Натопен съм, кълне се Караджов в съда

Полицаят от Пловдив е обвинен, че е убил родителите си за пари
Обновена: 4 юни 2016 17:38 | 4 юни 2016 17:15,
21
Натопен съм, кълне се Караджов в съда
Снимка: Dnes.bg

Окръжният съд в Пловдив гледа втората мярка за неотклонение на полицая Венцислав Караджов, който беше обвинен в убийството на родителите си Цветан и Божурка.

Още по темата
След 10-часов разпит, служителят на Икономическа полиция не признава вина за двойното убийство.

"Натопен съм, делото е опорочено”, заяви Караджов пред журналисти в съда.

В същото време съпругата му Каля беше освободена от ареста, без да й бъде повдигано обвинение.

Днес стана ясно, че запис от камера показва как Каля Караджова влиза с пикап в къщата на възрастната двойка в часа, в който най-вероятно са застреляни родителите на съпруга й.

Предположението на разследващите е, че полицаят, който е основният заподозрян за двойното убийство, е бил в задния отсек на пикапа, а след това през гаража е влязъл в къщата и е извършил убийството.

Съдебното заседание започна със скандал между адвоката и прокурора по делото за начина, по който защитата е била уведомена за мярката за неотклонение. Адвокатът на Караджов – Зоя Тошкова, се оплака, че прокуратурата се държи с нея "като с парцал".

Решението на съда дали да остави в ареста Караджов по това обвинение ще стане ясно късно тази нощ, защото защитата се запознава с трите тома по делото.

Според обвинението на 15 май 45-годишният полицай умишлено е умъртвил майка си и баща си, като убийството е извършено предумишлено и с користна цел.

За престъплението законодателят е предвидил наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Мразиш доста хора..., как се понасяш?
10
0
 
3
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
"КОЙ" не прощава на съвестните и честните полицаи.
9
0
 
1
 
! Отговори
нпк преди 7 години
трябва да се намери пистолета и гилзите, или свидетели
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаи и военни - държавата им е работодател, така че е абсолютно нормално да им плаща именно работодателя. Градския транспорт на служителите на МВР е безплатен ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, защото е по-евтино от служебен автомобил. ЖП транспортът не е и никога не е бил безплатен. "Безплатната храна" е добавка от 120 лв., за да може хем заплатата на полицая да не е, колкото на чистач, хем да не му се зачитат 120те лв за пенсия.
7
1
 
4
 
! Отговори
Хамлет преди 7 години
Има нещо гнило...
6
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаи/военни,държавата им плаща осигуровките,осигурява им безплатна храна,работно облекло,безплатен транспорт/вкл. градски,Ж.П и т.н/. Военните дори да са от същия град,получават квартирни.Често не плащат в заведенията и т.н и т.н Това изкривява психиката.В един момент си повярват,че всички са им длъжни,цялата държава трябва да работи за тях и,че всичко им е позволено.Когато им се откаже нещо/както в имотния спор/,не могат да разберат какво става и стават неадекватни.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, добре де, жена му не е ли съучастник (ако той е в пикапа), или не знае че го вози.
4
1
 
22
 
! Отговори
dp преди 7 години
Предположението било, че в пикапа бил полицаят.Ми добре, възможно в пикапа да е бил убиецът ама дали е бил въпросният полицай?Не може ли жената да е наела някого или нещо от рода.
3
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаят не отрича за убийството, а казва само, че е "натопен" !PS: На хашлашки жаргон "натопен" означава издаден, предаден, посочен за извършител.
2
2
 
10
 
! Отговори
баси държавата преди 7 години
Този човек е полицай,нали го осънавате това
1
7
 
16
 
! Отговори
Вътрешен преди 7 години
Караджов е разкрил доста неща за за една групировка, сега го притискат да мълчи. Нищо чудно да се опитат да го самоубият в ареста. Сценария е същия както при КТБ и наемните убийци срещу Делян.