Домашен арест за Перата, сестра му: Ще обжалваме!

На влизане и излизане от съда той викаше: Да живее България!
15 апр 2016 16:07,
38
Домашен арест за Перата, сестра му: Ще обжалваме!
Снимка: Facebook

Домашен арест за Петър Низамов - Перата постанови съдът в Малко Търново. На влизане и излизане Низамов викаше с цяло гърло: "Да живее България".

След като магистратите се произнесоха за мярката му, Перата каза, че не е доволен. Пред съда заявил, че не се признава за виновен.

"Ще обжалваме, искаме да е напълно свободен", каза и сестра му Надя Василева пред журналисти.

Още по темата

Малко преди съда да се произнесе Надя обясни още, че брат й няма нужда да "обира афганистанчета", защото имат семеен бизнес – износ на дърва за огрев и брат й е добре финансово.

"Неговата цел е да връща мигрантите обратно, не ги е крал, не ги е бил", сподели Надя.

Относно криминалното минало на брат си тя коментира, че знае за делата му, но всичките са доста назад във времето.

Припомняме ви, че прокуратурата в Бургас повдигна обвинение за три отделни престъпления на Петър Низамов-Перата.

Той бе арестуван, след като пусна в социалните мрежи видеоклип как няколко мъже връзват със "свински опашки" ръцете на трима афганистански граждани. От дома на Низамов бяха иззети лаптопи, мобилен телефон, ножове, мачете и марихуана.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
4
 
! Отговори
Миро преди 8 години
Всичко хубаво,ама защо ли не му вярвам,че е отишъл на границата да търси бежанци щото е патриот...по-вероятно е да търси какво има из раници им и после айде чао!!
21
2
 
7
 
! Отговори
KRIMI преди 8 години
Когато се стигне до съд всички стават патриоти и почват някак си да заобичат България , да беше донесъл българското знаме в съда
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само да ви напомня че преди 10 години в Асеновград започна строежа на най голямата джамия на Балканите. Разказват съседите че малко преди да бъде завършен на джамията, някой като този хвърлил вътре отрязана свинска глава. Със сигурност главата не е била човешка, както турците някога са правили и днес ислямистите го правят на друговерци.От тогава строежа спря и вече 10 години се руши. Бъдете сигурни че правителството не е наредило да се хвърли там свинска глава, нито пък е искано съгласието на
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOV A MOMCHE BES PROFESIYA , A LAKOMO SA PARI E GOTOV PRESTUPNIK. KATO BULGARIN ME E SRAM TAKUV DA SE PRAVI NA PATRIOT.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГБГ, няма нищо по-глупаво от БГ на тази земя . Ако той е искал да им вземе парите нямаше да ги върже със свински опашки. Достатъчно е талибаните мюсюлмани да чуят че в българия вързват със свински опашки и няма да помислят да тръгнат към нашата граница.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски да не би да е действал по законите на държавата ? Или ще кажете че тогава законите са били Турски !!!? А сега по какви закони се живее в България, български написани от българи, но продиктувани от турци !!? Земята трябва да се пази ! Това че няма държава не означава че няма народ! България е на българите. Като няма войска тя ще бъде пазена от вагабонти !
16
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Разбирам защо ни управлява мутра, щом се кефите на този МАРОДЕР. Много наивен трябва да си за да мислиш, че този е отишъл да "брани" границата...... Отишъл е да краде и граби бежанците. СРАМ за вас които го защитавате!
15
4
 
15
 
! Отговори
Еди преди 8 години
Вие, дето го подкрепяте, имате ли нормално функционираща централна нервна система? Чета и не вярвам на очите си колко комплексиран и откровено т ъ п народ има в България. Той има криминално минало, а у него са открити марихуана и мачете, действията му са неправомерни.... Ако това беше писано за друг щяхте да му теглите една. Колко е удобно да си затваряте очите и да вярвате на това, което ви отърва, фурнаджийски лопати....
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да,да..как ли пък не..майната му на този, а да живеят джихадистите...съвсем се сдухаха някои толерасти, защо обаче ТЕ не приемат муджахидините в къщите си?
13
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смех! Той се е объркал, искал да вика "Да живее далаверата"!
12
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Пера! Преди всичко сме българи и трябва да се пазим и защитаваме от нашествениците. А това,че си имал криминално минало,само толерастите и продажниците се опитват да наблягат на него. Аз нямам криминално досие и моите приятели също, но те подкрепяме, защото българите срещу тази напаст трябва да сме единни. Може би,сега е момента да сме сите българи заедно. Но вече без задържане, а директно голи и боси обратно в Турция или Гърция. Трябва да се организираме и да сме по-радикални.
11
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ейй вие не сте в час.Тия отпадъци са пълни с кинти бой и обратно в турция.Сулю и пулю им дават пари на тези смешници.Има хиляди организации в турция и от християнския и мюсулмаския свят ги тъпчат с пари.
10
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
перата,човката,гаргата уж да ги е.... в ашлаците.
9
15
 
13
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
Бойците на ИД са не повече от 30-40 хил. и то предимно от Европа и Русия, какви 12 милиона бълнуваш. Тия които престъпни "патриоти" като перата ограбват бягат именно от поразиите на ИД.
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо към всичко му се прибавиха истории от миналото му. Днес заловиха мигранти на сръбската граница. Кой е виновен нелегални да са минали през цяла България?
7
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ганьовска му работа,щом тръгнаха вече да защитават мутри.
6
15
 
37
 
! Отговори
Бъл преди 8 години
Главния прокурор дефакто се явява защитник на арабската *** от Ислямска държава -хора чиято цел е да ни режат главите и изнасилват жените и дъщерите и да ни взривяват по автобуси , летища и де що им дойде на акъл само и само да ни избиват нас християните .. Според Германското външно разузнаване тази година се очакват към 12 милиона *** *** / голяма част от Ислямска държава / да превземат Европа (( Новата Трета и то религиозна война започна благодарение на Джордж Сорос който ги финансира
5
16
 
47
 
! Отговори
патриот преди 8 години
Българи - юнаци, продължавайте да хващате арабските плъхове и да ги натирвате обратно в Турция..само моля ви се, забравете че имате камери на телефоните си и че имате фейсбуци...:) Да живее Б-я!
4
27
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А делото за престъпленията му кога ще е?
3
8
 
22
 
! Отговори
Анарха преди 8 години
Тъй тъй, пускай пак във Фес-бурка па чакай полицията дома. Я ги махайте тия фес-буци