Цацаров подхваща убийците на Тодор и бияча Чоков

Главният прокурор иска доклад още в края на деня
14 яну 2016 12:52,
39
Цацаров подхваща убийците на Тодор и бияча Чоков
Снимка: архив, Булфото

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров днес в Окръжна прокуратура - Враца са изпратени прокурори от Върховна касационна прокуратура.

Възложена им е спешна проверка на хода на разследването на убийството на Тодор Йорданов и на действията на органите на досъдебното производство по това дело.

Още по темата

Възможната причина прокурор №1 да вземе нещата в свои ръце са действията на подчинените му от Окръжната прокуратура във Враца.

Вчера те повдигнаха много леки обвинения на братята Дамянови, които пребиха до смърт Тодор. Тезата на окръжните обвинители е, че двамата мъже са причинили смърт по непредпазливост. За това престъпление максималната ефективна присъда е 5 години.

Предмет на проверката ще бъдат и твърденията на кмета на Враца Калин Каменов за осъществено изнудване спрямо него, както и реакцията на правоохранителните органи.

По разпореждане на главния прокурор, прокурори ще работят на място и в Бяла Слатина.

Там те ще проверяват всички преписки и дела, касаещи кмета на Галиче Ценко Чоков и членове на семейството му, включително и действията по жалбата на Радослав Илиев срещу Мартин Чоков, за нанесен побой.

Съобразно разпореждането на главния прокурор, първите резултати от действията на проверяващите екипи следва да му бъдат докладвани до края на днешния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Потур преди 8 години
Този по-горе на снимката всеки момент ще гръмне от толкова ядене и рушвети по бетер от свинятяа е станал плондер
25
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
От заглавието "убийците на Тодор" значи съдбата на братята е предрешена.От мирни граждани пресичащи улицата , станаха убийци по принуда.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияТИ СИ ***! ПЛАЩА СЕ КАКВО ДА НАПРАВИ1 НЯКОИ ОТ СЪДИИТЕ ИМАТ ВИЛИ НА КАЙМАНИТЕ! ОТ МАРС ЛИ ПАДАШ ИЛИ НЕ ЗНАЕШ ЧЕ ЖИВЕЕШ В АБСУРДА БЪЛГАРИЯ!........ВЕРНО СИ ***.....
23
1
 
0
 
! Отговори
МАГИ преди 8 години
До от Сидни Ав$тралия ЕЙ АЛАНКОЛУ КОЕ Е КОКОШКАРСКА СВАДА? УБИТО Е МОМЧЕ НА 18 ГОДИНИ ! БИХ ГИ ЗАКЛАЛА ЛИЧНО ТИЯ ДВАМАТА, ХИЧ НЕ МИ ПУКА! ТАКЪВ ФИЛМ ЩЕ ИМ СПРЕТНА ЧЕ ЩЕ ИМА ДА МИСЛЯТ ДРУГИТЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДАЛИ ЩЕ УБИВАТ!КАТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ ИМА ПРАВОРАЗДАВАНЕ И ТО ЧАСТНО! ЛЕКА ТЕЛ ПОВРЕДА КОЛКО П-ЛАТИХА ЗА ТОВА/ А ДА ВИДИМ СЕГА ЦАЦАРОВ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ А ДА ВИДИМ!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цаца, а тебе кога ще те подхванат?
21
0
 
2
 
! Отговори
т преди 8 години
но е далече от планирано,и доста далече от умишлено.Освен това що за съдебна медицина, която си променя докладите вече два пъти.ОЧевидци говорили едно пред полицаи, но друго пред медии.Изобщо не можеш да хванеш кой лъже и кой маже.Жалко за загубения млад живот,жалко и за хората озовали се на пътя на младежа.Но ако беше майка с дете от другата страна и беше излязъл с бокс, дали щяхме да скочим по същия начин се питам.Има полиция,която да докаже вина и съд,който да отсъди,това не са гражданите.
20
0
 
4
 
! Отговори
т преди 8 години
Интересно ми е как промениха мярката в умишлено убийство по хулигански подбуди, то не може да се изкаже по-голяма глупост от това.Как човек,който не познаваш,и с който възниква спор,а след това размяна на удари се оказва,че е планирал убийство.Не ги защитавам братята, ама в стремежа да им "извадят очите,още им изпишат веждите".Не знам това как ще издържи в нормален съд.Смъртта на млад човек е потресаваща,но и много от младежите са крайно арогантни и агресивни.Нищо не оправдава убийството
19
0
 
8
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Цацата, освен да подхване някоя тлъста пържола, за друго не го виждам.
18
0
 
5
 
! Отговори
Баташки преди 8 години
Това е втората работа която върши откакто е избран. Първата беше да хване волен за тoпкитe, който се кротна оттогава.
17
0
 
6
 
! Отговори
хаха преди 8 години
цацаров квото се е разработил, да не вземе да отслабне от много работа?
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще изгорят глиганите, дето пребиха ултра-агресивното каратистче. Лош момент уцелиха.
15
7
 
13
 
! Отговори
ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН преди 8 години
А за сериджиите, които хладнокръвно са гледали и снимали с телефоните си как го пребиват, наказание няма ли да има. Това може да се приеме като съучастие в убйство, чрез престъпно бездействие. Боже пази България!
14
0
 
22
 
! Отговори
Винету преди 8 години
До къде стигнахме ... Главният прокурор да се занимава с дела от такъв калибър ... Кой ще разследва големите крадци?
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАЗИ СВИ...НЯ НЯМА ЛИ ДА СЕ ЗАЕМЕ СЪС КРУПНИТЕ МИЛИЯРДЕРИ КОЙТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВА А ЩЕ НИ ЗАМАЗВА ОЧИТЕ СЪС КОКУШКАРСКИ ДЕЯНИЯ
12
1
 
11
 
! Отговори
това добре преди 8 години
Напълно адекватна реакция, още повече че сроковете са до края на днешния ден . Но да видим докъде ще стигне разбутването на местните "свински черва" . И дали е само за камуфлаж и PR.
11
0
 
18
 
! Отговори
Стеван Шията преди 8 години
Ценко менко прибрал земята на хората оре сади крадне е.е сам майката синовете му бият заплашват... А тоя на снимката биомусор глупости говори... ценко от колко репортажи сигнали и нищо.. началника на полицията у Враца пие е яде на масата му сигналите потулва... Те това там у Галиче няма закони... деспот ценко коля и беси... И е избран от граждани за помярско развитие на Бугария
10
1
 
40
 
! Отговори
гошко преди 8 години
А КТБ кога? А Бисеров кога? "Пееф" кога? Масларова кога? Мутрите по черноморието кога? Знам, знам докато си там НИКОГА.
9
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цацата ни баламосва да отвлече вниманието от :-НС реши: И самолети на НАТО ще пазят небето ни--Това е противозаконно решение и нарушава член 130 от Закона за отбраната и въоръжените сили:- Охраната на въздушното пространство на Република България се осъществява отБългарската армия
8
1
 
21
 
! Отговори
Стеван Шията преди 8 години
Ей на тоя му турете един амут и го пуснете да оре по шоплука берем файда да има... от него иначе само изпуска вредни емисии в пространството...
7
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
враца бяла слатина червен бряг това е държава на територията наречена българия