Самоотбрана или не, Ембака ще търка нара

Пред съда той сам си поиска да остане в ареста
11 ное 2015 12:27,
15
Самоотбрана или не, Ембака ще търка нара
Снимка: bTV

Емил Първанов - Ембака, обвинен за убийството на охранителя на магистрала Струма Николай Чивиев, остава за постоянно в ареста, реши преди минути съдът в Благоевград.

Пред съда обвиняемият сам поиска най-тежката мярка за неотклонение. Адвокатът му Росен Недин обясни, че една от причините за това е и страх от саморазправа от приятели на убития бивш легионер, съобщава "24 часа".

Още по темата

Припомняме, че Ембака сам се предаде на властите в понеделник. Той беше задържан за 72 часа. Неговият адвокат обяви, че защитата ще пледира за "неизбежна самоотбрана". Според него Емил е бил преследван от другия мъж.

Майката на Ембака също заяви, че синът ѝ е нямал друг избор и стореното от него е било неизбежно.

На 26 юни тази година Емил Първанов преби до смърт работника Николай Чивиев, защото не е пуснал автомобила му по забранен за движение участък, където все още се е полагал асфалт.

Жертвата на Ембака - 47-годишният Николай Чивиев бе ръководител на охраната по ремонтиращ се участък от автомагистралата. Той е бил намушкан с нож, а след това му е нанесен смъртоносен удар с камък по главата.

Ембака беше обявен за международно издирване, след като се укри непосредствено след извършване на престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
марковски ги учи да говорят глупости и самоотбрана прави завой и се връща обратнона пътя ами камионите и тракторите дето е откраднал било го страх като вилнеят избългария не ги е страх а сега си скрил лицето в качулката и го било страх *** мръсен
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 26 юни до сега полицията не можа да го задържи и ако не се беше предал.....!Големи професионалисти са това българските полицаи.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тази държава, като мутра ти счупи ръката, трябва да си подадеш да ти отреже другата, да не те обвинят в убийство!По същия начин и в "Соло", когато мутри нападнаха невинни хора...!Трябва да се найчите, че който проявява агресия и заплашва умира!Пожелавам им на всички защитници на мутрите, да имат близка среща с тях и да не се защитят, но първо децата им и те да гледат, после тях!
7
13
 
9
 
! Отговори
Деси преди 8 години
Ок, Птица, съгласна съм с всичко, но някой може ли да ми каже защо аджеба не е бил затворен с 1, 2, 3 ако трябва бариери, мантинели и др подобни прегради? Предупредителни табели -големи и ясни. ДА е имало някакви бариери с пропусквателен режим само за строителните машини. Охрана -ДА, но не е редно охранител да се разправя с поредния "*** Балкански", за когото не важат законите. Друг е въпроса как толкова обучен военен е бил убит от някакъв селянин?
6
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един по един трябва да сеизколят всички мутри! Евала на Ембака!
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е неизбежна самоотбрана ли?Ми като те нападне самозабравила се мутра, дето се мисли за божия наместник на земята, той коли той беси на тоя свят, с невероятно самочувствие на безсмъртен, като му прережеш гърлото, да го приземиш на земята и от там в гроба..! Това е неизбежна самоотбрана!!!
4
2
 
23
 
! Отговори
До баровци с бмв-та преди 8 години
Баровец ли си , къв си минавам с камиона отгоре ти и после ако искаш ставай и ме догонвай.
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оф неизбежна самоотбрана ХАХАХА смятах да пиша коментар ама не нямааа такава държава неее
2
2
 
32
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Каква е пък тая неизбежна самоотбрана в случая? Това не ми се струва изобщо достоверно, как така ще изпадне в нужда на неизбежна самоотбрана, понеже работник от смяната просто се е стремял да спре един да не казвам такъв да не минава по затворен участък от магистралата?
1
27
 
11
 
! Отговори
Баровец с БМВ преди 8 години
Добре де, не трябва ли легионерите да носят там значки или татуирофки некви? Аз ся следващия път като ми се отваря некъф киртак да го питам дали не е легионер ли ***?