4
8
 
6
 
! Отговори
финансист преди 9 години
Другарю червен *** , чаках да се обадиш когато Станишев , Орешарски и Местан изтеглиха 5 милиарда заем и ги откраднаха . Е дадоха по 4.50 лв. повишение на пенсиите на месец или 15 стотинки на ден , но някак си го прежалиха . Сега Борисов защо да се прави на финансов идеалист , ако съм аз ще тегля всеки месец по няколко милиарда , и после нека БСП-ДПС да управляват .
3
0
 
8
 
! Отговори
ДО 4 преди 9 години
ЧЕСТЕН МАГИСТРАТ ?!?Извинявай, но това е нонсенс - такива просто няма.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спряха я за де не се излагат.Кой честен магистрат би рискувал да се кандитатира при положение, че и него може да го блъсне кола или друг тип уж случаен инцидент!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво стана с Цецовата *** - Янева, пак ли ще я оневинят тая долна шмекерка и манупалторка, слугиня на Мафията.