Христо Мутафчиев даде Сидеров на прокурор

Оплака се и на СЕМ, и на парламента от поведението му
Обновена: 26 окт 2015 14:49 | 26 окт 2015 14:30, Камелия Цветанова
100
Христо Мутафчиев даде Сидеров на прокурор
Снимка: БТА

Както се закани още снощи председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев внесе сигнал срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров до главния прокурор, съобщи БТА като се позова на от източници от обвинението.

Още по темата

В сигнала се изразява възмущение от действията на Сидеров и се иска снемане на имунитета му. Сигналът е адресиран и до председателите на НС и СЕМ.

Поредното нахлуване на националиста и негови депутати и симпатизанти в сградата на НАТФИЗ снощи стана повод Сидеров да отнесе и критики от парламентарната комисия по културата и медиите. Депутатите от нея остро осъдиха поведението му.

"С безцеремонното си нахлуване в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" на 25 октомври Волен Сидеров и придружаващите го демонстрираха погазване на правовия и обществения ред", се посочва в позиция на комисията.

Посегателството срещу храма на изкуството е посегателство не само срещу младите културни дейци, но и срещу духа и интелекта на България, заявяват членовете на парламентарната комисия по културата.

В своята позиция те определят поведението на Сидеров като недопустимо, а действията му - като явно неуважение към обществото.

"Обръщаме се към всички колеги народни представители да подкрепят внесеното искане на главния прокурор на България за снемане на имунитета на народния представител Волен Сидеров", призовават членовете на парламентарната комисия по културата и медиите.

Главният прокурор Сотир Цацаров вече поиска от Народното събрание разрешение за задържане на Сидеров и депутата от "Атака" Десислав Чуколов за извършено хулиганство и принуда в НАТФИЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
3
 
! Отговори
а дали? преди 8 години
А дали наистина този цирк със Сидеров е да ни отклони вниманието от новия дълг , който Борисов подписал в Брюксел за 5 милиарда???
62
3
 
5
 
! Отговори
Танг преди 8 години
Колко много атакистки, безпросветни, продажни *** пикаят газ в този пожълтял форум. Не че не е забавно, на пръв поглед поне, но като се замисля си е направо жалко.
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези на снимката ли са от "обществениците" Боколюбци? Евала! Видимо са умни почти колкото Главния грабер!
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоа него знам но още при пръв поглед човек си дава сметка че този е нещо като Тарторът на Наркоманите Типичен Европейски Наркоман само дето му липсва едно Пездомно куче за компания и туристическата раница с спалният чувал и окъсаните кубинки закачени на нея В Чужбина на хора с такъв външен вид не се гледа с добро око В България това са Геройте на Днешно време Пффффффф пълен АбсурдХахаааааа
59
2
 
9
 
! Отговори
зрител преди 8 години
Мутафчиев е много слаб актьор, но има връзки. Да не забравяме, че му изпратиха правителствения самолет........
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност резултати от изборите в София все още няма. Пропагандата от снощи беше на базата на твърдения на платени социолози. Реални резултати няма. По всяка вероятност забавянето се прави, за да се нагласят фалшиви резултати. Затова и свалиха от Интернет сайта на ЦИК.
57
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАсАЦИЯ!В петък дават за Фандъкова 41 проценат излизат 59В петък дават Славчо Атанасов да води с 2 процента, той губи с 12Искат да бутнат в Затвора Сидеров, не пускат мая Манолова......Бъчварова се скри, Първите две партии се скриха.....Бременни жени губят бебета!КАСАЦИЯ!
56
11
 
