Майки на убити от шофьор: Подиграва се с държавата!

Хюриет Сюлейманов е осъден, но не може да бъде намерен
Обновена: 17 апр 2016 10:58 | 17 апр 2016 09:58, Камелия Цветанова
39
Майки на убити от шофьор: Подиграва се с държавата!
Снимка: Булфото, архив

Хюриет Сюлейманов е поредният беглец от правосъдието у нас. Той остави три трупа на път край Луковит и избяга от местопрестъплението, припомня Нова телевизия.

Още по темата

Карал в насрещното платно, без книжка, каквато никога не е имал. Имал обаче 90 криминални регистрации и 12 присъди. Днес е осъден на 15 години затвор. Осъден е обаче задочно, защото след като мярката му беше променена от "задържане под стража” в "домашен арест”, Сюлейманов изчезна. Малко преди това близките на жертвите предупредиха: ще се укрие, опитва да плаща, за да не бъде осъден.

В началото на годината беше обявен за общонационално издирване, а тази седмица - и за международно. Ако бъде задържан, Сюлейманов ще бъде екстрадиран в България, за да излежи присъдата си.

Влади, Цвети, Ники и Иван са неразделните приятели. На фаталния 5 май 2014 г. те пътуват от Плевен за София, за да се явят на изпит. Край Луковит челно в колата им се забива тази на Сюлейманов. Влади и Ники загиват на място, а Цвети – два месеца по-късно.

През юни 2015 г. Ловешкият окръжен съд осъжда виновника за катастрофата на 15 години затвор. Но той вече е избягал от страната.

Въпреки че се издирва от полицията, близки на загиналите студенти твърдят, че Хюриет разполага с два профила в социалните мрежи - един с турското, и един с българското си име. Активен е и лесно може да бъде проследен. Но все още не е заловен.

По последни данни на родителите на жертвите допреди дни Сюлейманов е бил в Германия, а сега вече е твърде вероятно да е в родината.

"Държавата е на автопилот. Не бъдете спокойни! Вашите деца също са в опасност”, каза пред Нова телевизия майката на загиналия Иван Галина Горанова.

Според майката на Цвети пък Сюлейманов се подиграва както с паметта на жертвите, така и с цялата държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Охранителят-гр.София преди 8 години
Е ,нема по боклучива Европейска държава ,и то предимно христянска! Срам и резил! :(
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съдията да излежи присъдата сега! Под домашен арест го пуснал..., абе тия наши съдии станаха много смели! Четох, че роднините на Брейвик, от Норвегия, чакат да го пуснат и да му видят сметката. А в БГ не ги е страх от вендета, смели хора.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До майката на ЦветиГоспожо, моите искрени съболезнования за вашата загуба. Всъщност държавата се подиграва с вас и вашата мъка. Не може един доказан престъпник да бъде пуснат под домашен арест. Не може присъдата му да е 15 години и след това пак да излезе и да убива по пътищата.
21
0
 
10
 
! Отговори
Georgi Georgiev преди 8 години
Ако обявя награда от $10 000, не по-късно от 24 часа след обявата , ще му имам кратуната на тепсия . Бунаците нека чакат държавата да си изпълни задълженията !
20
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 8 години
Да беше само този,ще го преживеем някак си.Нямате идея с какви мотиви адвокат обжалва. Осъдителна присъда на подобен бок,лук в делото в което съм страна и ,ако не беше трагично ,че е загинал човек щеше да е комично.Пиян с 2,6 промила ,но пък има три деца,ти да видиш пример за подражание....милите дечица
19
0
 
4
 
! Отговори
Теодора преди 8 години
Галина Горанова е майка н Влади.Проверявайте си информацията псевдо журналисти т.е. драскачи.
18
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Като не могат да го намерят,да осъдят съдиите,дето са го оправдавали12 пъти.Икак 15г. затвор за 3 човешки живота?!.Този в нормална държава ще бъде осъден до живот,но нали не сме нормални виновника винаги ще е оневинен.Жалко само за жертвите,и за техните близки.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката на загиналия Влади, не Иван. За щастие поне Иван оцеля след този ад!
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България ако имаш смъртен враг и се чудиш как да го затриеш,не го гърми,коли или трови-прегази го с кола.Няма как да не ти се размине.Условни присъди,домашни арести,пуснат срещу гаранция,срещу подписка-закона и съда работят единствено за обвиняемия.А човешкия живот в родината ни отдавна не струва нищо,как я докарахме до тук?
15
1
 