14
 
! Отговори
Чук-Чука преди 8 години
До някойВолен и Чукалов са основатели на отряда "Гей дружина на Пружина". Вечер събират всички около масата и им показват какво правят мама и тате.Мама е винаги много нервна и дразнеща. Коя е тя ?Ще се сетите сами :)))))))
55
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ало атакисти, комунисти и прочее смрад ... в България все още има останали нормални хора, които няма да допуснат психопата Сидеров и собственика му Путин да си разиграват кончето ... и да правят опити за безредици и хаос.Нека не забравяме атаката към сървърите на цик, мвр която дойде от Москва.накратко другари - смирете се, или ние ще ви смирим !
54
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отиди на театро! Носи развалено яйце! Скочете на мутрите, бе! Срещу невинния Волен ли се правите на яки, а на мутрафон правите нещо без ръце?
53
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ало атакисти, комунисти и прочее смрад ... в България все още има останали нормални хора, които няма да допуснат психопата Сидеров и собственика му Путин да си разиграват кончето ... и да правят опити за безредици и хаос.Нека не забравяме атаката към сървърите на цик, мвр който дойде от Москва.накратко другари - смирете се, или ние ще ви смирим !
52
12
 
11
 
! Отговори
Националист преди 8 години
СРАМ И ПОЗОР !!! Г-да управляващи, хората в чужбина, да гледат как един малък и жалък човек си прави каквото иска!Съжалявам го В.сиДеров, че с тази евтина реклама си прави PR. След като не успя да извади от равновесие, които и да е от последните две седмици, се принуди да мине към най-еВтините трикове, да си плати за да бъде ударен. Изключително слаб актьор !P;S Съжалявам Ви и вас (ПОДДЪРЖИЦИТЕ). Ще доиде ден в които ще съжалявате, че сте се продали така еВтино, но ще бъде късно !!!
51
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвърлят яйца артистчетата! Забравили са, че работата им е на сцена.Много мил момент и идеална възможност за освиркване и запъртъци, точно когато се представят за велики.
50
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутафчиев го видях преди 10-12 години близо до Народния театър надвечер.Сред улицата се мъчеше да запали някакво возило, приличащо на Опел Аскона на цена не повече от 250 лева.Бая се чудих да бутнем ли ламарините, белки запали, но като видях с моите хора колко е мърляв, отминахме.
49
16
 
7
 
! Отговори
Бан Янука преди 8 години
Ей, жалки дребни душици, мижитурчици такива ! Защо никой от вас поплювковци мерзки не внесе сигнал в прокуратурата ? Защо Миков или Мая не внесе а ? Пияница бил, клатушкал се бил...точно, като любимия ви Висоцки впрочем.БРАВО на Мутафчиев ! Това е отговорен акт на една обществена личност и въобще не ме интересува пие ли пуши ли, добър актьор ли е какъв е. Гадно ми става от вас - по същия начин сте писали доносчета по соца тоя е такъв оня онакъв. Плазмодии, погледнахте ли се преди да плюете тук ?
48
14
 
10
 
! Отговори
Мислещ преди 8 години
До срам ме е от театъраМнението Ви щеше да е меродавно само, ако Болен беше човек. Той отдавна доказа, че не е стигнал до това ниво в еволюцията.
47
11
 
16
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Не сте дори и главорези. Ами някакви махленски биячи. Без да адвокатствам на Сидеров, дори и Сидеров да Ви провокира, това, което се видя само показва, че и вие сте срам и позор. И сега се замислям наистина, че може би наистина сте алкохолици и наркомани.
46
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бг артистът е тотално изперкал. Яйцата обикновено се хвърлят от зрители по некадърни актьори и представления. Но тъй като бг актьорът е изключително разглезен и свикнал да не бъде критикуван дори и при тотално ос.иране в пиеса, той вече е решил че може да обърне процеса и сам да започне да хвърля яйца по нечия глава.
45
11
 
17
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Здрасти, Абе,Видяхме Ви Домът на Културата, дами и господа НАТФИЗи. Велика култура, велика работа. Коментарите са излишни. Вие не сте никакви артисти, а превъзбудени и опошлени главорези.
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЛКОХОЛИКА СРЕЩУ ЛУДИЯ. НЕЩО КАТО ПРИШЕЛЕЦА СРЕЩУ ТЕРМИНАТОР.