19
 
! Отговори
До реалист преди 8 години
Браво бе пич много правилно казано....господа полицай защо стачкувате...Цацаров ти и твоите *** предложения със повече патрули....ще борят престъпността....абе *** аз съм със средно и знам че нямаш ли закони каква престъпност гониш....е виж го този хубавец не стига че е рецедив,убива трима и вие го осъждате на 15г.затвор....във Евронюз има една рубрика.....no comment......
14
3
 
2
 
! Отговори
Bkj преди 8 години
V bg samu mutrite bivscj6.komunagi koito stanaha gerb sa ok dr hora da se mahat po dobre 4ista4i v brd ch tn no ne v bg unijeni pensioneri mrasotia radbiti tritoari pstischta a lilina pavlova milionerka kskto fandakova ba4vsrova i dr pi hiladi vs mesez vsimat ot zArvuli stanaha milioneri s dalaveri samo bb e 4itav
13
0
 
39
 
! Отговори
акуд преди 8 години
съдебната система е организирана престъпна организация. лапат яко пари
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TESI OT SUTEBNATA SISTEMA V SATVORA DA ISPLASHTAT KRUVNINATA NA UBITITE, DOKATO GO HVANAT. TOVA E. . PULNO E V TAYA INSTITUZIYA S BOKLUZI OT KRAI VREME.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не може да бъде наречено дори човек. Човек звучи гордо, а този червей заслужава да бъде убит три пъти за три убийства на млади, невинни хора. Рано или късно ще бъде заловен, но за родителите на жертвите не остава нищо, освен да вземат правосъдието в ръцете си. Така виждам аз работата с демокрацията. Всичко си има граници на търпението, дори и убийството.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В такива случаи говорим за грешна преценка на съдията. Това означава, че не става за съдия. При подобни случаи трябва съдията да бъде уволняван дисциплинарно и да няма право да заема държавни постове до края на живота си. Направете само тази промяна в закона и подобни случаи повече няма да има. Подобен и и случаят с пернишкия "програмист" убиец Илиян Тодоров. Би трябвало след оправадетлната присъда от съдийката Ченалова, след корекцията й на по-горна инстанция, дисциплинарно уволнение.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ще го намерят, та той се е регистрирал като сирийски бежанец в Германия и *** помощи от три общини едновременно.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DO REALIST, V TOTALITARISMA NA VSYAKA KRACHKA MILIZIONER LAKOMI I SASHTO G I KUPUVAH,. TAKA, CHE MNOGO LUJHESH V MREJHATA. KORUPZIYATA SI VURVI OT TOGAVA. SA 10lv ISIPVAH SAMOSVAL BETON /Kraden ot durjhavniya betonov vusel/. SUDIITE I TE KUPENI NO NA PO MALKI PODARUZI. I NESABLUJHDAVAI HORATA V MREJHATA.
7
2
 
12
 
! Отговори
да преди 8 години
нито жертвите са виновни нито престъпника ако скапа ните институции си бяха свършили работата при поне едно от тия негови близо 100 престъпления - това нямаше да се случи.. осъждат го ЕДНА ГОДИНА след катастрофата-пускат го от ареста.. и после.. ама него го няма *** ци
6
3
 
23
 
! Отговори
se преди 8 години
Има ли държава и власт изобщо ???Едни парвенюта облечени в костюми и една червена капиталистическа власт които промиват мозъците на народа в успеха на демокрацията.Да ама не !!!Кражбата е навсякъде за да забогатяват различни прослойки!Адвокати,ЛЕКАРИ,политици,сенчест бизнес.Но нали народа вече 27 години иска дясно !!!Има ли дясно няма държава а има ли ляво има кражба за червената партийна вихрушка.Но и ГЕРБ и всички дясни играят на тази струна ! Кради докато си на власт!
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 10.11. Направо си е било перфектно. Сега е тотална анархия. Дивия запад и крайно време е да се приемат американските закони .